IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
    Според мен до към 15ч имаше умишлено смъкване на цената тук с малко бройки същото и при фармата. Мисля, че някой иска да си пазари на тези цени...нещо обаче го подплаши и сега си взема от аска

ПС. ЧРД на г-н Керезов! Жив и здрав
    Всеки играч прави различни номера само да се докога до евтини акции. Правилно си видял. Аз съм на същото мнение. Флагманът за няколко сесии направи повече от 10стотинки и то при големи дневни обороти. За мен тази акция тръгна. В началото с бавни темпове, а като се усетят и другите играчи............скачат процентите........е, заради този адреналин сме тук. Успех. Не препоръчвам нищо.

Коментар

• Днешните нови 12м върхове по този случай ли са
      Айде, утре 1.90, до петък 2 Наздраве

Коментар

• Според мен до към 15ч имаше умишлено смъкване на цената тук с малко бройки същото и при фармата. Мисля, че някой иска да си пазари на тези цени...нещо обаче го подплаши и сега си взема от аска

ПС. ЧРД на г-н Керезов! Жив и здрав
        Last edited by polax; 14.08.2017, 17:55.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hris0 Hrist0v Разгледай мнение
          Честит рожден ден на г-н Керезов.
          + 1
          Да е жив и здрав и по - често да ни дава инфо за холдинга !!!

Коментар

• Честит рожден ден на г-н Керезов.

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
              В случай, че вярваме в индикатири по сентимента то отчаянието на polki е добър знак. Дори много добър.

за какво отчаяние става въпрос, че не разбрах

------------------------

според "вокалния хор на мисирките" всеки който изнася факти се е отчаял .............. интересна локига...

2008 година не се бях отчаял когато пазара падна с 80%, че сега когато ХИМ-а пъпли едвам-едвам нагоре ли ще се отчая?

дайте по-сериозно .................. като нямате пари да вкарате в пазара поне можете към по-сериозни индикатори да се обърнете, че с празни приказки по форуми няма да стане...

запомни го, от мен да знаеш...
              fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от Treidar Разгледай мнение
                Аз лично гледам върховете от 2014 и 2011 - 2,393 и 3,649
                ако няма няма някакви фосмажорни външни и вътрешни за страната фактори:

- 2 лв. за 1 хим ще видим следващия месец, а може и още този месец при липса на големи продавачи

- 2,40 лв. до края на годината в зависимост от отчетите на холдинга

- 3,65 лв. ще стане когато обяват пак 90 млн.лв.чиста печалба (както в доброто старо време) и я разпределят половината на акционерите ...................... само по 20 ст. на акция -> познато, нали...
                fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от Treidar Разгледай мнение
                  "Въпрос към техничарите: 1.839лв. брои ли се като достигнат предходен връх или трябва да видим в понеделник, ако затвори на 1.84лв и по- нагоре чак тогава ще го броим за достигнат предходен връх. Къде е следващото ниво на съпротива, ако може да се говори за ТА за ХИМ-а."

Зависи от мащаба. Аз лично гледам върховете от 2014 и 2011 - 2,393 и 3,649 Не е препоръка разбира се.

[ATTACH=CONFIG]n3228073[/ATTACH]

Тези върхове не смея да ги гледам, защото много се размечтавам за такива цени ( те пък са реално достижими, но кога....а до тогава ще си взимаме дивидентите ) - гледам в рамките на година до три.

Коментар

• Последният път, когато четох ТА тук беше преди да се скарат Пеевски и Василев, сега нещо Доган са под карали...
                    Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• "Въпрос към техничарите: 1.839лв. брои ли се като достигнат предходен връх или трябва да видим в понеделник, ако затвори на 1.84лв и по- нагоре чак тогава ще го броим за достигнат предходен връх. Къде е следващото ниво на съпротива, ако може да се говори за ТА за ХИМ-а."

Зависи от мащаба. Аз лично гледам върховете от 2014 и 2011 - 2,393 и 3,649 Не е препоръка разбира се.

Click image for larger version

Name:	6C4 _ 1W.png
Views:	2
Size:	4.4 КБ
ID:	3228073

Коментар

• Първоначално изпратено от *M*M* Разгледай мнение
                        Въпрос към техничарите: 1.839лв. брои ли се като достигнат предходен връх или трябва да видим в понеделник, ако затвори на 1.84лв и по- нагоре чак тогава ще го броим за достигнат предходен връх. Къде е следващото ниво на съпротива, ако може да се говори за ТА за ХИМ-а. Разглеждал съм ТА, но ми се вижда нещо като разказ по картинка - от пет човека, които правят ТА ще има все различни виждания. Абе поне един да започне и така може да се получи диалог, разбира се ако искате.Приятен уикенд и завишени доходи на БФБ!
                        то пък при тия дето си мислят че правят фундаментален анализ хич няма разногласия!
                        Събитията не винаги отговарят на очакванията!

Коментар

• Въпрос към техничарите: 1.839лв. брои ли се като достигнат предходен връх или трябва да видим в понеделник, ако затвори на 1.84лв и по- нагоре чак тогава ще го броим за достигнат предходен връх. Къде е следващото ниво на съпротива, ако може да се говори за ТА за ХИМ-а. Разглеждал съм ТА, но ми се вижда нещо като разказ по картинка - от пет човека, които правят ТА ще има все различни виждания. Абе поне един да започне и така може да се получи диалог, разбира се ако искате.Приятен уикенд и завишени доходи на БФБ!

Коментар

• За спането- спим...и папкаме, и слушкаме. И така ще ни поласне голяяяям...портфейла!
                            Не е препоръка!

Коментар

• а другото което е че към края на тримесечието ще има и дивидент, който ще налее още вода във воденицата, трябва само спокойствие, силна храна и здрав сън

Коментар

• Пакетите се разменят сега, но след 45 дни ще трябва да се преоценят и тук на говоря само за ПФ, а най вече за ДФ и портфейлите на доверителното управление, което все повече се разраства, като алтернатива на надути имоти и нулеви лихви по депозити, разбира се те купуват ликвидни акции на БФБ, като една от тях е Хима и ЦКБ, така че не се чудете защо минават пакети, а цената тромава, първо трябва да се напазарува, а после като се направи едно-две показни обирания и цената скочи с 0,1 за 5 минути вече ще е гонене на влака. Въпроса е кой се е качил настанил и колко нерви има да чака да тръгне.

Коментар

Working...
                                X