IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Според мен съпорта трябва да е тука някъде, защото в момента чукнахме първичния тренд.
    Last edited by kashoooo; 20.06.2014, 13:55.

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
      Пантерке,цената от 2.00 я представяха като линията "Мажино" с главнокомандващ - Батя.Полезно е да се учи история...
      е прекара ги човечеца ама ние с теб няма как иначе да правиме кинти.. всеки си има глава на раменете.всичко е накупило като лудо в очакване на 10 лева а то като гледам в много скоро време ще се слагат черните фереджета.не е за смях ама колко хора теглиха и кредити и какво ли не а сега за дни пред очите им ще изчезне всичко.и като гледам каква и политическа и нова финансова криза се задава------само мога да се моля за душите на всички.нищо от тук написаното не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

Коментар

• Последната подкрепа беше на 2.05, сега къде е ?

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
          на 2.00 лева кой продал продал ех че ми е яко така да съм си на кеша и да си чакам..Над 1.20 не купувам ако ще турско да става.най ме кефят колегите дето се кефиха че като падаше цената се хвалеха че на 2.00 осредняват и купуват ли купуват.Е на под 1.20 ще ви изчакам като решите че няма нужда от акциите ви
          Пантерке,цената от 2.00 я представяха като линията "Мажино" с главнокомандващ - Батя.Полезно е да се учи история...

Коментар

• на 2.00 лева кой продал продал ех че ми е яко така да съм си на кеша и да си чакам..Над 1.20 не купувам ако ще турско да става.най ме кефят колегите дето се кефиха че като падаше цената се хвалеха че на 2.00 осредняват и купуват ли купуват.Е на под 1.20 ще ви изчакам като решите че няма нужда от акциите ви

Коментар

• Добре поне, че Батя не беше фен на привилегированите. Съответно - като ги няма, няма как и да ги кашира
              Не е препоръка !

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                Споко пичове еврейчетата обират за последно
                Какви са тези еврейчета - че не следя активно темата?
                Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• Споко пичове еврейчетата обират за последно

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
                    И когато в един момент губещите станат повече и започнат да окапват и излизат заричайки се че повече няма да пипнат БФБ и прочие ,тогава и печелившите стават губещи просто защото ликвидността им намалява и пак трябва да почакат няколко години нова партида ентусиасти да съберат смелост че да качат малко цените!
                    Това пък е най-сладкото - капитулацията на оптимистите. Тогава се правят печалби в пъти в рамките на месеци.

Коментар

• ФФ станал 17.91...

Коментар

• Малко статистика за това кои брокери са били най-активни (на база брой сключени сделки) от страна на купувачите през изминалата седмица, според моята лична статистика, на база моите собствени сделки:

1) Уникредит
                        2) COBOS
                        3) Карол
                        4) Елана
                        5) Делтасток
                        6) Капман

Не е като да има само един голям купувач, който да поема всичко.

Коментар

• Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
                          Защо си купил ли?
                          Купих, разбира се!

Коментар

• Първоначално изпратено от Joz Разгледай мнение
                            Продавачите май се отказаха или изчерпаха??

Е вие искате от воле, трябва малко с финес.

Коментар

• Първоначално изпратено от Joz Разгледай мнение
                              Продавачите май се отказаха или изчерпаха??
                              Или Совите не са това което са . Може днес да има захранка малко?!

Коментар

• Продавачите май се отказаха или изчерпаха??

Коментар

Working...
                                X