Първоначално изпратено от ivandavidov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнениеИ когато в един момент губещите станат повече и започнат да окапват и излизат заричайки се че повече няма да пипнат БФБ и прочие ,тогава и печелившите стават губещи просто защото ликвидността им намалява и пак трябва да почакат няколко години нова партида ентусиасти да съберат смелост че да качат малко цените!
И все пак....всеки има право да пише каквото си иска, в който си иска форум. Демокрация сме. А, ако някой е взел решение на база чуждо мнение, това си е негов проблем.
Колкото до Батя, направи го при Гагарин, напрви го и тук, предполагам че и при Евроинс. Но не го виня, таква му е стратегията на човека. По-добре е ние (или тези дето го обвиняват) да помислят върху тяхната/нашата стратегия.
Поздрави и успех!Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеАко Шерлок Холмс беше участник в този форум щеше да ти отговори:
Елементарно, Уотсън!
За да може да продаде! Как ще продаде, ако и други продават?
Ама пък е прав и Давидов, никой не е длъжен да слуша каквито и да било мнения в анонимен форум. Всеки спекулант играе на свой риск. Едни спекуланти губят, други печелят... такава е играта.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hurricane Разгледай мнениеНикой не слушам.Четох много време дебатите му с други участници от форума който били продавали преждевременно били слаби душици и други неща ама излиза че и той продал.Що така е направил ме интерисува?
Елементарно, Уотсън!
За да може да продаде! Как ще продаде, ако и други продават?
Ама пък е прав и Давидов, никой не е длъжен да слуша каквито и да било мнения в анонимен форум. Всеки спекулант играе на свой риск. Едни спекуланти губят, други печелят... такава е играта.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
ivandavidov
Първоначално изпратено от hurricane Разгледай мнениеНикой не слушам.Четох много време дебатите му с други участници от форума който били продавали преждевременно били слаби душици и други неща ама излиза че и той продал.Що така е направил ме интерисува?
Всеки решава кога да купи или да продаде и всеки решава дали да сподели кога какво прави или не. Никой не дължи обяснения на никого, още по-малкото в един анонимен форум.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hurricane Разгледай мнениеПреди време беше написал че не продаваш.Защо си продал?Би ли обяснил на начинаещите тук защо? Излиза че само заблуждаваш новаците на борсата.
И от детската градина ли идваме..мама не е ли обяснила че не трябва се слушат непознати чичковци
При това когато го е казал може и да е бил искрен. Пазар е, променят се обстоятелства ежедневно. И аз не мога да съм сигурен че нещо безусловно за мен днес утре няма да се промени и да си обърна мнението на 180 градуса.
Ползвай туй над шията за мислене.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнениеТи пък какво го слушаш бре
Всеки си има глава на раменете.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hurricane Разгледай мнениеПреди време беше написал че не продаваш.Защо си продал?Би ли обяснил на начинаещите тук защо? Излиза че само заблуждаваш новаците на борсата.
Всеки си има глава на раменете.Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеОще малко намачкайте и да почвам пак да си събирам онази 1/4 от пакета дето дадох без желание около 2,14
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнениеПреди време някои се чудеха дали ще успеят да се вредят на 2,00.Е,вече имат отговора.Което не значи,че са си научили урока.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеАз си чакам 1.82. Вече съм убеден, че ще ги видим. И тази прогноза ще излезе.
Коментар
Коментар