Първоначално изпратено от ivandavidov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнениеАз бях един от продавачите в петък. Нищо чудно Батя да ми е взел още малко от акциите.
според мен...
В момента има стадо което търси да си върне загубите .... ,но кризата е сега започнала.....
не е препоръка....
Коментар
-
ivandavidov
Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнениеКупуват тези които са продали и които не са купили !
За мен въпроса е кои продаваха в петък ?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнениеА на оптимист - манипулатор по-добре ли е ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеВярваш на апокалиптик - монипулатор!? Няма да стигнеш далеч на БФБ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеВъпрос към всички - има ли платени "икономически тролове", както има политически такива ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеВярваш на апокалиптик - монипулатор!? Няма да стигнеш далеч на БФБЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеДобре де, сега кой купува? Дали не са хора, продали в Петък и защо въобще ги ядохме тез жабчета
За мен въпроса е кои продаваха в петък ?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеНе може да излезе туй, що не е влязло.Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеИзлизат от тук? Американските фондове?Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеИзлизат от тук? Американските фондове?
Коментар
-
Първоначално изпратено от swot Разгледай мнениеБрутален спад надолу чужденците излизат
Коментар
-
Първоначално изпратено от swot Разгледай мнениелош сигнал за запада е да се дават Банки на Русия
Един приятел и колега от гръцкия Кипър едно време ми беше казал: "Българите са луди да си дават парите да ги управляват гърци, те са такива мошеници!..."Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!
Коментар
Коментар