If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Без препоръка, но края на тримесечието ми се превижда 2,20 за акция, като видях за рождения ден на г-н Керезов как скочи, то за рождения ден на г-н Каменов очаквам минимум 2,20
Никой! Човек се учи най-добре от собствените грешки, тъй ката рядко слуша другите какво му говорят, т.е. той ги изслушва , но си прави каквото е решил. До сега стана. Това не го очаквах и то с такова търсене, иначе минавам на консервативният подход и ще си взема два дивидента от ХИМ- обикновенни + ХИМ_привилегировани и пак съм доволен.
Този флагман най-после след толкова години на спад показа на какво е способен. Сега настъпва момента: който превари той завари. Ето това го чаках доста време. Явно съм излязъл доста търпелив. Успех на всички, които издържаха до сега и не се разпродадоха, тъй като много се отказаха да чакат. А, по-добре успех на всички. Не е препоръка.
135 000 до 1.80 вляво, вдясно няма за 100 000 в цялата дълбочина или до 3 лв., но знаем - сантимент.
Без препоръки!
Този флагман най-после след толкова години на спад показа на какво е способен. Сега настъпва момента: който превари той завари. Ето това го чаках доста време. Явно съм излязъл доста търпелив. Успех на всички, които издържаха до сега и не се разпродадоха, тъй като много се отказаха да чакат. А, по-добре успех на всички. Не е препоръка.
Според мен до към 15ч имаше умишлено смъкване на цената тук с малко бройки същото и при фармата. Мисля, че някой иска да си пазари на тези цени...нещо обаче го подплаши и сега си взема от аска
ПС. ЧРД на г-н Керезов! Жив и здрав
Всеки играч прави различни номера само да се докога до евтини акции. Правилно си видял. Аз съм на същото мнение. Флагманът за няколко сесии направи повече от 10стотинки и то при големи дневни обороти. За мен тази акция тръгна. В началото с бавни темпове, а като се усетят и другите играчи............скачат процентите........е, заради този адреналин сме тук. Успех. Не препоръчвам нищо.
Коментар