Хубаво е да крепи тук, преди турбуленциите книгата беше на 1.95
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от daneda121 Разгледай мнениеТака може, успех в търговията
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеНе гледай по кои часове пиша щото ако върнеш 300-400 поста назад там пък ми казваха че все по късните часове съм бил пишел.Сън не ма било хващало.Хахаха!Кво да ги прави човек като една часова разлика не могат да сметнат а с борса тръгнали да се занимават.Иначе за сега си прав не съм там а съм на почивка почти цялото лято.Търкалям се по плажовете,пийвам си и се забавлявам с борсата и форумчето.
Коментар
-
Първоначално изпратено от daneda121 Разгледай мнениеВожде, абе май не си отвъд голямата вода като гледам по кое време пишеш....Иначе за сега си прав не съм там а съм на почивка почти цялото лято.Търкалям се по плажовете,пийвам си и се забавлявам с борсата и форумчето.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеПипай по внимателно че да не избиваш после години.Такива приказки се приказваха и 2008 г.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнениеНе знам другите какво мислят, но точно сега ми се струва най-изгодно да се купува!
Медиите се надпреварват да ни облъчват с апокалиптични картини за банковата стабилност и правителството е в дълбока криза, но за сметка на това в Украйна вече се говори за мир. Вярно, всички технически графики говорят за тотален срив на БФБ, но този срив вече е факт. Аз такива резки и силни движения в посока надолу не съм виждал от 2008-ма, а тогава целият свят го беше страх. Сега само нас ни е страх.
Та както се казва - купувай по време на криза и продавай, когато всичко е спокойно. Аз от днес вече съм от лявата страна и лека-полека почнах пак да пълня.
Между другото Хима почти докосна 1.60, което е много силно ниво на подкрепа и оттук първото ниво на съпротива е 1.88-1.90.
Успех, пичове!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеЩе ти издам тайната само на теб.Ела в Щатите там пари в изобилие по дърветата.Трябва само да се протегнеш и да ги откъснеш.Да не забравиш обаче голямата кошница.
Коментар
-
Първоначално изпратено от daneda121 Разгледай мнениеТук явно всички са "тежки" милионери....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеСамо за статистиката ще ти кажа че тия дни на интензивна търговия може и да съм направил около 80-100 к оборот.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеТи не го ли разбра,че той не търгува,целта му е да ни психясва,може би и му
плащат да ни побърква..Батката някъде го беше казал че който няма здрави нерви и другите му пречат не е за борсата.Знаеш ли че хич не ме е еня кой какво щял да каже и колко розово виждат очилата му.Аз съм гърмян заек и съм си научил уроците на борсата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнениеInteresno mi e kakav obem akcii targuvash i za kakvi pari stava duma.
7st.spred? Kolko tona kupi za nyakakvi si 100 200 leva.
Коментар
Коментар