IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение

Знапи яко нагоре.... дали ще видим тук и при ЦКБ цени започващи с 2 скоро?
    При тоя спукан балон при облигациите, само в такива дружества могат да влязат големите пари!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение

Не се знае след търговото дали няма да им ги върнат обратно .......такъв случай няма да е прецедент
      От Еврохолд казват, че ще отписват ЧЕЗ...https://cez.bg/bg/mediya-centr-group...-chez-elektro/

Общо сделките на 18 март за над 120 милиона лева. ПАРИ има, действайте

Коментар

• Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение

това е същественото. Освободи се планина от пари.
        А къде да ги вложи групата освен там където се чувства сигурна ?- т.е. при себе си ))
        Знапи яко нагоре.... дали ще видим тук и при ЦКБ цени започващи с 2 скоро?

Коментар

• Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение

А къде да ги вложи групата освен там където се чувства сигурна ?- т.е. при себе си ))
          Не се знае след търговото дали няма да им ги върнат обратно .......такъв случай няма да е прецедент

Коментар

• Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение
            Всички от групата са продали дяловите си участия в ЧЕЗ:
            http://www.csd-bg.bg/Dokumenti/Weekl...n/Bulletin.pdf

Това ми мирише на доста голяма печалба... Доколкото си спомням те влязоха на IPO-то
            Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение

Със сигурност, даже имам чувството, че атака на 1.30 е възможна...... много изоставаме от ПИБ и ЦКБ.... преди години ХИМ беше значително по-скъп от ЦКБ и си мисля, че може да се стигне до паритет!
              Вярно че другите изхвърчаха, но ако смятат да се връщат, има ли смисъл от упражнението
              Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• Първоначално изпратено от конан Разгледай мнение
                Днес отиваме 1.25
                Със сигурност, даже имам чувството, че атака на 1.30 е възможна...... много изоставаме от ПИБ и ЦКБ.... преди години ХИМ беше значително по-скъп от ЦКБ и си мисля, че може да се стигне до паритет!

Коментар

• Днес отиваме 1.25

Коментар

• Щом така смяташ, кой съм аз да споря

Коментар

• Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнение
                      Отново Хима стана водеща по стойност в портфейла ми.
                      Е, донякъде и заради спада на доверие и алтерко...
                      Кофти портфейл брат... голямо чакане

Коментар

• Отново Хима стана водеща по стойност в портфейла ми.
                        Е, донякъде и заради спада на доверие и алтерко...

Коментар

Всички от групата са продали дяловите си участия в ЧЕЗ:

Това ми мирише на доста голяма печалба... Доколкото си спомням те влязоха на IPO-то
                          Пари не могат да правят вече от Облигации или ДЦК. САМО ОТ АКЦИИ!!!! Нечуван срив при облигациите от 2006 г. Помните ли тогава покачването на лихвите как доведе чужди капитали на БФБ?
                          Не бих се учудил ако и сега има такива вече почукали на БФБ. Не е невъзможно. Ще дойдат първо при ХИМ, ФИБ и ЦКБ. И никога при ТСБ, Лещеркко или СГЩ, Птичи Грип или ДРон.
                          Това което гледаме Петък и Понеделник тук са чужди пари. Не знам и 2 лв е малък таргет с оглед света и всичко наоколо.

Коментар

• Всички от групата са продали дяловите си участия в ЧЕЗ:

Коментар

• Прекалено много емоция и енергия на микро и дневно ниво. Колко е била днес или утре е без значение. Важното е тендецията и Макро тренда.
                              2006 г., 2007 г. тук беше 4 лв. и 18 лв. Фонда на Елана на паричния пазар беше 1 лв и топ инвестиция за 2008 г. Сега е -5% за миналата година.
                              Неочаквано нали? Никога не съм очаквал, че фонд с облигации или на паричния пазар може да е на минус, но е на минус. За първи път. За първи път от 2006 г имаме срив на Облигациите на световно ниво. Пари за без значние, нямат стойност, губят стойност заради почаващите се лихви и заради свхтъх инфлацията, която войната затвърди. Един расъждава, че искали да ви излъжат да купите. Те не са като вас, за тях парите не са ценни, за тях са ценни акциите. Сега искат да ви излъжат да ви купят акциите. Защото вие още милисте и разсъждавате в минало време. Сега борбата е за евтините акции ,нещо като борбата за евтиното олио. защото кешът е безсмилен. Вижте ДСк стандардт, или на Елана Свободни пари. Когато те тръгнаха Хима се срина от 18 лв, сега когато те се сриват, Хима тръгва от 1 лв.
                              Ако нямата визия, гледайте ФИБ - на 2.60, или ЦЦБ на 1.45. Хима е след тях. Просто те са по-сигурни заради ЕЦБ!!!

Коментар

Добре де, защо ми позволихте първо да продам, а след това да си купя обратно бройките? Лоши хора
                                Ти си велик

Коментар

Working...
                                X