If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Мда... делириума бил тежко състояние в което пациента търси на кой да си го изкара. Тъжна картинка.. искрено съчувствам
По темата - Потвърждавам, и моето инфо е че чужденец през Капман е бил големия продавач и както 15% е забелязал с вчерашните разпродажби, изчезнаха и дебелите аскове, които се влачеха надолу от дни
Ако на Бойко верно му е увряла главата и се разбере с РБ и ПФ за стабилно правителство, ще станем свидетели на интересни сесии тук
Батя, струва ми се, че на Бойко главата повече не може да уври, колкото е увряла - това, до тука пак е нещо, ами дали са уврели вече и на някои от ръбовете в РБ!?
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Мда... делириума бил тежко състояние в което пациента търси на кой да си го изкара. Тъжна картинка.. искрено съчувствам
По темата - Потвърждавам, и моето инфо е че чужденец през Капман е бил големия продавач и както 15% е забелязал с вчерашните разпродажби, изчезнаха и дебелите аскове, които се влачеха надолу от дни
Ако на Бойко верно му е увряла главата и се разбере с РБ и ПФ за стабилно правителство, ще станем свидетели на интересни сесии тук
Много яд, много злоба, много проценти печалба в последните постове
И аз си "чопнах" от Капман днес
Аз днес взех малко от дивидентните (защото съм се зарекъл само дивидентни акции да купувам следващите 2-3 год.). Но като гледам желанията за продажби, може още 5-10% да слязат, но си е време за вход. Ако скалъпят правителство ще има некъв импулс нанагоре...
Пич, какво те интересуват Батки, матки и прочее други женски органи.
Ти си върти си парите, прави си печалбата пък кой колкото иска да си се хвали, негова си работа.
Мен ми е все тая например, кой колко процента е направил - жив и здрав да е, да си ги харчи със здраве. Аз гледам аз да си направя печалбата.
Не ми пука въобще даже!!! АЗ СЪМ ИДЕАЛНИЯТ ПРИМЕР, звучи като самохвалство (съжалявам) но е факт, я се разрови из постовете ми години назад и ми цитирай пост където да съм конкретизирал с цифри, колко % съм спечелил, колко ми е бил портфейла през години те и т.н. и т.н. НИКЪДЕ!!! Въпроса е за лъжите, бруталните лъжи, когато лъжиш перманентно се превръщаш в балон, всички знаем какво става с балоните............ спирам, бая се развихрих, Батка знам че четеш, ДОГОДИНА 8736475628568765862 % ДОХОДНОСТ И 676576765784659746578465465976459762345 МИЛИОНА ЛЕВА ПЕЧАЛБА ТИ ПОЖЕЛАВАМ И ДА НЕ ЗАБРАВИШ ДА ПОЧЕРПИШ ЕЙ
Задаваш въпроси-отговори
Някой да ти каже кога да влезеш ли чакаш ?
Кой ти ли да ми кажеш?????? ААААААА господин СПЕКУЛАНТ аз като пълних много, мноооого хиляди акции на Хима на нива 60 и няколко стотинки и оборота тогава беше по 10-15 хиляди лева на сесия ти къде беше а??????????? И ти и батя и Инпиратуръ тогава ли пълнехте а????? Хич не ми лицемернечете много добре го написах и то няколко пъти!!! Това че днес имаше лека разпродажба не означава че до петък няма да я напомпят на над 2 лева(може би) ПРОСТО ЛЪЖИТЕ И МАНИПУЛАЦИИТЕ НА СПЕКУЛАНТА-МИЛИОНЕР СА МИ МНОГО ИНТЕРЕСНИ! И чакам с нетърпение при следващият ъп как пак ще излезе и ще се пъчи как той ВЕЛИКИЯТ СПЕКУЛАНТ ПАК ВЗЕЛ НА ДЪНОТО И ПРОДАЛ НА ВЪРХА 4574875478502858 МИЛИОНА АКЦИИ С 7873457357 РЕПА, при положение че лично знам как го бяха притиснали репата преди, айййй стига с тези махленски лъжи на ВЕЛИКИЯТ СПЕКУЛАНТ те вредят на всички ни!!! Спрял съм да търгувам от няколко месеца, причината не е нито във Хима, НИТО В БАТЯ, а е много проста като се влее малко ликвидност тогава пак ще обърна внимание на БФБ, до тогава имам други приоритети. Успех на всички!
Намекваш че имам в момента акции на Хима ли а????? Не нямам даже съм изтеглил по-голямата част от парите си от БФБ (с друго се занимавам точно сега) абе с две думи съм на над 90% кеш от активите ми като по-голямата част да же не ми е в платформата............просто ми е интересно какво ще излъже сега милионера-спекулант НИЩО ДРУГО!!! И пиша точно в темата за Хима защото повтарям това ми е любимата акция става и за спекула и за инвестиране, мажоритаря малко е............но поне не е кух холдинг. Батка мълчиш нещо а?????
НЯМАМ АКЦИИ В МОМЕНТА и не е препоръка за покупко-продажба на ЦК!!!
Пич, какво те интересуват Батки, матки и прочее други женски органи.
Ти си върти си парите, прави си печалбата пък кой колкото иска да си се хвали, негова си работа.
Мен ми е все тая например, кой колко процента е направил - жив и здрав да е, да си ги харчи със здраве. Аз гледам аз да си направя печалбата.
Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!
Една моя си теория за случилото се днес с Химимпорт групата:
От десетина дни гледах асковете в дълбочина и ми правеше впечатление, че през 5-10 ст. имаше по-сериозни такива /5-10 000 бр./, което създаваше впечатление за няколко продавачи. Явно обаче, основния продавач се оказва един, отчаял се е от мъртвило на БФБ през този период. Накрая не му издържаха нервите и реши да сипва до където има съпротива. При продадени около 80К /при Хим./ бройки днес започнаха да изчезват и асковете нагоре, което ми даде оптимизъм, че всъщност продавачите не са толкова много. Клъвнах малко от Капман, но всъщност ми е по-интересно на кого бяха големите бидове, като към края създаваха впечатление, че даже се конкурират /местеха се един над друг/. Някой ако е "проверил" чии са били, ще съм благодарен да сподели.
Намекваш че имам в момента акции на Хима ли а????? Не нямам даже съм изтеглил по-голямата част от парите си от БФБ (с друго се занимавам точно сега) абе с две думи съм на над 90% кеш от активите ми като по-голямата част да же не ми е в платформата............просто ми е интересно какво ще излъже сега милионера-спекулант НИЩО ДРУГО!!! И пиша точно в темата за Хима защото повтарям това ми е любимата акция става и за спекула и за инвестиране, мажоритаря малко е............но поне не е кух холдинг. Батка мълчиш нещо а?????
Задаваш въпроси-отговори
Някой да ти каже кога да влезеш ли чакаш ?
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Една моя си теория за случилото се днес с Химимпорт групата:
От десетина дни гледах асковете в дълбочина и ми правеше впечатление, че през 5-10 ст. имаше по-сериозни такива /5-10 000 бр./, което създаваше впечатление за няколко продавачи. Явно обаче, основния продавач се оказва един, отчаял се е от мъртвило на БФБ през този период. Накрая не му издържаха нервите и реши да сипва до където има съпротива. При продадени около 80К /при Хим./ бройки днес започнаха да изчезват и асковете нагоре, което ми даде оптимизъм, че всъщност продавачите не са толкова много. Клъвнах малко от Капман, но всъщност ми е по-интересно на кого бяха големите бидове, като към края създаваха впечатление, че даже се конкурират /местеха се един над друг/. Някой ако е "проверил" чии са били, ще съм благодарен да сподели.
Ако някой ми проследи мненията от поне 2-3 години назад точно за ликвидността говоря, тя не е проблем номер едно, тя е КОШМАР НОМЕР ЕДНО НА БФБ!!!!!!! Ама какво да очакваш от милионери спекуланти и инвеститори с по над 20 000 мнения във форума КОИТО ПРАВЯТ ''ВРЪТЧИЦИ'' с по 200 лева.................... А бе пичове защо не си организираме един покер турнир с напрпимер наградният фонд да се разпределя пропорционално на първите 10-20 играчи а???? Така хем ще свалим маските хем ще има доказано 10-20 печеливши играчори
VINS, много си се изнервил. Възможно ли е причината да не в Батя?
Коментар