Първоначално изпратено от Penko
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 1_9_7_8 Разгледай мнениеИзвинявай , но от къде гледаш тази информация?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнениеЗа 10 дни ФФ е паднал с над 2 %..."Начинът да гледаш право в Слънцето,без да ослепееш е ти самият да светиш..."
Коментар
-
Първоначално изпратено от hurricane Разгледай мнениеПреди време беше написал че не продаваш.Защо си продал?Би ли обяснил на начинаещите тук защо? Излиза че само заблуждаваш новаците на борсата.
От 7 Юни:
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеДа, стратегията за частични влизания/излизания е добра когато искаш да градиш дългосрочна позиция, а също и когато правиш сравнително голям пакет за пазара.
Задават се смутни полит. времена следващите няколко месеца и е добре човек да има ходове за маневри Именно затова и аз продадох 1/4 от пакета си тук на около 2,14 лв.(цена на придобиване - 1,15). Вероятно ще опитам да си ги възстановя на по-ниски нива, каквито щем не щем вероятно ще видим в създалата се обстановка. 3/4 обаче оставям непокътнат, защото все пак съм силно оптимист за акцията в по-дълъг хоризонт (над 6-12 мес.) и не искам да остане неприятно изненадан ако краткосрочните ми очаквания не се сбъднат Харесва ми какъв обем поема пазара при връщане на цената само с няколко стотинки. Да видим обаче как ще реагират на последните новини големите играчи, до които те стигат по-бавно, а и те по-бавно реагират. Може или да оставят акцията да върне повече преди да се включат или пък конкурирайки се да си напълнят добре при сегашната ситуация да не позволят цената да слезе много. При всички случаи поне ще е интересно, за разлика от последните 2-3 месеца Предполагам че и в един момент все повече хора ще осъзнават че новините от последните дни са добри и дават надежда за БГ. Оказва се все пак че безочливостта не може да продължи твърде дълго и едно слабо и с мизерен % доверие правителство ще си отиде.. което е повод за оптимизъм
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеТака като гледам май е време за НАГОРЕ. Така си мисля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеИ аз мисля че трябва да обърне иначе този скандал Цветанов-Пеевски ще се
мултиплицира и ще излезе извън контрол.
Кое в обръщането на тренда на БФБ ще накара този скандал да е под контрол?
Каква ще е причината?Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеНе съм съгласен с това мнение.
Аз съм от 5 години активен участник и почти постоянно следя темата "Оптимизъм" както и темите на десетина книжа, в които съм инвестирал, но нямам такива впечатления. Обикновено се трият обиди и заяждания.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hurricane Разгледай мнениеАз съм от много години на борсата и знаеш ли защо съм влязъл да пиша сега във форума? Защото ми прави впечатление,че на тия които изказват мнение за падане на пазара много често им се изтриват мненията или редактират а на тия с оптимизма стоят което ме навява на мисълта за целенасочени действия от страна на тоя сайт.Сигурно такива са заповедите.Нестихващ оптимизъм,зарибяване на нови шарани които да бъдат нахранени с безценни акции.За мен целия този спад е прекрасен и след още 15-20% спад ще започна да пазаря макар че и сега мога да кълва по малко.
Аз съм от 5 години активен участник и почти постоянно следя темата "Оптимизъм" както и темите на десетина книжа, в които съм инвестирал, но нямам такива впечатления. Обикновено се трият обиди и заяждания.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнениеЗа 10 дни ФФ е паднал с над 2 %...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеТака като гледам май е време за НАГОРЕ. Така си мисля.
мултиплицира и ще излезе извън контрол.
Коментар
-
ivandavidov
Първоначално изпратено от hurricane Разгледай мнениеАз съм от много години на борсата и знаеш ли защо съм влязъл да пиша сега във форума? Защото ми прави впечатление,че на тия които изказват мнение за падане на пазара много често им се изтриват мненията или редактират а на тия с оптимизма стоят което ме навява на мисълта за целенасочени действия от страна на тоя сайт.Сигурно такива са заповедите.Нестихващ оптимизъм,зарибяване на нови шарани които да бъдат нахранени с безценни акции.За мен целия този спад е прекрасен и след още 15-20% спад ще започна да пазаря макар че и сега мога да кълва по малко.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеАко Шерлок Холмс беше участник в този форум щеше да ти отговори:
Елементарно, Уотсън!
За да може да продаде! Как ще продаде, ако и други продават?
Ама пък е прав и Давидов, никой не е длъжен да слуша каквито и да било мнения в анонимен форум. Всеки спекулант играе на свой риск. Едни спекуланти губят, други печелят... такава е играта.
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнениеИ когато в един момент губещите станат повече и започнат да окапват и излизат заричайки се че повече няма да пипнат БФБ и прочие ,тогава и печелившите стават губещи просто защото ликвидността им намалява и пак трябва да почакат няколко години нова партида ентусиасти да съберат смелост че да качат малко цените!
Коментар
Коментар