Първоначално изпратено от nik_naydenov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от HiperioN Разгледай мнениеДали няма да дадат дивидент за тази година??? АКо го направят, веднага ше събудят интереса .... включително и моя. Могат да си позволят едни 7-10 стотинки, нали
Коментар
-
Аз държах само привилегировани до 2015 - 2016 г., Тогава инвентаризирах активите и установих нещо много неприятно - много активи, речен флот, пристанища на Дунав и на морето, самолетния холдинг, логистични фирми, складове за зърно, фабрика за биогорива и т.н., много активи, много персонал, разходи навсякъде, а насреща малко печалба - Централна кооперативна банка, но не снася дивидент, Нефт и газ, която падна от 10 лв. до 3 лв. на акция, Зърнени храни България е фалирала, много малки са печалбите?? Нищо не го оправя холдинга при сегашното състояние, нищо.
Трябва РАЗПРОДАЖБА НА ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ АКТИВИТЕ и може би решителни трансформации в бизнес модела на групата, а от там и на дъщерните предприятия. Кой ще ги купи, не знам и кога във времето, дали то времето ще изчака, ами някой възможен трус до какво би довел, .... Но съм скептик,
Нищо лично, не е препоръка за покупко-продажба на ценни книги или на активи? Просто размишления на глас.!.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
До като даваха дивидент пакета беше сериозен !После с корона кризата го играх малко спекулант и купих, но след това продадох всичко ! Не е за мен тази акция, особено без дивидент !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Etihad Разгледай мнение
Човек би си помислил, че ти никога не си имал тук...После с корона кризата го играх малко спекулант и купих, но след това продадох всичко ! Не е за мен тази акция, особено без дивидент !
Last edited by Zdravko; 29.03.2022, 17:25.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеЧовек трябва да е безнадежден оптимист за да заложи на това продънено корито !!
Още имате време да се качите на кораба майка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнение
Да да, и котировките отплуваха по течението
М.... . ш..... ..й.о!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеЧовек трябва да е безнадежден оптимист за да заложи на това продънено корито !
- 3 Харесвания
Коментар
-
Ако си се заложил да се освободиш там, .. ми не е лоша идея
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от конан Разгледай мнение
тук ще завършим 1.25
Коментар
-
така излита, че се спихяса още в бункера
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнениеРакетата тук е готова за излитане
Коментар
-
Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнение
Плувай , плувай
Коментар
Коментар