Първоначално изпратено от ivandavidov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
ivandavidov
Колеги, хайде да не се хапем за глупости, а?!
Най-лесно е да риташ някого, когато той вече е паднал. Това говори за много слаб характер на човека и ниска обща култура.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеБатя е в програмата за защита.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеБатя е в програмата за защита.
Коментар
-
Първоначално изпратено от VINS Разгледай мнениеКой и Защо ми изтри мнението?????????????? Просто исках да разбера мнението и прогнозата на великият спекулант и инвеститор Батя!!!!! Това е!!! Аз знам че винаги той купува най- в ниското и продава на върха ама...............................
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнениеНе знам другите какво мислят, но точно сега ми се струва най-изгодно да се купува!
Медиите се надпреварват да ни облъчват с апокалиптични картини за банковата стабилност и правителството е в дълбока криза, но за сметка на това в Украйна вече се говори за мир. Вярно, всички технически графики говорят за тотален срив на БФБ, но този срив вече е факт. Аз такива резки и силни движения в посока надолу не съм виждал от 2008-ма, а тогава целият свят го беше страх. Сега само нас ни е страх.
Та както се казва - купувай по време на криза и продавай, когато всичко е спокойно. Аз от днес вече съм от лявата страна и лека-полека почнах пак да пълня.
Коментар
-
ivandavidov
Не знам другите какво мислят, но точно сега ми се струва най-изгодно да се купува!
Медиите се надпреварват да ни облъчват с апокалиптични картини за банковата стабилност и правителството е в дълбока криза, но за сметка на това в Украйна вече се говори за мир. Вярно, всички технически графики говорят за тотален срив на БФБ, но този срив вече е факт. Аз такива резки и силни движения в посока надолу не съм виждал от 2008-ма, а тогава целият свят го беше страх. Сега само нас ни е страх.
Та както се казва - купувай по време на криза и продавай, когато всичко е спокойно. Аз от днес вече съм от лявата страна и лека-полека почнах пак да пълня.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнениеИнтересен въпрос!
На цени около 1.80-190 няма да правя нищо. На цени близо до 2.00 лева по-скоро ще продам още малко акции. Вчера леко сглупих, че не приех едно предложение за пакетна сделка, ама цената ми се видя ниска... пуста му алчност!
Тез продажби по пазара ми се струва, че не са породени от емоция или някакъв анализ, а от съвсем обективна нужда от пари.
Коментар
-
ivandavidov
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеА ако са над 1.80, къде да те търсим ?
На цени около 1.80-190 няма да правя нищо. На цени близо до 2.00 лева по-скоро ще продам още малко акции. Вчера леко сглупих, че не приех едно предложение за пакетна сделка, ама цената ми се видя ниска... пуста му алчност!
Коментар
Коментар