Първоначално изпратено от polax
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
- 1 like
-
Според мен до към 15ч имаше умишлено смъкване на цената тук с малко бройки същото и при фармата. Мисля, че някой иска да си пазари на тези цени...нещо обаче го подплаши и сега си взема от аска
ПС. ЧРД на г-н Керезов! Жив и здравLast edited by polax; 14.08.2017, 17:55.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hris0 Hrist0v Разгледай мнениеЧестит рожден ден на г-н Керезов.
Да е жив и здрав и по - често да ни дава инфо за холдинга !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеВ случай, че вярваме в индикатири по сентимента то отчаянието на polki е добър знак. Дори много добър.
за какво отчаяние става въпрос, че не разбрах
------------------------
според "вокалния хор на мисирките" всеки който изнася факти се е отчаял .............. интересна локига...
2008 година не се бях отчаял когато пазара падна с 80%, че сега когато ХИМ-а пъпли едвам-едвам нагоре ли ще се отчая?
дайте по-сериозно .................. като нямате пари да вкарате в пазара поне можете към по-сериозни индикатори да се обърнете, че с празни приказки по форуми няма да стане...
запомни го, от мен да знаеш...fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Treidar Разгледай мнениеАз лично гледам върховете от 2014 и 2011 - 2,393 и 3,649
- 2 лв. за 1 хим ще видим следващия месец, а може и още този месец при липса на големи продавачи
- 2,40 лв. до края на годината в зависимост от отчетите на холдинга
- 3,65 лв. ще стане когато обяват пак 90 млн.лв.чиста печалба (както в доброто старо време) и я разпределят половината на акционерите...................... само по 20 ст. на акция -> познато, нали...
fuск the bеаr - give me the bееr
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Treidar Разгледай мнение"Въпрос към техничарите: 1.839лв. брои ли се като достигнат предходен връх или трябва да видим в понеделник, ако затвори на 1.84лв и по- нагоре чак тогава ще го броим за достигнат предходен връх. Къде е следващото ниво на съпротива, ако може да се говори за ТА за ХИМ-а."
Зависи от мащаба. Аз лично гледам върховете от 2014 и 2011 - 2,393 и 3,649Не е препоръка разбира се.
[ATTACH=CONFIG]n3228073[/ATTACH]
Коментар
-
"Въпрос към техничарите: 1.839лв. брои ли се като достигнат предходен връх или трябва да видим в понеделник, ако затвори на 1.84лв и по- нагоре чак тогава ще го броим за достигнат предходен връх. Къде е следващото ниво на съпротива, ако може да се говори за ТА за ХИМ-а."
Зависи от мащаба. Аз лично гледам върховете от 2014 и 2011 - 2,393 и 3,649Не е препоръка разбира се.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от *M*M* Разгледай мнениеВъпрос към техничарите: 1.839лв. брои ли се като достигнат предходен връх или трябва да видим в понеделник, ако затвори на 1.84лв и по- нагоре чак тогава ще го броим за достигнат предходен връх. Къде е следващото ниво на съпротива, ако може да се говори за ТА за ХИМ-а. Разглеждал съм ТА, но ми се вижда нещо като разказ по картинка - от пет човека, които правят ТА ще има все различни виждания. Абе поне един да започне и така може да се получи диалог, разбира се ако искате.Приятен уикенд и завишени доходи на БФБ!Събитията не винаги отговарят на очакванията!
Коментар
-
Въпрос към техничарите: 1.839лв. брои ли се като достигнат предходен връх или трябва да видим в понеделник, ако затвори на 1.84лв и по- нагоре чак тогава ще го броим за достигнат предходен връх. Къде е следващото ниво на съпротива, ако може да се говори за ТА за ХИМ-а. Разглеждал съм ТА, но ми се вижда нещо като разказ по картинка - от пет човека, които правят ТА ще има все различни виждания. Абе поне един да започне и така може да се получи диалог, разбира се ако искате.Приятен уикенд и завишени доходи на БФБ!
Коментар
-
Пакетите се разменят сега, но след 45 дни ще трябва да се преоценят и тук на говоря само за ПФ, а най вече за ДФ и портфейлите на доверителното управление, което все повече се разраства, като алтернатива на надути имоти и нулеви лихви по депозити, разбира се те купуват ликвидни акции на БФБ, като една от тях е Хима и ЦКБ, така че не се чудете защо минават пакети, а цената тромава, първо трябва да се напазарува, а после като се направи едно-две показни обирания и цената скочи с 0,1 за 5 минути вече ще е гонене на влака. Въпроса е кой се е качил настанил и колко нерви има да чака да тръгне.
Коментар
Коментар