Гледате ли как се купува ИХБ? Колко е сладко за големите
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнение
А ихб изобщо не са за коментар. ИХБ са с много кофти мажоритар
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
Засега сентимента е по-висок към банките. Там всичко е осветено в момента, свети, видно е за цялото общество и нещата са ясни. Поне е ясно, че ХИМ следва цената на ЦКБ. А цената на ЦКБ следва на ФИБ!
Друго мисля, още не е ясно. Слушам тази сутрин отново по чуждите медии, че облигациите са на минуси невиждани от 2004 г. Помните ли 2004 г, предният път когато е имало такива минуси при фиксираните доходи инструменти? Помните ли как тогава на БФБ имаше и Пенсионни, и Банки и Застрахователи? Сега тези институционали имат същите проблеми като през 2004 г. - на минуси са с големите си пари, там където търсят нещо фиксирано, нещо от нещо срещу инфлацията. Е кажете ми как ХИМ да не е добър маджо? С какво ИХБ е по-добър, като напрви обратно и сега там не може да купиш под 2 лв.? А ТУК ВСЕ ОЩЕ МОЖЕ? ГОЛЕМИ ПАКЕТИ, ГОЛЕМИ АКЦИИ НА ПОД 2 ЛВ? какво са 2 лв, имате ли представа , това е едно евро след по-малко от две години...така, че се радвайте, че все още има такива цени!!!! защото ИХБ показва какво следва, някои акции изпреварват
Коментар
-
Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнение
Би трябвало, Шпекулантите й разказаха играта. Продаваха тука, набиваха в цкб. Везните много се разместиха. Логично е да видим обратно движение
Друго мисля, още не е ясно. Слушам тази сутрин отново по чуждите медии, че облигациите са на минуси невиждани от 2004 г. Помните ли 2004 г, предният път когато е имало такива минуси при фиксираните доходи инструменти? Помните ли как тогава на БФБ имаше и Пенсионни, и Банки и Застрахователи? Сега тези институционали имат същите проблеми като през 2004 г. - на минуси са с големите си пари, там където търсят нещо фиксирано, нещо от нещо срещу инфлацията. Е кажете ми как ХИМ да не е добър маджо? С какво ИХБ е по-добър, като напрви обратно и сега там не може да купиш под 2 лв.? А ТУК ВСЕ ОЩЕ МОЖЕ? ГОЛЕМИ ПАКЕТИ, ГОЛЕМИ АКЦИИ НА ПОД 2 ЛВ? какво са 2 лв, имате ли представа , това е едно евро след по-малко от две години...така, че се радвайте, че все още има такива цени!!!! защото ИХБ показва какво следва, някои акции изпреварват
Коментар
-
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнениеТук хим/цкб = 1,5/1.Сега е обратно.Мисля,че скоро ще има парични потоци от цкб към хим.
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеНякои се надяват на дивидент,- при 0,088/акц. ..., по вероятен да е 0,0000
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнениеОт мой приятел... към Варна тръгна пакета...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Ако бях на твое място ,по бих се притеснил Агрията ти да не светне под 20 другия месеци после ските
Аз тук мога да държа и с десетилетия,ама на 30 кой вече ще купува агрийския горещ хелий ?
Агрията вече тръгна да пътува към необятните ловни полетa, хаха да си търси пътя и цената
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майната Разгледай мнениеАгрията ми е на 10.88) и под 50 нея давам там има активи ) а тук има прехвърляния
Иначе може и да минеш на минус ,не се знае. Голяма приказка не казвай,нали знаешLast edited by X_Y; 31.03.2022, 22:01.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ако бях на твое място ,по бих се притеснил Агрията ти да не светне под 20 другия месеци после ските
Аз тук мога да държа и с десетилетия,ама на 30 кой вече ще купува агрийския горещ хелий ?) и под 50 нея давам там има активи
) а тук има прехвърляния
)
Умереният риск винаги печели !))))))
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майната Разгледай мнениетук утре елхата би трябвало ) да светне към 0,80и после ските
Аз тук мога да държа и с десетилетия,ама на 30 кой вече ще купува агрийския горещ хелий ?
- 2 Харесвания
Коментар
-
ЧУВАШ ги бая нещата,но масовката не разбира какво и говориш.И за ПИБ също !
Разберете, че тук графиките не играят. Иска се доверие, а тук го няма от много време.
Ясно е, че хора без опит, които не познават компанията и движението й през годините, а четат отчети и гледат само фундамент ще повярват и сметнат, че са попаднали на знатна мина, но тук Фундамента и отчета не играе. Тук няма доверие, а то е най-важното и мажо трябва да си го извоюва. Почна добре с дивидента, но после се о*ра.
Това се отнася за всички АД в групата, както и за ПИБ.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар