If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз имам въпрос при полужение че Химпорт е с основна инвестиция в ЦКБ и с всичките драми в банковият сектор на какво основание очаквате цените да минат 2 лв за акция ?
С тази инжекция от 800 милиона днес Европа показва ,че мисли за България и няма
да я изостави сама в проблемите.
Аз имам въпрос при полужение че Химпорт е с основна инвестиция в ЦКБ и с всичките драми в банковият сектор на какво основание очаквате цените да минат 2 лв за акция ?
В твоето село има три фурни, които произвеждат български хляб, едната е твоята примерно. Втората държавата я разсипва от глоби и проверки и фалира. При теб ще вдигнат ли печалбите или клиентите на първата ще минат на вносен хляб от магазина?
В момента зависим от финансовата култура на нашенеца, а тя е ниска. В случая ниската такава е вероятно да се окаже в полза и на Бг банките, чрез пренасочване на суми от КТБ. Как това пречи на Бг банките? Недоверието е изконсумиран факт, проблема не е от вчера.
Коментар