Първоначално изпратено от VNM
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеНа някои не му ли дойде вече ?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bat sali Разгледай мнениеНе се виждат левове на хоризонта.....The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеНа някои не му ли дойде вече ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Sharky's Разгледай мнениеНе съм сигурен дали бъркам но няма ли остатък по гарантирания дивидент по привелигированите? Около 9ст на акция ми се върти в главвата, че оставаше.
Така е, чакаме повече пари!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Sharky's Разгледай мнениеНе съм сигурен дали бъркам но няма ли остатък по гарантирания дивидент по привелигированите? Около 9ст на акция ми се върти в главвата, че оставаше.
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеМен пък ме интересува един друг въпрос. Защо масово тук във форума преобладава мнението, че раздадения дивидент ще бъде едва ли не моментално реинвестиран в акции на ХИМ, и съответно цената ще се качи? Ако махнем акциите на мажо остават някъде към 2.4 милиона лева - тези пари ако наистина идат 100% за покупки на ХИМ сигурно ще доведат до покачване. Но защо сте толкова сигурни в това? Аз лично не съм убеден, че моят дивидент ще иде точно за това.
P.S. Имам акции.
Ама това не е задължително
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Не мисля че настроението е масово да се реинвестира в ХИМ . Че ще реинвестират -да, но не само в ХИМ.
При цена 1.7 той все пка е удобен. Хората могат да инвестират всичките 17 лева дивидент. А в Монбат например ще останат едни 5 лева....
Или в моя случай на колосалните 112 лв дивидент. Дали ще бързам да ги реинвестирам... Когато и където стане ще е.
Last edited by VNM; 26.09.2017, 14:49.
Коментар
Коментар