If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Няма как при толкова напечатана и излята от небето шума, това да не се отрази и на хартиите от групата. Ковид надуването се наблюдава във всички сектори. И не само в България - навсякъде по света. Просто тук не е калкулирано все още, но лека по-лека гемията отлепва от дъното и няма как да е другояче...
Т.е Хим на цена от 80 стотинки няма как да бъде видян никога повече!
Тепърва предстои сериозното наваксване, дори и да бъде чисто инфлационно.
АКО ТЕ ПРИТЕСНЯВА ПРИ ТЕЗИ НИСКИ ЛИХВИ, Значи си идиот.
Цял свят без да има пари раздава пари. За САЩ не те ли притеснява? За Гърция? Но за Б-я те притеснява.
Ниските лихви са конюктура която няма да е вечна!
А само идиот може да си мисли че заема не трябва да се връща ...
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Ми мен точно това раздаване на пари от държавата почнало от Бойко предизборно и продължено и от сегашните ме притеснява.
Щото държавата пари няма , или заем или по високи данъци за плащащите......
АКО ТЕ ПРИТЕСНЯВА ПРИ ТЕЗИ НИСКИ ЛИХВИ, Значи си идиот.
Цял свят без да има пари раздава пари. За САЩ не те ли притеснява? За Гърция? Но за Б-я те притеснява.
Last edited by RUBLA; 09.09.2021, 13:31.
Причина: Спазвайте добрия тон!
Какви са сегашните условия?
Най-силният БВП от 30 г.? Или най-силното Зърно от 20 г.? Или Нечуваните за Б-я мин пенсия, увеличени плащания от Държавата и за първи път по-адекватно даване на пари от Държавата. Само си спомнете Дянков и постната пица. Ами наближаващото Евро.
Условията са прекрасни за дружества с ФУН-ДА-МЕНТ.
Ми мен точно това раздаване на пари от държавата почнало от Бойко предизборно и продължено и от сегашните ме притеснява.
Щото държавата пари няма , или заем или по високи данъци за плащащите......
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
1.1 би било добре
Не вярвам да може повече в сегашни условия
Какви са сегашните условия?
Най-силният БВП от 30 г.? Или най-силното Зърно от 20 г.? Или Нечуваните за Б-я мин пенсия, увеличени плащания от Държавата и за първи път по-адекватно даване на пари от Държавата. Само си спомнете Дянков и постната пица. Ами наближаващото Евро.
Условията са прекрасни за дружества с ФУН-ДА-МЕНТ.
Ситуацията се разви печално, но своевременно продадох 2/3 от Chim и над 4/5 от CCB като печалбата на хим ми покри загубата от ццб
Впоследствие взех малко от китайския хим : https://www.etf.com/CHIM#overview който се удвои
но това само компенсира нереализирани текущи загуби от остатъци на химимпорт
помня как цивриха тия които продадоха на 7-10-12 когато стана и над 17....още са тук и все са недоволни.
ИПОто беше на 4....после привилегированите...и така 2021 сме...не е висша математика
Купете си мириканско акций или немско - но без да ревем и плюем.
Да не ревем и да плюем, ами да ги хвалим ли ? Че тотално мениджмънт и мажоритар са се омазали в управлението и пет пари не дават за дребните инвеститори и за имиджа на компаниите си ! Нищо общо нямаме с американско или немско, това са си наши местни особености ! А на тези тук искаш да има кажем браво и да ги похвалим, че от 17лв. са на 90ст. ли ? Казваш трайте си докато ви лъжат и крадат, странно мислене !
помня как цивриха тия които продадоха на 7-10-12 когато стана и над 17....още са тук и все са недоволни.
ИПОто беше на 4....после привилегированите...и така 2021 сме...не е висша математика
Купете си мириканско акций или немско - но без да ревем и плюем.
Рекордно Зърно, от 20 г.
Рекорден БВП от 30 г. от комунизма
Рекордни пари в икономиката и т.н.
Няма да може да се отложи изригването и тука!!! Колкото и да ви се иска, защото си продадохте акциите и ги набихте в Лещерко, СГЩ, ТСБ, Радиатори и Птичи Грип. Проблемът си е ваш!
Коментар