IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Гледате ли как се купува ИХБ? Колко е сладко за големите

Коментар

• Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнение

А ихб изобщо не са за коментар. ИХБ са с много кофти мажоритар
      Това е без никакво значение. Важното е, че предоставя възможности за иневстиции в десетки и стотици милиони. Това ще търсят сега големите институционанлни да компенсират загубите от облигации и паричните пазари фондове. Никой не казва да купуваш на 4 лв. 2 лв си е добре, а тук е все още 1 лв - WTF?!???

Коментар

• Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение

Засега сентимента е по-висок към банките. Там всичко е осветено в момента, свети, видно е за цялото общество и нещата са ясни. Поне е ясно, че ХИМ следва цената на ЦКБ. А цената на ЦКБ следва на ФИБ!
        Друго мисля, още не е ясно. Слушам тази сутрин отново по чуждите медии, че облигациите са на минуси невиждани от 2004 г. Помните ли 2004 г, предният път когато е имало такива минуси при фиксираните доходи инструменти? Помните ли как тогава на БФБ имаше и Пенсионни, и Банки и Застрахователи? Сега тези институционали имат същите проблеми като през 2004 г. - на минуси са с големите си пари, там където търсят нещо фиксирано, нещо от нещо срещу инфлацията. Е кажете ми как ХИМ да не е добър маджо? С какво ИХБ е по-добър, като напрви обратно и сега там не може да купиш под 2 лв.? А ТУК ВСЕ ОЩЕ МОЖЕ? ГОЛЕМИ ПАКЕТИ, ГОЛЕМИ АКЦИИ НА ПОД 2 ЛВ? какво са 2 лв, имате ли представа , това е едно евро след по-малко от две години...така, че се радвайте, че все още има такива цени!!!! защото ИХБ показва какво следва, някои акции изпреварват
        А ихб изобщо не са за коментар. ИХБ са с много кофти мажоритар

Коментар

• Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнение

Би трябвало, Шпекулантите й разказаха играта. Продаваха тука, набиваха в цкб. Везните много се разместиха. Логично е да видим обратно движение
          Засега сентимента е по-висок към банките. Там всичко е осветено в момента, свети, видно е за цялото общество и нещата са ясни. Поне е ясно, че ХИМ следва цената на ЦКБ. А цената на ЦКБ следва на ФИБ!
          Друго мисля, още не е ясно. Слушам тази сутрин отново по чуждите медии, че облигациите са на минуси невиждани от 2004 г. Помните ли 2004 г, предният път когато е имало такива минуси при фиксираните доходи инструменти? Помните ли как тогава на БФБ имаше и Пенсионни, и Банки и Застрахователи? Сега тези институционали имат същите проблеми като през 2004 г. - на минуси са с големите си пари, там където търсят нещо фиксирано, нещо от нещо срещу инфлацията. Е кажете ми как ХИМ да не е добър маджо? С какво ИХБ е по-добър, като напрви обратно и сега там не може да купиш под 2 лв.? А ТУК ВСЕ ОЩЕ МОЖЕ? ГОЛЕМИ ПАКЕТИ, ГОЛЕМИ АКЦИИ НА ПОД 2 ЛВ? какво са 2 лв, имате ли представа , това е едно евро след по-малко от две години...така, че се радвайте, че все още има такива цени!!!! защото ИХБ показва какво следва, някои акции изпреварват

Коментар

• Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение
            Тук хим/цкб = 1,5/1.Сега е обратно.Мисля,че скоро ще има парични потоци от цкб към хим.
            Би трябвало, Шпекулантите й разказаха играта. Продаваха тука, набиваха в цкб. Везните много се разместиха. Логично е да видим обратно движение

Коментар

• Тук хим/цкб = 1,5/1.Сега е обратно.Мисля,че скоро ще има парични потоци от цкб към хим.

Коментар

• Кюфтето от 140к явно е закупено от собственика, защото фрий флоута намалява приблизително толкова.

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                  Някои се надяват на дивидент,- при 0,088/акц. ..., по вероятен да е 0,0000
                  Подигравките към другите е признак за дребнавост и комплексарщина !

Коментар

• Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
                    От мой приятел... към Варна тръгна пакета...
                    Благодаря за инфото !

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

Ако бях на твое място ,по бих се притеснил Агрията ти да не светне под 20 другия месец и после ските

Аз тук мога да държа и с десетилетия,ама на 30 кой вече ще купува агрийския горещ хелий ?
                      Ще се съглася.
                      Агрията вече тръгна да пътува към необятните ловни полетa, хаха да си търси пътя и цената

Коментар

• Първоначално изпратено от Майната Разгледай мнение
                        Агрията ми е на 10.88) и под 50 нея давам там има активи ) а тук има прехвърляния
                        Има един гол **
                        Иначе може и да минеш на минус ,не се знае. Голяма приказка не казвай,нали знаеш
                        Last edited by X_Y; 31.03.2022, 22:01.

Коментар

Ако бях на твое място ,по бих се притеснил Агрията ти да не светне под 20 другия месец и после ските

Аз тук мога да държа и с десетилетия,ама на 30 кой вече ще купува агрийския горещ хелий ?
                          Агрията ми е на 10.88) и под 50 нея давам там има активи ) а тук има прехвърляния )
                          Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• Първоначално изпратено от Майната Разгледай мнение
                            тук утре елхата би трябвало ) да светне към 0,80

Коментар

• тук утре ) елхата би трябвало ) да светне към 0,80 )
                              Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

ЧУВАШ ги бая нещата,но масовката не разбира какво и говориш.И за ПИБ също !
                                Харко нищо не чува, глух е като тъпан.
                                Разберете, че тук графиките не играят. Иска се доверие, а тук го няма от много време.
                                Ясно е, че хора без опит, които не познават компанията и движението й през годините, а четат отчети и гледат само фундамент ще повярват и сметнат, че са попаднали на знатна мина, но тук Фундамента и отчета не играе. Тук няма доверие, а то е най-важното и мажо трябва да си го извоюва. Почна добре с дивидента, но после се о*ра.
                                Това се отнася за всички АД в групата, както и за ПИБ.

Коментар

Working...
                                X