Първоначално изпратено от radon222a
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Не съм купувал просто продавах на 1,95 и исках някой бик да ми купи акциите ,както стана ...а правех заедно с големия агитка със желаещи да купуват по 1500 бр. на 1,902
Тук няма хляб вече....
Коментар
-
Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнение
нали това ти се обяснява
купувача създава паника и симулира разпродажби, но вече няма кой да му се върже на номера освен някоя друга мисирка като теб...
виж, че има оборот само когато цената расте
запомни днешната цена и виж каква ще е цената след месец на 24.09.2017 г. ................. тогава пак ще "говорим" защото сега разговора с теб е безпредметен
Всякаква реалност и логика си изгубил...
Обяснява ти се за последен път, всеки ден се слагат купува по над 50 ,60 К и се пробва с поне 20 К маркета нагоре по аукционите и след първата разпродажба до тези бройки те изчезват...симулира се търсене а не разпродажба.
Ясно!
Ако и сега не си го разбрал ,не мога да ти помогна ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеИ за да не съм голословен в темата има дадени поръчките купува преди първото изсипване на колегата радон , е при двата пъти стават продадени 10К а стотици хиляди изчезват под 1,90...
купувача създава паника и симулира разпродажби, но вече няма кой да му се върже на номера освен някоя друга мисирка като теб...
виж, че има оборот само когато цената расте
запомни днешната цена и виж каква ще е цената след месец на 24.09.2017 г. ................. тогава пак ще "говорим" защото сега разговора с теб е безпредметен
НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
- 1 like
Коментар
-
на всички ни е ясно, че не разбираш играта
то и затова миналата седмица като купи на 1,95 и беше станал бик ............... на следващия ден продаде под 1,90 като се уплаши от атентатите в Барселона
предния път като обяви покупки на ХИМ в началото на декември акцията падна и заспа за 8 месеца
да ти вадя ли постовете за да потвърдят фактите?
Тук няма хляб вече....
Коментар
-
Дрън ,дрън ..
Всеки ден има поръчки купува за над 50 К до 3 стинки надолЕ..
След първото изсипване изчезват...
Егати купувача който не иска да купува в ниското...
Днес водиш вицовете...
то и затова миналата седмица като купи на 1,95 и беше станал бик ............... на следващия ден продаде под 1,90 като се уплаши от атентатите в Барселона
предния път като обяви покупки на ХИМ в началото на декември акцията падна и заспа за 8 месеца
да ти вадя ли постовете за да потвърдят фактите?НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
- 1 like
Коментар
-
обърни внимание на оборота преди да вадиш заключения
когато акцията пада -> няма оборот
когато акцията се качва оборота нараства стремглаво
това идва да покаже, че "продавача" който е прикрит "купувач" вече не може да подкара стадото да му продават в ниското
жалко е толкова години да киснеш пред платформата на БФБ и да не се усещаш какво става...
[ATTACH=CONFIG]n3231228[/ATTACH]
Всеки ден има поръчки купува за над 50 К до 3 стинки надолЕ..
След първото изсипване изчезват...
Егати купувача който не иска да купува в ниското...
Днес водиш вицовете...
И за да не съм голословен в темата има дадени поръчките купува преди първото изсипване на колегата радон , е при двата пъти стават продадени 10К а стотици хиляди изчезват под 1,90...Last edited by Монти; 24.08.2017, 15:55.
Коментар
-
Не знам дали се движите ,но има продавач който ви прави на маймуни...
Стар номер слагаш поръчки купува за десетки хиляди бройки и продаваш до първата .....
След това тези поръчки изчезват....
До следващия ден....
когато акцията пада -> няма оборот
когато акцията се качва оборота нараства стремглаво
това идва да покаже, че "продавача" който е прикрит "купувач" вече не може да подкара стадото да му продават в ниското
жалко е толкова години да киснеш пред платформата на БФБ и да не се усещаш какво става...
НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
- 1 like
Коментар
-
за последната седмица два пъти тръгваме към двата лева и два пъти стигаме до 1,95-1,97 , а после слизаме под 1,90
CHIM: 11.08.2017 - 24.08.2017 - 30-минутна графика
21.08.2017 Отв: 1.90 Мин: 1.90 Макс: 1.91 Затв: 1.91
мистър Керезов раздаде ли дивидента сега може да стигнем и до 2,40 .................. но по-скоро ще закарат цената на 2,40 и тогава ще дадат дивидента
не е препоръка - имам акции и други финансови инструменти ползвам
Имам и не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнениеКога ще минем ДВАТА лева?Остават само около два процента до тях. ?
CHIM: 11.08.2017 - 24.08.2017 - 30-минутна графика
21.08.2017 Отв: 1.90 Мин: 1.90 Макс: 1.91 Затв: 1.91
мистър Керезов раздаде ли дивидента сега може да стигнем и до 2,40 .................. но по-скоро ще закарат цената на 2,40 и тогава ще дадат дивидента
не е препоръка - имам акции и други финансови инструменти ползвамНЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
- 1 like
Коментар
-
Всичко с времето си , първо за конс. отчета на БТХ , после за ре/балансирания софикс а за Гагарин ще е важен отчета...който пак ще бъде добър...
не е препоръка...
Коментар
-
radon, юнак без рани не може, не стоя мирно, пробвам някои математически постановки, с малка сума но редовно просто от интерес да проверя нещо си))) При това много ясно че не става дума за всичките папири които имам, искам да кажа, напразно ме упрекваш че предизвиквам Монти - предполагам че той няма папири, но аз имамНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнение
С комисионните, които трябва да платиш за вход и изход и за пица няма да изкараш.НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениемазалото го правите вие с вашите страхове и алчност, аз играя в спреда)))
Коментар
Коментар