Според мен съпорта трябва да е тука някъде, защото в момента чукнахме първичния тренд.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнениеПантерке,цената от 2.00 я представяха като линията "Мажино" с главнокомандващ - Батя.Полезно е да се учи история...
Коментар
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениена 2.00 лева кой продал продал ех че ми е яко така да съм си на кеша и да си чакам..Над 1.20 не купувам ако ще турско да става.най ме кефят колегите дето се кефиха че като падаше цената се хвалеха че на 2.00 осредняват и купуват ли купуват.Е на под 1.20 ще ви изчакам като решите че няма нужда от акциите ви
Коментар
-
на 2.00 лева кой продал продал ех че ми е яко така да съм си на кеша и да си чакам..Над 1.20 не купувам ако ще турско да става.най ме кефят колегите дето се кефиха че като падаше цената се хвалеха че на 2.00 осредняват и купуват ли купуват.Е на под 1.20 ще ви изчакам като решите че няма нужда от акциите ви
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеСпоко пичове еврейчетата обират за последноМнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнениеИ когато в един момент губещите станат повече и започнат да окапват и излизат заричайки се че повече няма да пипнат БФБ и прочие ,тогава и печелившите стават губещи просто защото ликвидността им намалява и пак трябва да почакат няколко години нова партида ентусиасти да съберат смелост че да качат малко цените!
Коментар
-
ivandavidov
Малко статистика за това кои брокери са били най-активни (на база брой сключени сделки) от страна на купувачите през изминалата седмица, според моята лична статистика, на база моите собствени сделки:
1) Уникредит
2) COBOS
3) Карол
4) Елана
5) Делтасток
6) Капман
Не е като да има само един голям купувач, който да поема всичко.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Joz Разгледай мнениеПродавачите май се отказаха или изчерпаха??
Е вие искате от воле, трябва малко с финес.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Joz Разгледай мнениеПродавачите май се отказаха или изчерпаха??
Коментар
Коментар