Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Успех. Днес ще продам тоя шит.
Коментар
-
Успех. Днес ще продам тоя шит.
Уфф, най-после ще се отървеш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Ааа, не така. Нужди всякакви. И така съм се нагрухтял тук, че бруталното рали, което предстои, ще ме направи командир на совалка.
Е, за утеха и ти ще намажеш, нали стискаш няколко бройки от тая артия.
Коментар
-
Излагаш се.С тия артии бюджет няма да попълниш,но успешно може да ги ползваш когато ходиш до тоалетната по голяма нужда.Да ти обесня,че не си разбрал за нуждите.
Ааа, не така. Нужди всякакви. И така съм се нагрухтял тук, че бруталното рали, което предстои, ще ме направи командир на совалка.
Е, за утеха и ти ще намажеш, нали стискаш няколко бройки от тая артия.
Коментар
-
Ми нали така каза, че държиш шитовете, за да ги продадеш, като поскъпнат, за да попълниш дупки в бюджета, тоест при нужда..Да ти обесня,че не си разбрал за нуждите.
Коментар
-
Не бе аз щото съм на социални помощи и не ми стигат парите та да закарам и теб свят да видиш. Нищо повече от добри намерения.
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеТук един колега ми каза да купувам като стигне 7 леваКажете какво да правя - вместо да гони 7 лева, продължава да спада....
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеТук един колега ми каза да купувам като стигне 7 леваКажете какво да правя - вместо да гони 7 лева, продължава да спада....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
Привет,Козлик.Честит ти празник,Св.Никола.Нека те закриля,и тебе,и козичките...
Коментар
-
Еее, стига бе. Не съм наглец и авантаджия. Такива неща изобщо не са ми присъщи.. Нищо повече от добри намерения.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение
Няма как да бачка денонощно в САЩ,като денонощно е във форума. А инък при него е тежък случай, имал толкова хим, че ако продаде ще срути позицята..Ненормална работа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнениеи отново обичайното качване в края на сесията
немога да разбера тези обратни на логиката действия на някои "инвестори" на борсата ни!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
Излиза, че който се джавка с тебе печели почивка на Карибите. И аз да започвам тогава?.Малките паленца най-много джавкат
Коментар
Коментар