If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
това с 11 акции на 1,979 в ХИМ
28 бв на 0, 518 в Зрънчо
и 100 бр в ЕУБГ....на 0.957
беше много оптимистично...за индекса......
Днес беше добър ден за продавачите..... в някой позиции......
А какво ще напишеш в темата за Петрол ? Или там е доста е горещо , а
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
28 бв на 0, 518 в Зрънчо
а това още по-оптимистично.. Последна цена Промяна Промяна проценти Дневен обем (лева)
1.979---------------------0.13--------------------7.55%----------------------507 665
28 бв на 0, 518 в Зрънчо
Хубаво е че има оптимисти ,как ли тогава старите кучета ще излезнат от позицията по това време и при тези причини....
А и от футбол разбирам играл съм в Септември .....
Бъди по снизходителен - знаеш ли колко народ в БГ разбира от футбол
Хубаво е че има оптимисти ,как ли тогава старите кучета ще излезнат от позицията по това време и при тези причини....
А и от футбол разбирам играл съм в Септември .....
Mонти, много нерви хабиш тука и то без да притежаваш акции от ТИМ групата. Да не би твоята превъзбуда да се дължи на увисването на мустака ти и спихването на твоите любими акции
Бъди по снизходителен - знаеш ли колко народ в БГ разбира от футбол
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Интересно ,как имаш даже и съвест да пишеш в тази тема....
По голям наглец от теб ,няма..
Живееш на гърба на доверчивите и новаците.....
Ти си водача на манипулаторите ,който пишеше .. ХИМ - 3 лв и ССВ на 2 лв.....след месец....
И когато ти написах че пролетта ще падне под 1,70 ти ми скочи с още една групичка....
и ми обявихте по 5 бона за цена под 1,7.... когато беше 2,4...
Аз клъвнах на 100 кинта ,но ви е сте големи какво са сто кинта..
Е сега вземи дай тези 5 бона на пострадалите за бедствията..на ли си мъж.....
А аз изтеглям кеш от близо 60 % още през март да знаиш и отиваха в рубли и сбербанк.......и това че съм в акции е даден рисков портфеил.... скоро и в дойче ще вляза....
Mонти, много нерви хабиш тука и то без да притежаваш акции от ТИМ групата. Да не би твоята превъзбуда да се дължи на увисването на мустака ти и спихването на твоите любими акции
Чудя му се на монтито, от къде го вади това самочувствие да раздава акъли!?
Толкова грешни инвестиции прави на БФБ, та човек по-скоро би спечелил ако му играе контра...
Аз примерно не уча другите какво да правят. Казвам какво аз правя със своите си пари, а всеки да решава сам за своите
И да се каже на някой дето се поддал на паниката и продавал в петък че било добре...!?!? Днес, със +10-15% не е ли по-добре!?
А след година със +100-150%!?
Интересно ,как имаш даже и съвест да пишеш в тази тема....
По голям наглец от теб ,няма..
Живееш на гърба на доверчивите и новаците.....
Ти си водача на манипулаторите ,който пишеше .. ХИМ - 3 лв и ССВ на 2 лв.....след месец....
И когато ти написах че пролетта ще падне под 1,70 ти ми скочи с още една групичка....
и ми обявихте по 5 бона за цена под 1,7.... когато беше 2,4...
Аз клъвнах на 100 кинта ,но ви е сте големи какво са сто кинта..
Е сега вземи дай тези 5 бона на пострадалите за бедствията..на ли си мъж.....
А аз изтеглям кеш от близо 60 % още през март да знаиш и отиваха в рубли и сбербанк.......и това че съм в акции е даден рисков портфеил.... скоро и в дойче ще вляза....
Коментар
ivandavidov
Нямам милиони хартии, но и не е като да нямам.
Ами въпрос на стратегия - то и аз продадох 1/5 от пакета си между 2.15 и 2.20, но като видях цени под 2.10 реших, че е време да последвам тренда. Тъй като все още съм оптимистично настроен продавам по малко, за да не изпусна влака. Междувременно излезе, че стратегията ми е правилна, тъй като цената продължи да пада и ако сега реша да купя обратно (което към настоящия момент не желая да правя), ще съм направил доста сериозна печалба от цялата врътка.
Всичко е въпрос на виждания и на стратегия. Не гоня пълен изход от позицията тук, защото все още мисля, че цената ще расте, затова и пакетни сделки засега не ме вълнуват. От друга страна времето си тече, вече от близо година седя и чакам положително развитие, а такова не виждам. Даже напротив - Украйна, КТБ, правителство... все кофти неща...
Давидка, не мога да ти схвана играта на теб. Защо бавно и полека, като щом си решил че акцията е за надолу не продадеш всичко наведнъж, пакетно и съответно на най-добра цена!? Аз примерно на 2,14 дадох само 1/4 от пакета си защото съм оптимист за акцията в средно и дълъг план и само толкова успях да прежаля Иначе ми беше ясно че краткосрочно ще е надолу, макар и да не очаквах цените от петък, а и обема, който би ми позволил да си върна и по-голям продаден пакет. Като цяло това с КТБ си беше черен лебед и непредвидимо.
По тази акция почти винаги има телефонно, пакетно търсене в спреда. Ако брокера ви няколко дни не може да ви осигури подобна сделка, просто е за смяна
Има вероятност Ванката да има няколко мио артии и среднодневния обем да не позволява ликвидирането на пакета .
Аз продавам вече от 2 седмици. Бавно и полека. И имам още много да продавам, ако ситуацията не се промени.
По принцип точно в такива размирни времена се правят най-добри покупки, съответно и най-добри печалби, но тъй като тук купих някъде преди около година, лично за себе си намирам ситуацията като по-благоприятна за продажби, отколкото за покупки.
Давидка, не мога да ти схвана играта на теб. Защо бавно и полека, като щом си решил че акцията е за надолу не продадеш всичко наведнъж, пакетно и съответно на най-добра цена!? Аз примерно на 2,14 дадох само 1/4 от пакета си защото съм оптимист за акцията в средно и дълъг план и само толкова успях да прежаля Иначе ми беше ясно че краткосрочно ще е надолу, макар и да не очаквах цените от петък, а и обема, който би ми позволил да си върна и по-голям продаден пакет. Като цяло това с КТБ си беше черен лебед и непредвидимо.
По тази акция почти винаги има телефонно, пакетно търсене в спреда. Ако брокера ви няколко дни не може да ви осигури подобна сделка, просто е за смяна
Толкова грешни инвестиции прави на БФБ, та човек по-скоро би спечелил ако му играе контра...
Аз примерно не уча другите какво да правят. Казвам какво аз правя със своите си пари, а всеки да решава сам за своите
И да се каже на някой дето се поддал на паниката и продавал в петък че било добре...!?!? Днес, със +10-15% не е ли по-добре!?
Коментар