Как е колеги? Като гледам вече не се виждат "лабави". Който успял да купи... това беше. Днешният ден е исторически. А се жалите че нямало ликвидност. Какъв оборот сме спретнали.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от kashoooo Разгледай мнениеСпоред мен съпорта трябва да е тука някъде, защото в момента чукнахме първичния тренд.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениесъпорта е на 1,69 .............. това го знае всяко хлапе
Съпорта на обикновените за мене е на 1.50-55.
Коментар
-
съпорта е на 1,69 .............. това го знае всяко хлапе
Първоначално изпратено от kashoooo Разгледай мнениеСпоред мен съпорта трябва да е тука някъде, защото в момента чукнахме първичния тренд.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от kashoooo Разгледай мнениеСпоред мен съпорта трябва да е тука някъде, защото в момента чукнахме първичния тренд.(лично мнение)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнениеКато каза за кредити....току що звъннах на мой приятел с повечко излишни пари.Попита ме "колко" и "за кога"....безлихвени,това е по подразбиране.Но нещо не горя от желание да избързвам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениее прекара ги човечеца ама ние с теб няма как иначе да правиме кинти.. всеки си има глава на раменете.всичко е накупило като лудо в очакване на 10 лева а то като гледам в много скоро време ще се слагат черните фереджета.не е за смях ама колко хора теглиха и кредити и какво ли не а сега за дни пред очите им ще изчезне всичко.и като гледам каква и политическа и нова финансова криза се задава------само мога да се моля за душите на всички.нищо от тук написаното не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнениеПантерке,цената от 2.00 я представяха като линията "Мажино" с главнокомандващ - Батя.Полезно е да се учи история...
Коментар
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениена 2.00 лева кой продал продалех че ми е яко така да съм си на кеша и да си чакам.
.Над 1.20 не купувам ако ще турско да става.най ме кефят колегите дето се кефиха че като падаше цената се хвалеха че на 2.00 осредняват и купуват ли купуват.Е на под 1.20 ще ви изчакам като решите че няма нужда от акциите ви
Коментар
-
на 2.00 лева кой продал продалех че ми е яко така да съм си на кеша и да си чакам.
.Над 1.20 не купувам ако ще турско да става.най ме кефят колегите дето се кефиха че като падаше цената се хвалеха че на 2.00 осредняват и купуват ли купуват.Е на под 1.20 ще ви изчакам като решите че няма нужда от акциите ви
Коментар
Коментар