IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение
    Купувай, когато другите продават, е казал Бъфет. Не го научихте тоя урок.
    Сега вече е лесно, качваш се на ракетата и тя се изтрелва
    Ей балонери ! ))))
    Накъде с този шит!??? Накъде ли - като червените шапчици сте - към захапката на вълкът.
    Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• Купувай, когато другите продават, е казал Бъфет. Не го научихте тоя урок.
      Сега вече е лесно, качваш се на ракетата и тя се изтрелва

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение

Дойде бичия тренд...... какво се учудваш..... лошо е да нямаш акции, гледай ПИБ и ще се сетиш какво ще стане с ХИМ следващите дни!!!
        Дано си прав .Щото си имам доста в групата )

Коментар

• Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение
          обърнахте палачинката от прогнози за 0,60/бр. вече почнахте и няколко годишни рекорди да чупите .Уж беше "ПОТЪНИК "...
          Дойде бичия тренд...... какво се учудваш..... лошо е да нямаш акции, гледай ПИБ и ще се сетиш какво ще стане с ХИМ следващите дни!!!

Коментар

• обърнахте палачинката от прогнози за 0,60/бр. вече почнахте и няколко годишни рекорди да чупите .Уж беше "ПОТЪНИК "...

Коментар

• Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение
              На колко ли ще отворим утре?
              За един прЕател питам
              1.10

Коментар

• На колко ли ще отворим утре?
                За един прЕател питам

Коментар

Купувал съм още на 4 на ИПО-то, после нагоре на 7 и на 8 и на увеличението на 11 май беше.... какви луди времена бяха.... и после мяууу...... именно затова като нищо може да отиде на 4-5 лева отново
                  Да не ламтим за много, едно 2-2,50 е напълно реално. Имат какво да компенсират, така че трябва да надуят цифрата. Пък нататък, квото Путин покаже

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                    Мапа да купува, че може да отиде и на 15 лева, а е било и на 18..
                    Купувал съм още на 4 на ИПО-то, после нагоре на 7 и на 8 и на увеличението на 11 май беше.... какви луди времена бяха.... и после мяууу...... именно затова като нищо може да отиде на 4-5 лева отново

Коментар

• In Mapa we trust!

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                        Мапа да купува, че може да отиде и на 15 лева, а е било и на 18..
                        Абе той подпира да не падне и Теламатиката, подпира доверие, подпира неохима.
                        все дараци...кое по-напред ...изобщо на мапата се крепи цялата борса
                        Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• Мапа да купува, че може да отиде и на 15 лева, а е било и на 18..

Коментар

• Алчен, не си прав - докато стигне 2лв очаквам да минат повече от 5М бра хартии.
                            Мапа все ще може да закачи едни 50-100к.

Коментар

Таргетът ми е 2.50 - 3 лв. Смятам, че тази година ще видим цени над 2 лева. И по принцип като продавам не лискам, а си слагам по-малко акции по пътя нагоре и излизам поне месец-два от позиция. Ако слезе цената пълня яко.... примерно последната седмица и на ХИМ и на Доверие съм купил доста..... но при този бичи тренд ще изчакам доста с продажбите, поне до есента
                              И аз го чакам на 2.50 - 3 лв... дано наистина имаш достатъчно, че вече трудно ще се купува

Коментар

• Хайде утре Хим. 1.20-1.30.Успех на всички имащи тук.

Коментар

X