IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнение

Имам въпрос. Ти вярваш повече в ръководството на Булгартабак от това на ХИМ или греша?
    Аз от 2006 г вярвам в парите на Булгартабак и дъщерните дружества а не на дадения мажо......
    Пловдив БТ-
    Слънце БТ -
    БлаБТ-
    СофБТ-
    Гагарин-
    Плевен БТ-
    БТХ-
    Ако имаш време провери на колко са се търгували и на колко са приватизирани и отписани повечето...от 2006 до сега......
    Печалбата е в стотици и хиляди процента....
    А провери сега на ХИМ и дъщерните ,да не ги изброявам....
    Интересно там колко е загубата ...дали е в стотици или хиляди процента....?

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      Е ако ръководството на ХИМ и БФБ и мажовците плюс политиците бяха стока щеше да е друго...
      Повтаря се един сюжет от Осанна го разпни го...
      Сега сме в Осанна но крачката е само една....или месец.....
      Не зависи от нас....
      Ние можем или да го ограничим или да сме Ванга...да го предвидим...
      Не сме гадатели....
      Имам въпрос. Ти вярваш повече в ръководството на Булгартабак от това на ХИМ или греша?
      Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.

Коментар

• Абе хора акцията е поскъпнала само с 10 % до 1,94 за бройка , пък гледам тук някакви суперлативи.

Да напомня че емисионната на обикновенните беше 4 лева а на привилегиите 2,20......

Нека минем поне нивото на привилегиите че инак цялостната ситуация още изглежда трагично....
        Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
          Когато си настроен мечо и нямаш вяра на бичия пазар е така...
          Монти е гърмян заек щом е оцелял толкова време. Не подкрепям такава търговия, но всеки себе си знае ......
          Е ако ръководството на ХИМ и БФБ и мажовците плюс политиците бяха стока щеше да е друго...
          Повтаря се един сюжет от Осанна го разпни го...
          Сега сме в Осанна но крачката е само една....или месец.....
          Не зависи от нас....
          Ние можем или да го ограничим или да сме Ванга...да го предвидим...
          Не сме гадатели....

Коментар

• Когато си настроен мечо и нямаш вяра на бичия пазар е така...
            Монти е гърмян заек щом е оцелял толкова време. Не подкрепям такава търговия, но всеки себе си знае ......

Коментар

• Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение
              Къде е логиката на това?При явно бичи тренд-купуваш и продаваш една и съща позиция? Ако е така защо не я задържиш по-дълго и няма да има разходи за комисионни и гонене на влака?
              Ами тази позиция забоксува..... а вярата в нея остава...
              При другите е по трудно защото вече няма ликвидност.

Коментар

От 6 месеца купувам по малки количества и през 10 стотинки продавам.....малки количества по 3,4 к....
                Не съм само тук ...
                Не е препоръка...
                Къде е логиката на това?При явно бичи тренд-купуваш и продаваш една и съща позиция? Ако е така защо не я задържиш по-дълго и няма да има разходи за комисионни и гонене на влака?

Коментар

Знаеш моето отношение към менинджмънта на ХИМ .. но при бичи маркет можеш да продадеш всичко на добра цена....
                  Маркета и дребните смятат че ХИМ изостава и купуват като бесни що да не правя и аз ликвидност.....а какво ще ги правят не знам.
                  От 6 месеца купувам по малки количества и през 10 стотинки продавам.....малки количества по 3,4 к....
                  Не съм само тук ...
                  Не е препоръка...
                  Не е лоша стратегия-вярно по-малка печалба, но с по-малък риск и парите винаги са ти в джоба. Успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение

не разбрах .................... мислиш да купуваш или днес вече си купил?
                    Знаеш моето отношение към менинджмънта на ХИМ .. но при бичи маркет можеш да продадеш всичко на добра цена....
                    Маркета и дребните смятат че ХИМ изостава и купуват като бесни що да не правя и аз ликвидност.....а какво ще ги правят не знам.
                    Не съм само тук ...
                    Не е препоръка...

Коментар

• Моето виждане е, че се увеличиха доста купувачите и надделяват все повече( явно дойде време да загрее реотанът ) като довод мога да кажа колко бързо подскочи от 1.8лв. до 1.945лв. при явно увеличен дневен оборот. Както виждате и пакети прехвърчат- само вчера 51700бр. на 1.942лв. Двата лева са доста близо. При определен сентимент може и за ден да стигнем 2лв. Не се знае , знае ли се ! Не забравяйте и парите , които чакаме от дивидентите за ХИМ-а.А,бе няма да се даваме на ЦКБ и Ташунко да ни изпревари. Не препоръчвам нищо, а само разказ по картинка с факти и цифри.
                      Last edited by radon222a; 18.08.2017, 02:48.

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                        Монти ,- пак да ти кажа, - нищо не си видял ! - сондата беше моя
                        Поясни на кое казваш сонда, че с тези метафори не те разбрах.

Коментар

Може да си бил от продаващите който не мислят да продават , ама и аз бях от купуващите който не мислеха да купуват.....
                          щеше да интересно ако имаше поръчка от 15 К или 20К...отдавна чакам да набутам някои.....от хитреците.
                          не разбрах .................... мислиш да купуваш или днес вече си купил?
                          fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                            Монти ,- пак да ти кажа, - нищо не си видял ! - сондата беше моя
                            Може да си бил от продаващите който не мислят да продават , ама и аз бях от купуващите който не мислеха да купуват.....
                            щеше да интересно ако имаше поръчка от 15 К или 20К...отдавна чакам да набутам някои.....от хитреците.

Коментар

• Монти ,- пак да ти кажа, - нищо не си видял ! - сондата беше моя

Коментар

В вляво останаха около 12К....от вчера бяха около 50 К търсени около 1,9...

И от къде си сигорен ???

Коментар

Working...
                                X