IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Без препоръка, но края на тримесечието ми се превижда 2,20 за акция, като видях за рождения ден на г-н Керезов как скочи, то за рождения ден на г-н Каменов очаквам минимум 2,20
    Last edited by PIMP; 16.08.2017, 11:18.

Коментар

• Минаваме ли твърдо 1.9 днес?

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

Ами ако нищо не стане тогава кого ще............
        Никой! Човек се учи най-добре от собствените грешки, тъй ката рядко слуша другите какво му говорят, т.е. той ги изслушва , но си прави каквото е решил. До сега стана. Това не го очаквах и то с такова търсене, иначе минавам на консервативният подход и ще си взема два дивидента от ХИМ- обикновенни + ХИМ_привилегировани и пак съм доволен.

Коментар

• Ок е за 15 дни Софикс +2%, Хим +11%, Цкб +14% ...

Коментар

• Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнение
            Този флагман най-после след толкова години на спад показа на какво е способен. Сега настъпва момента: който превари той завари. Ето това го чаках доста време. Явно съм излязъл доста търпелив. Успех на всички, които издържаха до сега и не се разпродадоха, тъй като много се отказаха да чакат. А, по-добре успех на всички. Не е препоръка.
            Ами ако нищо не стане тогава кого ще............

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение

135 000 до 1.80 вляво, вдясно няма за 100 000 в цялата дълбочина или до 3 лв., но знаем - сантимент.
              Без препоръки!
              Този флагман най-после след толкова години на спад показа на какво е способен. Сега настъпва момента: който превари той завари. Ето това го чаках доста време. Явно съм излязъл доста търпелив. Успех на всички, които издържаха до сега и не се разпродадоха, тъй като много се отказаха да чакат. А, по-добре успех на всички. Не е препоръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                Като гледам търсенето отляво, май Флагманът е натоварил въглищата и подгрял котлите ...
                135 000 до 1.80 вляво, вдясно няма за 100 000 в цялата дълбочина или до 3 лв., но знаем - сантимент.
                Без препоръки!

Коментар

• 1,90? 2? Дано само да ги задържи...
                  Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.

Коментар

• Като гледам търсенето отляво, май Флагманът е натоварил въглищата и подгрял котлите ...
                    He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Приключваме ли с веселата част. Трябва и да печелим.

Коментар

• Методично така!

Коментар

• Първоначално изпратено от Hris0 Hrist0v Разгледай мнение
                          Честит рожден ден на г-н Керезов.
                          И от мен да е здрав, щастлив и да бутане едно рамо и Флагманът ще излети. и ще си възстанови реномето. Без препоръки само пожелания от сърце.

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                            Днешните нови 12м върхове по този случай ли са
                            Айде, утре 1.90, до петък 2 Наздраве
                            Изгря слънцето и на нашата улица! И твоите прогнози ще се сбъднат. Късмет!

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                              Според мен до към 15ч имаше умишлено смъкване на цената тук с малко бройки същото и при фармата. Мисля, че някой иска да си пазари на тези цени...нещо обаче го подплаши и сега си взема от аска

ПС. ЧРД на г-н Керезов! Жив и здрав
                              Всеки играч прави различни номера само да се докога до евтини акции. Правилно си видял. Аз съм на същото мнение. Флагманът за няколко сесии направи повече от 10стотинки и то при големи дневни обороти. За мен тази акция тръгна. В началото с бавни темпове, а като се усетят и другите играчи............скачат процентите........е, заради този адреналин сме тук. Успех. Не препоръчвам нищо.

Коментар

• Днешните нови 12м върхове по този случай ли са
                                Айде, утре 1.90, до петък 2 Наздраве

Коментар

Working...
                                X