Хорааааа, вземете стегнете форума...... на най-хубавата акция
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеМного истина има в тия думи.Като си помисля само новаците на борсата са невиждани оптимисти.Старите кучета дето са видяли и хубаво и лошо са умерени в действията си.Не че не може да расте борсичката но по-добре е да се предпази човек от загуби пък ако има печалба добре дошло.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение1279 някаква кодова стъпка ли е..?
Според мен означава - "елате пиленца на батко"За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеМного истина има в тия думи.Като си помисля само новаците на борсата са невиждани оптимисти.Старите кучета дето са видяли и хубаво и лошо са умерени в действията си.Не че не може да расте борсичката но по-добре е да се предпази човек от загуби пък ако има печалба добре дошло.
И я кажи колко процента си направил...
Коментар
-
Първоначално изпратено от dici Разгледай мнениеКолкото по-ниско е нивото на инвестиращите, толкова по-лесно им се прибират паричките. Трябва си обаче търпение. Инвестирането не е спринт, а е като маратон - с малки крачки, далечна цел и удоволствие от пътуването.
Добре казано.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеМного падна нивото на форума, мнооого
Има само 4-5 човека заради които си струва да се чете, но те пишат все по-рядкобатка една добра новина за теб (почти 100% съм сигурен че си бивш седесар) Тиквата и бившите седесари ще се коалират.............. Батки, дано се окажа лош пророк и/или Тиквата да спре да целува американските ....... че тогава ти с твоите репа в Хима бая ще вдигнеш НИВОТО НА ФОРУМА
Батка понеже имам поне 10 пъти по-малко мнения от теб във форума спирам ЗА ДА НЕ СВАЛЯМ НИВОТО, ама запомни съвета ми за руските БАТКИ за да не го усетиш и ти си батка и Боката е батка ама ония са многооооооооооооооооо по-големи батки......................
Last edited by X_Y; 22.10.2014, 11:32.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеМного падна нивото на форума, мнооого
Има само 4-5 човека заради които си струва да се чете, но те пишат все по-рядко
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнениеКолкото по-ниско е нивото на инвестиращите, толкова по-лесно им се прибират паричките. Трябва си обаче търпение. Инвестирането не е спринт, а е като маратон - с малки крачки, далечна цел и удоволствие от пътуването.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнениеНивото на форума падна още през 2007-ма.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнениеНивото на форума падна още през 2007-ма.
Коментар
-
ivandavidov
Нивото на форума падна още през 2007-ма.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеПантеро, до такова избушване няма да се, стигне според мен. Ако има спад, ще е на още 2-3 стъпки - първа стъпка към 1,70 (както каза ташунко, и вече почти я стигнахме) но другите две са 1,50 и 1,30 и няма път за по-надолу. Мисля, че за Батката баса ще е изгоден.Все пак са останали 2 месеца до 2015...
Коментар
Коментар