Вчера, рано сутринта.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dzk Разгледай мнениенякой от каролци получил и е и двата дивидента? при мен още стои само единия.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеГ-н Керезов, бихте ли конкретизирали кога е преведена сумата на ЦД?
В Бенчмарк файл има от ЦД, но не и пари.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеГ-н Керезов, бихте ли конкретизирали кога е преведена сумата на ЦД?
В Бенчмарк файл има от ЦД, но не и пари.
В ИП ОББ АД парите от дивидента са налични!
Поздрави,
Ваше В.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
+ 1 двднт по 2та типа бяха по сметка в 18:30благодаря на СТРУКТУРАТА за реверанса, макар и в посл. момент.
паричките са на път към ФФМ
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Etihad Разгледай мнениеПри мен дойдоха и двата почти едновременно около 18ч.благодаря на СТРУКТУРАТА за реверанса, макар и в посл. момент.
паричките са на път към ФФМ
Коментар
� -
поздравление на всички които познаха, че ще получим дивидента отново в 90-тата минута
за мое съжаление аз пак се оказах голям оптимист като преди няколко месеца прогнозирах, че парите ще са по сметките ни в края на лятото и преди настъпване на есента (няколко дни преди 23.09..2017 г.) .............. но, не ни е било писаноfuск the bеаr - give me the bееr
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от penman Разгледай мнениеПри мен е преведен само дивидента от обикновените. Остатъка от привилегированите го няма.мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!
Коментар
�
Коментар