Първоначално изпратено от ivandavidov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнениеАко цените се задържат на текущото ниво от 1.70-и-нещо, от утре ме бройте от лявата страна на уравнението!
Коментар
-
ivandavidov
Ако цените се задържат на текущото ниво от 1.70-и-нещо, от утре ме бройте от лявата страна на уравнението!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеЕ как, после пазара като се е юрнал нагоре и той се оказва че е купил тъъъкмо навреме
Захитря той, не си казва покупките навреме, че после Полки му вади постовете и го засрамва жестоко
Коментар
-
Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнениеИграч си ти
А ние с тебе си чакаме 17-те лева.....Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнениеИ къде точно чакаш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеКупувам бре.Оня ден при паниката ми наръсиха на ниските оферти.От понеделник продавам.Берекет.Вчера изчистих и последните.Сега пак викам да ми наръсят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
И аз му се чудя на този човек - все спадове вещае, разбира се понякога познава, но никога не купува. Каквато и да е цената - все ще купува с 30-40% по-тънко
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеНе бе Батя питам те за да видя дали си се усетил накъде върви играта.Аз съм с кеша отдолу и си чакам.Нямам бърза работа на БФБ практиката ми го е доказала.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеТашуняка не търси отговор, а по-скоро пробва тънка провокацийка, на каквито не обръщам внимание. Иначе щеше да погледна поста ми от вчера и да е наясно че намеренията ми към тази акция са доста по-дългосрочни
И неговата не е лесна... Хем му се иска, хем не му стиска.. като на ученичките от 9-ти клас
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
И аз му се чудя на този човек - все спадове вещае, разбира се понякога познава, но никога не купува. Каквато и да е цената - все ще купува с 30-40% по-тънко
Захитря той, не си казва покупките навреме, че после Полки му вади постовете и го засрамва жестоко
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеИ неговата не е лесна... Хем му се иска, хем не му стиска.. като на ученичките от 9-ти клас
И аз му се чудя на този човек - все спадове вещае, разбира се понякога познава, но никога не купува. Каквато и да е цената - все ще купува с 30-40% по-тънкоПътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнениеБатката е инвеститор и спекулант , не е лице с лабилна нервна система
И неговата не е лесна... Хем му се иска, хем не му стиска.. като на ученичките от 9-ти клас
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеМда, може целенасочено да е натискането. Няма логика иначе да се продава така, при положение че брокера ти може да осигури пакетна покупка на по-добра цена
Някой опитва да създаде нова паника покрай простотиите които ръси Кутев (един провалил се политик на отиваща си партия) и да обере и последните бройки останали в треперещи ръчички
Коментар
Коментар