Първоначално изпратено от Shemata
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Определено 2012 ще е най-добрата за акциите на БФБ за последните 5 години.
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеАко днес аукциона за италиански дълг мине като вчерашния ще бъде много добър сигнал че 2012 има надежда да е най-добрата година за акциите сигурно от 2007 насам.Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеХайде от тук само нагореееееееее!!! Вече сме на 14-та точка!!!
Честита Коледа на Бачо Евгений в УСА, Берт, Кимру, Проди, Първи Стъпчо, Фортис, Батя, Импето и другите оптимисти!!!
п.с. Честита коледа и на:
Чичо Оги Донев - само така!
Асен Христов - какво стана със срещата на инвеститорите и ежемесечната инф-я
Иво Прокопиев - намали ги малко тия дългове пич!
Николай Михайлов - подкрепи я малко тая акция бе човече!
Кака Дани Петкова - подкрепете го малко тоя пазар де!
Успех на всички!
Честита коледа на всички и от мен!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеБаси, сички се радват на артиите си, мойта не ще да вървиLast edited by precakanoto; 28.12.2011, 17:17.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
� -
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеБаси, сички се радват на артиите си, мойта не ще да върви
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнениеНе бързайте полковник. Според мен, първите дни на януари са по-удачни да се удари ваксата на ските))
Фондовете вече си показаха до колко ще ходят утре и то с малко бонус ако има съпротива а и аз почти разпродадох ....
Петрол до 8 лв.
Емка до 2 лв...
Инд. кап хол. до 2,2 лв
Доверие до 1,8-1,85 лв
Стара планина до 2,8-2,9 лв
Формопласт до 3,6 лв
Етропал до 3,6 лв
ЕУБГ до 1,25 лв.
А за останалите идва нов тираж.....
За ИХБГ и аз останах пълен заедно с Алианц и там ще имаме чудесни резултати.другата година ..
Чичо не се сърди на ХИМ ,не им е за първи път ...обикновенно има раздвижване след годишните отчети...там.
Не е препоръка!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнениеНе бързайте полковник. Според мен, първите дни на януари са по-удачни да се удари ваксата на ските))
гласите се, ама да не останете изненадани
Коментар
� -
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеДа !..... И условията за ски ще бъдат подходящи))
Коментар
� -
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеПетък, работен ден ли е за борсата?Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
�
Коментар