Първоначално изпратено от mapadona
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
Не се знае след търговото дали няма да им ги върнат обратно .......такъв случай няма да е прецедент
Общо сделките на 18 март за над 120 милиона лева. ПАРИ има, действайте
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение
това е същественото. Освободи се планина от пари.
А къде да ги вложи групата освен там където се чувства сигурна ?- т.е. при себе си))
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение
това е същественото. Освободи се планина от пари.
А къде да ги вложи групата освен там където се чувства сигурна ?- т.е. при себе си))
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнениеВсички от групата са продали дяловите си участия в ЧЕЗ:
http://www.csd-bg.bg/Dokumenti/Weekl...n/Bulletin.pdf
Това ми мирише на доста голяма печалба... Доколкото си спомням те влязоха на IPO-то
Я всегда буду твоим поводом напиться.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
Със сигурност, даже имам чувството, че атака на 1.30 е възможна...... много изоставаме от ПИБ и ЦКБ.... преди години ХИМ беше значително по-скъп от ЦКБ и си мисля, че може да се стигне до паритет!Я всегда буду твоим поводом напиться.
Коментар
-
Първоначално изпратено от конан Разгледай мнениеДнес отиваме 1.25
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнениеОтново Хима стана водеща по стойност в портфейла ми.
Е, донякъде и заради спада на доверие и алтерко...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнениеВсички от групата са продали дяловите си участия в ЧЕЗ:
Това ми мирише на доста голяма печалба... Доколкото си спомням те влязоха на IPO-то
Не бих се учудил ако и сега има такива вече почукали на БФБ. Не е невъзможно. Ще дойдат първо при ХИМ, ФИБ и ЦКБ. И никога при ТСБ, Лещеркко или СГЩ, Птичи Грип или ДРон.
Това което гледаме Петък и Понеделник тук са чужди пари. Не знам и 2 лв е малък таргет с оглед света и всичко наоколо.
- 1 like
Коментар
-
Всички от групата са продали дяловите си участия в ЧЕЗ:
- 2 Харесвания
Коментар
-
Прекалено много емоция и енергия на микро и дневно ниво. Колко е била днес или утре е без значение. Важното е тендецията и Макро тренда.
2006 г., 2007 г. тук беше 4 лв. и 18 лв. Фонда на Елана на паричния пазар беше 1 лв и топ инвестиция за 2008 г. Сега е -5% за миналата година.
Неочаквано нали? Никога не съм очаквал, че фонд с облигации или на паричния пазар може да е на минус, но е на минус. За първи път. За първи път от 2006 г имаме срив на Облигациите на световно ниво. Пари за без значние, нямат стойност, губят стойност заради почаващите се лихви и заради свхтъх инфлацията, която войната затвърди. Един расъждава, че искали да ви излъжат да купите. Те не са като вас, за тях парите не са ценни, за тях са ценни акциите. Сега искат да ви излъжат да ви купят акциите. Защото вие още милисте и разсъждавате в минало време. Сега борбата е за евтините акции ,нещо като борбата за евтиното олио. защото кешът е безсмилен. Вижте ДСк стандардт, или на Елана Свободни пари. Когато те тръгнаха Хима се срина от 18 лв, сега когато те се сриват, Хима тръгва от 1 лв.
Ако нямата визия, гледайте ФИБ - на 2.60, или ЦЦБ на 1.45. Хима е след тях. Просто те са по-сигурни заради ЕЦБ!!!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнениеДобре де, защо ми позволихте първо да продам, а след това да си купя обратно бройките? Лоши хора
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар