Първоначално изпратено от 15%
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнениеЕто моята прогноза, която не е базирана на нищо друго, освен на моите лични усещания.
В близките два-три месеца няма да има осезаеми движения нагоре или надолу, а заради банковата и политическата криза по-скоро ще има лек натиск надолу, макар и не много значителен.
Който иска да го приема това като препоръка. А КФН може да си го...
Аз виждам друго - има дългосрочен апетит от големи чужденци (може и нашенци) и тях не ги бъркат тия 2-3 месеца до изборите.. те гледат 5 г. напред. И там явно виждат в пъти по-високи цени от сега. А че сега има някакви притеснения в дребните и им продават под 2 лв. за тях е добре дошло.
Това е, за мен е по-важна голямата картинка. А тя показва че все повече "свободни" акции си намират дългосрочен пристан.. а знаем какво става като се получи дефицит ... силите на търсенето надделяват и цената расте
Ако всички очакват ръста да стане след изборите и искат да купуват тогава... ще има ли кой да им продава!?
Разбира се, винаги има продавачи... но на други ценови нива
Коментар
-
Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнениеСигурно ли е, че ако към 30 юни имам акции, ще получа дивидент макари и три месеца по-късно ?Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнениеНа 30-ти юни, дивидента 3 месеца след негоНе пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеИ аз залагам за подобни нива на тестване пък да видим. Просто падането под 2 лв на Хима и негативната обстановка в страната ще натежи.
Не е препоръка!
не е препоръка....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеЗа подкрепа ли говориш ?
Кажи нещо за Петрол - там ми стана интересно....
Относно трите месеца - достатъчно дълъг срок са за мен .... да направя арбитраж (ще ми стане любим термин) .....между ЦКБ и Петролминалата година купих една десетка на ССВ на 57 ст....
а петрол купувах на 5,9 .....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеВ момента има подкрепа в ХИМ / сигурно от мажоритара - затова евала- не съм го казвал скоро ,но всички други се скриха като мишки/ ,но това ще е временно ....
колко ли пакети ще приемат да вземат и до кога.........
Три месеца са много дълъг период на благодеяния...
Не е препоръка...
Кажи нещо за Петрол - там ми стана интересно....
Относно трите месеца - достатъчно дълъг срок са за мен .... да направя арбитраж (ще ми стане любим термин) .....между ЦКБ и ПетролЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеИ аз залагам за подобни нива на тестване пък да видим. Просто падането под 2 лв на Хима и негативната обстановка в страната ще натежи.
Не е препоръка!
колко ли пакети ще приемат да вземат и до кога.........
Три месеца са много дълъг период на благодеяния...
Не е препоръка...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеТестване на нивата от петък до изборите.....може и малко по надолу...
ССВ- около 90 ст.
ХИМ. около 1,5 лв
ЗХБГ- около ..40 ст...
петрол около 2 лв
Гагарин около 35 лв
БТН около 50 лв....
Енерго ПРО Мрежи около 165...ще се види..
Продажби около 14 лв.....ако няма дивидент...
Не е препоръка....
Имам акции в последните пет..
Не е препоръка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеХайде да направим по една прогноза в краткосрочен план и да приключваме с глупостите? Ще се види кой "познава" и кой не..
ССВ- около 90 ст.
ХИМ. около 1,5 лв
ЗХБГ- около ..40 ст...
петрол около 2 лв
Гагарин около 35 лв
БТН около 50 лв....
Енерго ПРО Мрежи около 165...ще се види..
Продажби около 14 лв.....ако няма дивидент...
Не е препоръка....
Имам акции в последните пет..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеХайде да направим по една прогноза в краткосрочен план и да приключваме с глупостите? Ще се види кой "познава" и кой не..
До края на годината ще минем през 1,40-1,50, до края на следватаща- през 2,50-3,00.
Коментар
-
ivandavidov
Ето моята прогноза, която не е базирана на нищо друго, освен на моите лични усещания.
В близките два-три месеца няма да има осезаеми движения нагоре или надолу, а заради банковата и политическата криза по-скоро ще има лек натиск надолу, макар и не много значителен.
Който иска да го приема това като препоръка. А КФН може да си го...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеА оптимистите ,не са получили никакъв урок.-....
Коментар
Коментар