IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Добре е когато се появят знаещите хора .

Коментар

• В случай, че вярваме в индикатири по сентимента то отчаянието на polki е добър знак. Дори много добър.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
        https://www.24chasa.bg/novini/article/6384254

Договорните фондове "ЦКБ лидер" и "ЦКБ актив" са придобили още акции от “ЧЕЗ електро България", става ясно от обявление на фондовата борса. Това е станало чрез серия от сделки, извършени на регулиран пазар. Според съобщението на ЧЕЗ купеният пакет акции не надвишава 5% от гласовете в общото събрание на дружеството. Възможно е било обаче след придобиването двата фонда или свързани с тях лица пряко или непряко да имат над 5% от броя на гласовете в общото събрание. "ЦКБ лидер" и “ЦКБ актив" са част от финансовата група “Химимпорт". Чрез други свои дъщерни дружества - пенсионните фондове “Съгласие" и ЦКБ, групата вече има почти 25% от "ЧЕЗ електро България".

Толкова ли са стигнали?
        Препоръки нямам!
        Не е баш така. ПОК-овците са само управляващо дружество, а активите в ПФ са собственост на осигурените в тях лица. Тоест Чесънчетата принадлежат на клиентите на Съгласие и Сила.
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение

Кое хоро имаш на предвид, което ще поведе хим-а?

- ще поведе хорото като най-скъпата компания на БФБ ли?

- ще поведе хорото за най-поскъпваща компания през 2017 година ли?

- ще поведе хорото за най-поскъпнала компания от септември 2016 г. насам ли?

Има много хорА, а хим-а води хорото при компаниите в софикс с най-малко поскъпване за последните 8 месеца...

и на мен така ми се иска, но цената си е все същата

това търсене нещо се не усеща
          колега много отчаяно звучите! цената на книгата не винаги е коректно отражение на състоянието на бизнеса. въпреки че хората казват 'цар пазар' много често пазара греши и точно това е нашата работа да сме синоптици и да гоним тайминга. И на тази книга ще и дойде времето

Коментар

• Първоначално изпратено от Hris0 Hrist0v Разгледай мнение

Направо звучи отчаяно това.
            осем месеца хим-а е без поскъпване като през това време софикс поскъпна с 25% ....................... това по-оптимистично ли ти звучи?

Първоначално изпратено от Hris0 Hrist0v Разгледай мнение
            Съпротива през 10-20 стотинки.
            можеш да погледнеш графиката и да видиш кои са нивата на съпротива (над 1,80) в миналото

можеш да погледнеш графиката и да видиш през колко стинки са нивата на съпротива за последната година

fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от DD Разгледай мнение

Шанса хима да поведе хорото се увеличава с всеки изминал ден.
              Кое хоро имаш на предвид, което ще поведе хим-а?

- ще поведе хорото като най-скъпата компания на БФБ ли?

- ще поведе хорото за най-поскъпваща компания през 2017 година ли?

- ще поведе хорото за най-поскъпнала компания от септември 2016 г. насам ли?

Има много хорА, а хим-а води хорото при компаниите в софикс с най-малко поскъпване за последните 8 месеца...

Първоначално изпратено от DD Разгледай мнение
              Търсенето превишава предлагането
              и на мен така ми се иска, но цената си е все същата

това търсене нещо се не усеща
              fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                [ATTACH=CONFIG]n3227121[/ATTACH]
                пазара изглежда много добре. Шанса хима да поведе хорото се увеличава с всеки изминал ден. Нормално е да се наместват пакети все пак цената е 1.85+

Търсенето превишава предлагането
                Last edited by DD; 10.08.2017, 20:21.

Коментар

• Е тук оборота за деня за 5 минути ли ще го правим?

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
                    Много поздрави от морето. Гледам, че лежите като котви на дъното.
                    Благодаря за поздравите. Дано продадеш много царевица на плажа този сезон. И си носи шапката

Коментар

• Много поздрави от морето. Гледам, че лежите като котви на дъното.

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение

Ще се кумят още малко ...само да чуят първата поръчка на гръцки и ще отпаднат всякакви задръжки...
                        Горещо..."Да падат дрехи и задръжки"... както се пее в една класическа чалга
                        Не е препоръка!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                          Никой не дава, никой не взима, тия телефони прегряват навярно.
                          Ще се кумят още малко ...само да чуят първата поръчка на гръцки и ще отпаднат всякакви задръжки...
                          За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Никой не дава, никой не взима, тия телефони прегряват навярно.

Коментар

• Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнение

За мен това не е изсипване,а уговорени пакети за клиенти ( бяха раздробени). За мен анализът е, че ТЪРСЕНЕТО Е УВЕЛИЧЕНО и се звънят по телефони и се търси количество и то евтино- така мисля, ако клиентите са различни. Другият вариант е ако купувачът е БАТКО и обира големите бройки евтино, а пък като не могат да му осигурят бройката я търсят от различни продавачи ( т.е. единият ги свършва, търсят от друг и т. н.).Това беше моят прочит на вчерашните сделки. Не препоръчвам нищо. Мислете. А сега чакаме и два дивидента тук.
                              Точно така е ..., затова и при толкова много бройки цената не се променя значимо . Отбелязах го за да се знае през кой посредник стана , ако някой се интересува .

Коментар

• Първоначално изпратено от bat sali Разгледай мнение
                                Последното изсипване е на Елана...
                                За мен това не е изсипване,а уговорени пакети за клиенти ( бяха раздробени). За мен анализът е, че ТЪРСЕНЕТО Е УВЕЛИЧЕНО и се звънят по телефони и се търси количество и то евтино- така мисля, ако клиентите са различни. Другият вариант е ако купувачът е БАТКО и обира големите бройки евтино, а пък като не могат да му осигурят бройката я търсят от различни продавачи ( т.е. единият ги свършва, търсят от друг и т. н.).Това беше моят прочит на вчерашните сделки. Не препоръчвам нищо. Мислете. А сега чакаме и два дивидента тук.

Коментар

Working...
                                X