IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
    Хаха, това съдбата е жестоко нещо! Рисува и предрича ехли момчето по успешните акции на другите, пък накрая баш той ще падне от елха
    Който гроб копае....
    Няма никаква промяна в картината и всичко което става,съм го казал ,че така ще стане.Даже и до 0.93 ако слезе още по-добре.
    Поста ти още веднъж,за пореден път ,показва колко си неадекватен и невеж.Но от риба друго не съм и очаквал

И да не говорим,че аз тук съм на + .Кви гробове,кви елхи .Елхата ще е в Агрията Втората която ще преживееш ,след Балонерко
    Last edited by petrg5s; 31.03.2022, 16:03.

Коментар

• Подскокът в цената тук се дължеше на спекулантски надъхвания и мечти.

Коментар

• Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
        7. Помните ли че Хим даваше дивидент?

Помним Хари, все още,
        въпроса е мажо дали помни, че има такова понятие като дивидент, тук май стана мръсна дума

Коментар

• Какво става пичове? Страхуват ли ва? Да не ви вземат акциите без пари само?
          Припомнят миналото, но не припомнят, че:
          1. Къде беше акцията преди Фев-Мар 2020. Че пандемията днес свършва.
          2. Каква беше инфлацията тогава, каква е сега. Че при инфлация печелят точно фимрите с много активи, а тези без активи губят. Пример, къде е да имаш две-три пристанища, къде е тепърва да теглиш кредит и да сториш - разходи за труд, за материали е двойно и тройно от преди 10 г., когато Хима ги е правило
          3. Какво стана с подобна акция като ИХБ? Излъгаха който можаша, откраднаха акциите от Пенсионните, и сега и на 2 лв. няма кой да продаде. Не са големи разликите с тука.
          4. При Бойко 12 г. беше едно, сега е друго. Най-вероятно и схемите с Пенсиите ще секнат.
          5. Свърши един програмен период с фондове до 2020, сега две години беше безвремие, но идват нови фондове и пари от Европа, а те са още повече
          6. Еврозоната забравихте ли я? Вече няма да има КТБета.
          7. Помните ли че Хим даваше дивидент?
          Ще ви вземат без пари акциите, внимавайте!

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Хаха, това съдбата е жестоко нещо! Рисува и предрича ехли момчето по успешните акции на другите, пък накрая баш той ще падне от елха

Който гроб копае....
            Предполагам за рибаря става дума Кофти шамари от шихана. Аз много внимавам с групата че не се знае колко бой ще има.

Коментар

• Скоти, твоя приятел от Карол ли действа?

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение

Тук е ключът от палатката. Повече от 3 години нямаше подкрепа за акцията, защо точно сега? И само за ку-то ли е напънът или имат по-дългосрочни цели?
                Отговорът се крие във фондовете им (ако разбираш какво искам да кажа). НЯМАМ!

Коментар

• Първоначално изпратено от конан Разгледай мнение

Няма такава друга
                  Така е - това е тука най-добрата хартишка !

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

хахаха, елхата днес утре ще е готова ! Само лампичките остават !

Който гроб копае....

Коментар

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение

А какво се случва в групата според теб?

Аз съм с доста дълъг стаж и се надявам все пак това да е някакво ново начало и да са осъзнали поговорката ,че на вълка врата му е здрав ,защото сам си върши работата.
                      И да вземат правилните решения относно разпределение на печалбите.

А след толкова дълъг период на застой - нормално е да има зиг-заг поне до някакви нива - да одрусат крушата?

И чакам да видя пакета при ПДНГ откъде е тръгнал и къде е отишъл ?
                      Това, което става при всеки подскок. Изкупуват по всичките си позиции бройки, вдигат цената с 20-3% за два-три дни и после оставят всичко на самотек. Ритейла се увлича първия ден и който успее да продаде щрака с пръсти, другите чакат....
                      Филма е гледан често, като до преди 4 години се прожектира всяка година. Последните години разрвдиха прожекциите.
                      Тук остава, както си писал, надежда за ново начало, ама едва ли!
                      Не ме разбирай грешно, не злорадствам, искам да всеки да излезе от тук на печалба и да си пренасочи кеша към други позиции, но не виждам как ще стане.....

Коментар

• Първоначално изпратено от lars Разгледай мнение
                        Коя друга акция мое да ви предложи таова шоу?
                        Няма такава друга

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

По-скоро ми прилича на някакъв хълм.

Коментар

• Коя друга акция мое да ви предложи таова шоу?

Коментар

• Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнение
                              +

Рибарю... та чак елхарююю ууууу

Коментар

• Кой каза 5 лева..

Коментар

X