Първоначално изпратено от Kiro
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
https://ec.europa.eu/info/files/prog...com-2017-43_bg Progress report Bulgaria 2017
"Граница" документален филм
https://www.youtube.com/watch?v=PGV0tSKQuL8
ЗА 22 минути всичко става ясно..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение"Европейската комисия не може да бъде напълно убедена, че която и да е от препоръките е напълно изпълнена"- цитат от доклада за мониторинга!
Мнооооого положително
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пухче$ Разгледай мнение
то толкоз силен БИЧИ сигнал..кат тик на умряла котка
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеИнтересно е това за Румъния. Нали БХ разправяше, че ние сме били по-добри в борбата с корупцията, а ето че там вече отчитат реален ефект.Пък защо не сме като скачени съдове!?, нали преди години дори се отчиташе че и ги "водехме" а май ни изядоха като малка гара.)) БХ нека пак реди по новините сладките мурафети за приспиване на електоралния балканец. ))) Скоро давали ли са го, не следя новините от някокло месеца ))) Любопитно как ще коментира тези 8.8 %!?)))
Трябва да се таргетира поне 5% годишен ръст!!! Ако вземем големите икономики от централна Европа - Чехия 5% и Полша 4.7% ние трябва да таргетираме поне 1% над тях за да кажем че сме в правилната посока тоест по скоро към 6% годишен ръст в момента. Та се надявам 2018-та да е още по силна и да видим около 5% ръст.
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеНапротив, дават ми още по-силен бичи сигнал
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
И мен ме съблазнява тази идея..
Гледам обаче как банките им например се търгуват на Р/В 1,4-1,5 Нашите са 2-3 пъти по-евтини.. Но пък вярно ония пичове са далеч по-публични.. редовен дивидент, добър фри-флот, ликвидност..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеЗа банките - точно казано ...
Колебая се между решението на Чичо да закрия позицията до 2 г. или да я чакам да стане по прозрачна ...
При втория вариант може да се наложи да ги завещавам на децата ...
Но като гледам какво е отношението на ДВИ , хич не се чудя на цената ...Чудя се на Мажо ...освен ако не са роднини ...Last edited by RUBLA; 14.11.2017, 18:53.
- 1 like
Коментар
-
Гледам обаче как банките им например се търгуват на Р/В 1,4-1,5 Нашите са 2-3 пъти по-евтини.. Но пък вярно ония пичове са далеч по-публични.. редовен дивидент, добър фри-флот, ликвидност..Да ти и еФтинията...., като го няма най-важното...!
Last edited by RUBLA; 14.11.2017, 18:52.
- 1 like
Коментар
-
Гледам обаче как банките им например се търгуват на Р/В 1,4-1,5 Нашите са 2-3 пъти по-евтини.. Но пък вярно ония пичове са далеч по-публични.. редовен дивидент, добър фри-флот, ликвидност..
Колебая се между решението на Чичо да закрия позицията до 2 г. или да я чакам да стане по прозрачна ...
При втория вариант може да се наложи да ги завещавам на децата ...
Но като гледам какво е отношението на ДВИ , хич не се чудя на цената ...Чудя се на Мажо ...освен ако не са роднини ...Last edited by RUBLA; 14.11.2017, 18:52.За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
На фона на 10М евро среднодневен оборот - изглежда си доста прилично. Tая 10% корекция дето имат ( като при нас) май си е за купуване.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеИнтересно е това за Румъния. Нали БХ разправяше, че ние сме били по-добри в борбата с корупцията, а ето че там вече отчитат реален ефект.Пък защо не сме като скачени съдове!?, нали преди години дори се отчиташе че и ги "водехме" а май ни изядоха като малка гара.)) БХ нека пак реди по новините сладките мурафети за приспиване на електоралния балканец. ))) Скоро давали ли са го, не следя новините от някокло месеца ))) Любопитно как ще коментира тези 8.8 %!?)))
К'во да очакваш от ... пожарникар и физкултурник...?!?
Как ще коментира - ще каже... Не е вЕрно!))))))))))))))
Коментар
Коментар