IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nik_naydenov Разгледай мнение
    Аз държах само привилегировани до 2015 - 2016 г., Тогава инвентаризирах активите и установих нещо много неприятно - много активи, речен флот, пристанища на Дунав и на морето, самолетния холдинг, логистични фирми, складове за зърно, фабрика за биогорива и т.н., много активи, много персонал, разходи навсякъде, а насреща малко печалба - Централна кооперативна банка, но не снася дивидент, Нефт и газ, която падна от 10 лв. до 3 лв. на акция, Зърнени храни България е фалирала, много малки са печалбите?? Нищо не го оправя холдинга при сегашното състояние, нищо.
    Трябва РАЗПРОДАЖБА НА ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ АКТИВИТЕ и може би решителни трансформации в бизнес модела на групата, а от там и на дъщерните предприятия. Кой ще ги купи, не знам и кога във времето, дали то времето ще изчака, ами някой възможен трус до какво би довел, .... Но съм скептик,

Нищо лично, не е препоръка за покупко-продажба на ценни книги или на активи? Просто размишления на глас.!.
    Колега, много точен анализ. Всичко написано е много вярно.

Коментар

• Първоначално изпратено от HiperioN Разгледай мнение
      Дали няма да дадат дивидент за тази година??? АКо го направят, веднага ше събудят интереса .... включително и моя. Могат да си позволят едни 7-10 стотинки, нали
      Без никакви проблеми. А това при настоящата цена е супер доходност, която при горната граница се мери с инфлацията

Коментар

• Аз държах само привилегировани до 2015 - 2016 г., Тогава инвентаризирах активите и установих нещо много неприятно - много активи, речен флот, пристанища на Дунав и на морето, самолетния холдинг, логистични фирми, складове за зърно, фабрика за биогорива и т.н., много активи, много персонал, разходи навсякъде, а насреща малко печалба - Централна кооперативна банка, но не снася дивидент, Нефт и газ, която падна от 10 лв. до 3 лв. на акция, Зърнени храни България е фалирала, много малки са печалбите?? Нищо не го оправя холдинга при сегашното състояние, нищо.
        Трябва РАЗПРОДАЖБА НА ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ АКТИВИТЕ и може би решителни трансформации в бизнес модела на групата, а от там и на дъщерните предприятия. Кой ще ги купи, не знам и кога във времето, дали то времето ще изчака, ами някой възможен трус до какво би довел, .... Но съм скептик,

Нищо лично, не е препоръка за покупко-продажба на ценни книги или на активи? Просто размишления на глас.!.

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

До като даваха дивидент пакета беше сериозен ! После с корона кризата го играх малко спекулант и купих, но след това продадох всичко ! Не е за мен тази акция, особено без дивидент !
          И аз го играх така, за съжаление. Много харесвах компанията.

Коментар

• Дали няма да дадат дивидент за тази година??? АКо го направят, веднага ше събудят интереса .... включително и моя. Могат да си позволят едни 7-10 стотинки, нали

Коментар

• Първоначално изпратено от Etihad Разгледай мнение

Човек би си помислил, че ти никога не си имал тук...
              До като даваха дивидент пакета беше сериозен ! После с корона кризата го играх малко спекулант и купих, но след това продадох всичко ! Не е за мен тази акция, особено без дивидент !
              Last edited by Zdravko; 29.03.2022, 17:25.

Коментар

Човек трябва да е безнадежден оптимист за да заложи на това продънено корито !
                Така е, особено ако си пълнил в диапазона 80--90 стотинки... !
                Още имате време да се качите на кораба майка!

Коментар

• Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнение

Да да, и котировките отплуваха по течението
                  Е няма на два лева да обира количествата, естествено че ще ги обира сега.
                  М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

Човек трябва да е безнадежден оптимист за да заложи на това продънено корито !
                    Човек би си помислил, че ти никога не си имал тук...

Коментар

• Човек трябва да е безнадежден оптимист за да заложи на това продънено корито !

Коментар

Ако си се заложил да се освободиш там, .. ми не е лоша идея
                        Благодаря за подкрепата

Коментар

• Първоначално изпратено от конан Разгледай мнение

тук ще завършим 1.25
                          Ако си се заложил да се освободиш там, .. ми не е лоша идея

Коментар

така излита, че се спихяса още в бункера
                            тук ще завършим 1.25

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
                              Ракетата тук е готова за излитане
                              така излита, че се спихяса още в бункера

Коментар

• Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнение

Плувай , плувай
                                Да да, и котировките отплуваха по течението

Коментар

Working...
                                X