Първоначално изпратено от kashoooo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеИмам покупки, да!Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от hurricane Разгледай мнениеВчера имаше акции под 1.70 лв.Попълни ли си пакета?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеОще малко намачкайте и да почвам пак да си събирам онази 1/4 от пакета дето дадох без желание около 2,14
Коментар
-
Първоначално изпратено от kashoooo Разгледай мнениеАз влезнах тука на 1,69 и излезнах на 1,85 , на ЦКБ вход на 1,02 , изход на 1,13 . Каквото стана за един ден - стана, сега си седя на кеша. И аз като други колеги очаквам през уикенда да излезне още информация около КТБ и в понеделник да има нов гърч надолу. Тогава може пак нещо да скалпирам. Не е препоръка
Коментар
-
Аз влезнах тука на 1,69 и излезнах на 1,85 , на ЦКБ вход на 1,02 , изход на 1,13 . Каквото стана за един ден - стана, сега си седя на кеша. И аз като други колеги очаквам през уикенда да излезне още информация около КТБ и в понеделник да има нов гърч надолу. Тогава може пак нещо да скалпирам. Не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от kashoooo Разгледай мнениеСпоред мен съпорта трябва да е тука някъде, защото в момента чукнахме първичния тренд.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениесъпорта е на 1,69 .............. това го знае всяко хлапе
Съпорта на обикновените за мене е на 1.50-55.
Коментар
-
съпорта е на 1,69 .............. това го знае всяко хлапе
Първоначално изпратено от kashoooo Разгледай мнениеСпоред мен съпорта трябва да е тука някъде, защото в момента чукнахме първичния тренд.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от kashoooo Разгледай мнениеСпоред мен съпорта трябва да е тука някъде, защото в момента чукнахме първичния тренд.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнениеКато каза за кредити....току що звъннах на мой приятел с повечко излишни пари.Попита ме "колко" и "за кога"....безлихвени,това е по подразбиране.Но нещо не горя от желание да избързвам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениее прекара ги човечеца ама ние с теб няма как иначе да правиме кинти.. всеки си има глава на раменете.всичко е накупило като лудо в очакване на 10 лева а то като гледам в много скоро време ще се слагат черните фереджета.не е за смях ама колко хора теглиха и кредити и какво ли не а сега за дни пред очите им ще изчезне всичко.и като гледам каква и политическа и нова финансова криза се задава------само мога да се моля за душите на всички.нищо от тук написаното не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
Коментар