Добре е когато се появят знаещите хора .
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеhttps://www.24chasa.bg/novini/article/6384254
Договорните фондове "ЦКБ лидер" и "ЦКБ актив" са придобили още акции от “ЧЕЗ електро България", става ясно от обявление на фондовата борса. Това е станало чрез серия от сделки, извършени на регулиран пазар. Според съобщението на ЧЕЗ купеният пакет акции не надвишава 5% от гласовете в общото събрание на дружеството. Възможно е било обаче след придобиването двата фонда или свързани с тях лица пряко или непряко да имат над 5% от броя на гласовете в общото събрание. "ЦКБ лидер" и “ЦКБ актив" са част от финансовата група “Химимпорт". Чрез други свои дъщерни дружества - пенсионните фондове “Съгласие" и ЦКБ, групата вече има почти 25% от "ЧЕЗ електро България".
Толкова ли са стигнали?
Препоръки нямам!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
� -
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
Кое хоро имаш на предвид, което ще поведе хим-а?
- ще поведе хорото като най-скъпата компания на БФБ ли?
- ще поведе хорото за най-поскъпваща компания през 2017 година ли?
- ще поведе хорото за най-поскъпнала компания от септември 2016 г. насам ли?
Има много хорА, а хим-а води хорото при компаниите в софикс с най-малко поскъпване за последните 8 месеца...
и на мен така ми се иска, но цената си е все същата
това търсене нещо се не усеща
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Hris0 Hrist0v Разгледай мнение
Направо звучи отчаяно това.
Първоначално изпратено от Hris0 Hrist0v Разгледай мнениеСъпротива през 10-20 стотинки.
можеш да погледнеш графиката и да видиш през колко стинки са нивата на съпротива за последната година
fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
� -
Първоначално изпратено от DD Разгледай мнение
Шанса хима да поведе хорото се увеличава с всеки изминал ден.
- ще поведе хорото като най-скъпата компания на БФБ ли?
- ще поведе хорото за най-поскъпваща компания през 2017 година ли?
- ще поведе хорото за най-поскъпнала компания от септември 2016 г. насам ли?
Има много хорА, а хим-а води хорото при компаниите в софикс с най-малко поскъпване за последните 8 месеца...
Първоначално изпратено от DD Разгледай мнениеТърсенето превишава предлагането
това търсене нещо се не усеща
fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
� -
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение[ATTACH=CONFIG]n3227121[/ATTACH]
Търсенето превишава предлаганетоLast edited by DD; 10.08.2017, 20:21.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеМного поздрави от морето. Гледам, че лежите като котви на дъното.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
Ще се кумят още малко ...само да чуят първата поръчка на гръцки и ще отпаднат всякакви задръжки...Не е препоръка!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеНикой не дава, никой не взима, тия телефони прегряват навярно.За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнение
За мен това не е изсипване,а уговорени пакети за клиенти ( бяха раздробени). За мен анализът е, че ТЪРСЕНЕТО Е УВЕЛИЧЕНО и се звънят по телефони и се търси количество и то евтино- така мисля, ако клиентите са различни. Другият вариант е ако купувачът е БАТКО и обира големите бройки евтино, а пък като не могат да му осигурят бройката я търсят от различни продавачи ( т.е. единият ги свършва, търсят от друг и т. н.).Това беше моят прочит на вчерашните сделки. Не препоръчвам нищо. Мислете. А сега чакаме и два дивидента тук.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bat sali Разгледай мнениеПоследното изсипване е на Елана...
Коментар
�
Коментар