IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
    Много поздрави от морето. Гледам, че лежите като котви на дъното.
    Благодаря за поздравите. Дано продадеш много царевица на плажа този сезон. И си носи шапката

Коментар

• Много поздрави от морето. Гледам, че лежите като котви на дъното.

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение

Ще се кумят още малко ...само да чуят първата поръчка на гръцки и ще отпаднат всякакви задръжки...
        Горещо..."Да падат дрехи и задръжки"... както се пее в една класическа чалга
        Не е препоръка!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
          Никой не дава, никой не взима, тия телефони прегряват навярно.
          Ще се кумят още малко ...само да чуят първата поръчка на гръцки и ще отпаднат всякакви задръжки...
          За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Никой не дава, никой не взима, тия телефони прегряват навярно.

Коментар

• Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнение

За мен това не е изсипване,а уговорени пакети за клиенти ( бяха раздробени). За мен анализът е, че ТЪРСЕНЕТО Е УВЕЛИЧЕНО и се звънят по телефони и се търси количество и то евтино- така мисля, ако клиентите са различни. Другият вариант е ако купувачът е БАТКО и обира големите бройки евтино, а пък като не могат да му осигурят бройката я търсят от различни продавачи ( т.е. единият ги свършва, търсят от друг и т. н.).Това беше моят прочит на вчерашните сделки. Не препоръчвам нищо. Мислете. А сега чакаме и два дивидента тук.
              Точно така е ..., затова и при толкова много бройки цената не се променя значимо . Отбелязах го за да се знае през кой посредник стана , ако някой се интересува .

Коментар

• Първоначално изпратено от bat sali Разгледай мнение
                Последното изсипване е на Елана...
                За мен това не е изсипване,а уговорени пакети за клиенти ( бяха раздробени). За мен анализът е, че ТЪРСЕНЕТО Е УВЕЛИЧЕНО и се звънят по телефони и се търси количество и то евтино- така мисля, ако клиентите са различни. Другият вариант е ако купувачът е БАТКО и обира големите бройки евтино, а пък като не могат да му осигурят бройката я търсят от различни продавачи ( т.е. единият ги свършва, търсят от друг и т. н.).Това беше моят прочит на вчерашните сделки. Не препоръчвам нищо. Мислете. А сега чакаме и два дивидента тук.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                  https://www.24chasa.bg/novini/article/6384254

Договорните фондове "ЦКБ лидер" и "ЦКБ актив" са придобили още акции от “ЧЕЗ електро България", става ясно от обявление на фондовата борса. Това е станало чрез серия от сделки, извършени на регулиран пазар. Според съобщението на ЧЕЗ купеният пакет акции не надвишава 5% от гласовете в общото събрание на дружеството. Възможно е било обаче след придобиването двата фонда или свързани с тях лица пряко или непряко да имат над 5% от броя на гласовете в общото събрание. "ЦКБ лидер" и “ЦКБ актив" са част от финансовата група “Химимпорт". Чрез други свои дъщерни дружества - пенсионните фондове “Съгласие" и ЦКБ, групата вече има почти 25% от "ЧЕЗ електро България".

Толкова ли са стигнали?
                  Препоръки нямам!
                  Това определено са интересни новини, нали се очаква и продажба на ЧЕЗ !

Коментар

• Договорните фондове “ЦКБ лидер” и “ЦКБ актив” са придобили още акции от “ЧЕЗ електро България”, става ясно от обявление на фондовата борса.
                    източник:
                    http://www.dotbg.bg/article/6384443

Коментар

• https://www.24chasa.bg/novini/article/6384254

Договорните фондове "ЦКБ лидер" и "ЦКБ актив" са придобили още акции от “ЧЕЗ електро България", става ясно от обявление на фондовата борса. Това е станало чрез серия от сделки, извършени на регулиран пазар. Според съобщението на ЧЕЗ купеният пакет акции не надвишава 5% от гласовете в общото събрание на дружеството. Възможно е било обаче след придобиването двата фонда или свързани с тях лица пряко или непряко да имат над 5% от броя на гласовете в общото събрание. "ЦКБ лидер" и “ЦКБ актив" са част от финансовата група “Химимпорт". Чрез други свои дъщерни дружества - пенсионните фондове “Съгласие" и ЦКБ, групата вече има почти 25% от "ЧЕЗ електро България".

Толкова ли са стигнали?
                      Препоръки нямам!

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
                        минем ли стабилно 1,84 то следващата съпротива са двата лева .................... а следващата голяма съпротива е 2,40 като преди това има една друга съпротива на 2,15-2,20 лв.
                        Направо звучи отчаяно това. Съпротива през 10-20 стотинки. Преди имаше големи риби, които излизаха с големи пакети и натискаха цената. Сега не знам. Има интерес по позицията, но по-скоро е в унисон с общия интерес на борсата. Аз все тая надежди, че ще мога да кеширам на 3-4 лева ама да видим кога
                        *имам акции тук и не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
                          Пътят към ниво 1.9 се отваря..... до 2-3 сесии смятам, че ще го видим...
                          Aй, починете малко и Вие, в тон с пазара, де

Коментар

• Сигурно пак едни люде ще кажат, че не е по темата... и все пак малко преглед на печата:

Коментар

• минем ли стабилно 1,84 то следващата съпротива са двата лева .................... а следващата голяма съпротива е 2,40 като преди това има една друга съпротива на 2,15-2,20 лв.
                              fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Пътят към ниво 1.9 се отваря..... до 2-3 сесии смятам, че ще го видим...

Коментар

Working...
                                X