Първоначално изпратено от Монти
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
А един данъчен инспектор ми сподели че си объркал конците ..Верно ли.е ?НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнение
профита ми е около 525% за 9-те години откакто ползвам жокера "мисирка"
не е нещо впечатляващо, но аз съм доволен от този мега-индикатор и друг не смятам да ползвам
Коментар
� -
Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнениеОт 2009 си го надушил, браво, сигурно въдвръщаемостта ти е впечатляваща!
не е нещо впечатляващо, но аз съм доволен от този мега-индикатор и друг не смятам да ползвамНЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
- 1 like
Коментар
� -
Обичам този момент когато се съберат Благоичо ,хайрсъза и чакам Батката да се хванат на бас за Великата цел2,4 - 3лв...
Колко пропилени надежди и мечти през изминалите 9 години , обаче темата ги помни...
Басове за 1, 6 и басове за 1,90 и басове за 1,3...
Мъка ,мъка...
само трима сте днес а темата е имала рекорди поне от 6,7 участващи....
къде са останалите ,продали на леФче ли ...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
Жалко, че си от скоро надушилите, бая пропуснати пари са тва.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
девета година вече няма по-точен индикатор от мисирката
винаги правя обратното на това което мисирката прави и до сега нямам нито една продажба на загуба
коментара е излишен
Сега чакаме следващи спад...
Спомняш ли си тези моменти....
Коментар
� -
Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнение
И аз, но го усетих преди 2-3 години! И оттогава съвсем изкъсо го следя за покупки или продажби, и веднага заемам насрещната страна! То и доста хора го следят поради тази причина! От 2009 си го надушил, браво, сигурно въдвръщаемостта ти е впечатляваща!The strongest stand last.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от tedi79 Разгледай мнениеКолеги, тази акция съм я притежавал от ipo-то до преди около 2 седмици. През цялото това време предимно съм купувал и доста по-малко продавал. Разтоварих всичко този месец, общата равносметка е горе долу 0:0...
Батя и сие са прави, че потенциала е голям, но той кога ли не е бил. За съжаление дали ще се разгърне този потенциал (и кога) зависи от една команда "отгоре", нито анализи, нито печалби, нито коефициенти имат значение.
Искрено ви пожелавам успех и кота 3 кинта в скоро време, ако не е скоро, поне като дивидентна доходност е ок.
Колеги не се заяждайте и да използвате всяка споделена лична информация срещу човека, който я е споделил. Така превръщате форума в ........ и не сте полезни за останалите колеги. По- добре изкажете вашата гледна точка и мисли по позицията. Успех желая на всички и дано да се поучите за напред!
Коментар
� -
девета година вече няма по-точен индикатор от мисирката
винаги правя обратното на това което мисирката прави и до сега нямам нито една продажба на загуба
коментара е излишенLast edited by 4f4; 24.08.2017, 16:42.
- 1 like
Коментар
� -
Всички го следим Монти, засега е най-качествения индикатор на БФб!
коментара е излишенНЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
- 1 like
Коментар
� -
Всички го следим Монти, засега е най-качествения индикатор на БФб!
Коментар
� -
само 4 страници по-назад можеш да прочетеш какво си написал и да си припомниш какъв бик беше станал
като те видях колко си убеден, че цената от 1,95* ще се качва се притесних и реших да продавам
на следващия ден като продаде под 1,90 всичко си дойде на мястото
вече 6-и ден плюеш ХИМ-а за да преглътнеш загубата по-лесно ..................... значи нещата са си по местата и пътя е ясен
при следващата ти покупка на ХИМ пак ще продавам ---> ти си ми барометъра на БФБ вече доста години и до сега не си ме подвел
- 1 like
Коментар
� -
Колеги, тази акция съм я притежавал от ipo-то до преди около 2 седмици. През цялото това време предимно съм купувал и доста по-малко продавал. Разтоварих всичко този месец, общата равносметка е горе долу 0:0...
Батя и сие са прави, че потенциала е голям, но той кога ли не е бил. За съжаление дали ще се разгърне този потенциал (и кога) зависи от една команда "отгоре", нито анализи, нито печалби, нито коефициенти имат значение.
Искрено ви пожелавам успех и кота 3 кинта в скоро време, ако не е скоро, поне като дивидентна доходност е ок.
Коментар
� -
само 4 страници по-назад можеш да прочетеш какво си написал и да си припомниш какъв бик беше станал
като те видях колко си убеден, че цената от 1,95* ще се качва се притесних и реших да продавам
на следващия ден като продаде под 1,90 всичко си дойде на мястото
вече 6-и ден плюеш ХИМ-а за да преглътнеш загубата по-лесно ..................... значи нещата са си по местата и пътя е ясен
при следващата ти покупка на ХИМ пак ще продавам ---> ти си ми барометъра на БФБ вече доста години и до сега не си ме подвел
Продължавай да се съобразяваш с мен....
В предходния пост Указах цена от 2,2 лв...
Коментар
�
Коментар