IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Майната Разгледай мнение
    Агрията ми е на 10.88) и под 50 нея давам там има активи ) а тук има прехвърляния
    Има един гол **
    Иначе може и да минеш на минус ,не се знае. Голяма приказка не казвай,нали знаеш
    Last edited by X_Y; 31.03.2022, 21:01.

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

Ако бях на твое място ,по бих се притеснил Агрията ти да не светне под 20 другия месец и после ските

Аз тук мога да държа и с десетилетия,ама на 30 кой вече ще купува агрийския горещ хелий ?
      Агрията ми е на 10.88) и под 50 нея давам там има активи ) а тук има прехвърляния )
      Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• Първоначално изпратено от Майната Разгледай мнение
        тук утре елхата би трябвало ) да светне към 0,80
        Ако бях на твое място ,по бих се притеснил Агрията ти да не светне под 20 другия месец и после ските

Аз тук мога да държа и с десетилетия,ама на 30 кой вече ще купува агрийския горещ хелий ?

Коментар

• тук утре ) елхата би трябвало ) да светне към 0,80 )
          Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

ЧУВАШ ги бая нещата,но масовката не разбира какво и говориш.И за ПИБ също !
            Харко нищо не чува, глух е като тъпан.
            Разберете, че тук графиките не играят. Иска се доверие, а тук го няма от много време.
            Ясно е, че хора без опит, които не познават компанията и движението й през годините, а четат отчети и гледат само фундамент ще повярват и сметнат, че са попаднали на знатна мина, но тук Фундамента и отчета не играе. Тук няма доверие, а то е най-важното и мажо трябва да си го извоюва. Почна добре с дивидента, но после се о*ра.
            Това се отнася за всички АД в групата, както и за ПИБ.

Коментар

• Първоначално изпратено от HiperioN Разгледай мнение
              Ехааа, колко е интерсно тук!
              Заради хима си затворих и сметките в ЦКБ. Вече не ми е основна банка.... даже вече нямам никакви пари там.
              Има по-добри в банковите услуги и така.

Сега за цената на хима.... ми може да направи поне по 5, но може и да си стои непоклатима на 0,80лв напук на инфлация и имиджа на холдинга.
              Трябва работа по доверието в холдинга.
              Аз също вече не съм клиент на банката по същите причини. Като покажат адекватно поведение, ще се замисля. Съвсем скоро напускам и позициите на групата завинаги.
              М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• Някои се надяват на дивидент,- при 0,088/акц. ..., по вероятен да е 0,0000

Коментар

• Първоначално изпратено от HiperioN Разгледай мнение
                  Ехааа, колко е интерсно тук!
                  Заради хима си затворих и сметките в ЦКБ. Вече не ми е основна банка.... даже вече нямам никакви пари там.

Сега за цената на хима.... ми може да направи поне по 5, но може и да си стои непоклатима на 0,80лв напук на инфлация и имиджа на холдинга.
                  Хахахах...говорех ти аз преди време ,ама не слушаше

Коментар

• petrg5s, ти момиче си явно извън борсата - какви печалби ще направиш, ако не си купил и продал акции..И ти ли си само на демо.. За каквито и дати да говори без акции какви проценти си направил..

Коментар

• Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
                      Посрещна Кивид кризата на 1.60 преди две години!
                      толкова вода изтече, толкова много се промени животът, в случаят в полза на ХИМ.
                      Преди малко говори проф Димитър Иванов от Англия за инфлацията. Ако сметне човек, активите на Хим, само инфлацията ще ги оскъпи може би и двойно и тройно! , ръста при приходите също естествено ще се увеличи, защото всичко струва повече и повече. Е как цената да е 1 лв.? Като продадеш на 1 лв. как се бориш с инфлацията? Как се бориш с инфлацията като Паричният ти фонд е на -5% за годината, а инфлацията ти е +20%
                      Не случайно при ИХБ изкупуват на към 2 лв. защото им излиза сметката. Но тези които продават на 1 лв. се прецакват жестоко според мен.
                      ЧУВАШ ги бая нещата,но масовката не разбира какво и говориш.И за ПИБ също !

Коментар

• Гледам мача, но не участвам

Коментар

• Ехааа, колко е интерсно тук!

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                            ТОВА Е ТАКА , АКО СИ ПРОДАЛ..НО КОЛКО СА ГО НАПРАВИЛИ..
                            Къде да си продавал ве момче? ти май си с доста бавен реотан хаха

Говоря за цена отваряне 01 март - цена затваряне 31 март

Няма продаване,няма купуване !

+23%

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                              Хари , ти пак си тук да ни веселиш и размиваш..Ти нещо продаде ли или само спамиш и въртиш демото..
                              Ако има, може да продаде. Ако няма - какво да продаде! Въздух!

Коментар

• Хари , ти пак си тук да ни веселиш и размиваш..Ти нещо продаде ли или само спамиш и въртиш демото..

Коментар

Working...
                                X