Брутален спад надолу чужденците излизат
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pienataas Разгледай мнениеНякой може ли да ми обясни на какво се дължи тоя брутален спад на хима в последните 3 месеца? Побелях......и остарявам
П.С. Не е препоръка. Мнението ми може да доведе до финансови загуби.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kashoooo Разгледай мнениеКолега, и анализа и прогнозата са ти поп-фолк. Според мен още известно време ще има емоционални панически разпродажби докато се изясни кризата около КТБ и кога ще са предсочните избори. След което очаквам да се завърнем някъде около сегашната трендлиния. От там нататък всичко зависи от ситуацията след изборите - дали ще има политическа стабилност или не.
При всички положения с тази паника в момента има супер възможности за изгодно пазаруване и сделки по тази и доста други ликвидни позиции. Само трябва да се внимава.
Не е препоръка.Last edited by panterata na pop folka; 22.06.2014, 08:39.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнениеБай Софикс, ти защо пишеш, след като преди време каза, че повече в този форум няма да пишеш?
Коментар
-
ivandavidov
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеБай Иване, как стоят нещата от техническа гледна точка?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнениеНа купилите в ниското - честито!
На продалите във високото - и на тях честито!
Аз засега съм някъде по средата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kashoooo Разгледай мнениеКолега, и анализа и прогнозата са ти поп-фолк. Според мен още известно време ще има емоционални панически разпродажби докато се изясни кризата около КТБ и кога ще са предсочните избори. След което очаквам да се завърнем някъде около сегашната трендлиния. От там нататък всичко зависи от ситуацията след изборите - дали ще има политическа стабилност или не.
При всички положения с тази паника в момента има супер възможности за изгодно пазаруване и сделки по тази и доста други ликвидни позиции. Само трябва да се внимава.
Не е препоръка.
Коментар
-
ivandavidov
На купилите в ниското - честито!
На продалите във високото - и на тях честито!
Аз засега съм някъде по средата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнениеПантеро, преди седмица каза 1.20 лв. сега 0.70 лв., другата седмица да чакаме ли 0.30 лв.?Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениекато гледам графиката най невероятното е директно към 0.70 лева за акция.е там ви чакам колеги инвеститори.и най якото е че като слезе дотам бая време ще бъде тамМнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениекато гледам графиката най невероятното е директно към 0.70 лева за акция.е там ви чакам колеги инвеститори.и най якото е че като слезе дотам бая време ще бъде там
Не е препоръка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениекато гледам графиката най невероятното е директно към 0.70 лева за акция.е там ви чакам колеги инвеститори.и най якото е че като слезе дотам бая време ще бъде там
Коментар
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениекато гледам графиката най невероятното е директно към 0.70 лева за акция.е там ви чакам колеги инвеститори.и най якото е че като слезе дотам бая време ще бъде тамНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
Коментар