Петък, работен ден ли е за борсата?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеДа видим няма ли да се вурне пак след Нова година/ ......като се загуби трудно се завръща
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеЕй шегаджия!!! Кога беше тоя ръст че не го видях?
Коментар
-
Първоначално изпратено от the money-maker Разгледай мнениеНай-лошото е, че продавачите са на привършване и ако намалеят съвсем, не знам от кой ще купуваме.Седи мирно, гледай мача
)))
Коментар
-
Първоначално изпратено от the money-maker Разгледай мнениеНай-лошото е, че продавачите са на привършване и ако намалеят съвсем, не знам от кой ще купуваме.хах
Ще има от кого, ама на съвсееем други ниваНищо не препоръчвам на никого, нали всеки си има глава над рамената.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the money-maker Разгледай мнениеНай-лошото е, че продавачите са на привършване и ако намалеят съвсем, не знам от кой ще купуваме.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеХайде от тук само нагореееееееее!!! Вече сме на 14-та точка!!!
Честита Коледа на Бачо Евгений в УСА, Берт, Кимру, Проди, Първи Стъпчо, Фортис, Батя, Импето и другите оптимисти!!!
п.с. Честита коледа и на:
Чичо Оги Донев - само така!
Асен Христов - какво стана със срещата на инвеститорите и ежемесечната инф-я
Иво Прокопиев - намали ги малко тия дългове пич!
Николай Михайлов - подкрепи я малко тая акция бе човече!
Кака Дани Петкова - подкрепете го малко тоя пазар де!
Успех на всички!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Юнкер: Няма криза на еврото, а дългова криза в някои членки
Препоръчване (7)
От Дневник Всички статии на автора
Жан-Клод Юнкер
Reuters
Юнкер отхвърля изкуствено разделяне на ЕС - 28 ное
Необходима е по-строга фискална консолидация, за да се преодолее дълговата криза в някои страни от еврозоната. Това заяви председателят на Еврогрупата Жан-Клод Юнкер, цитиран от "Уолстрийт джърнъл", като обясни, че кризата не е на еврото.
"Не е достатъчно да се споразумеем върху нови правила, не е достатъчно да се споразумеем и върху нови договори", подчерта премиерът на Люксембург. "Нито едно от тези неща не е достатъчно за справяне с тази дългова криза. Необходими са много солидни планове за бюджетна консолидация", настоя той.
Юнкер, който е бивш финансов министър на страната си, допълни, че в момента се реализират такива планове, макар и със закъснение.
Той подчерта, че скорошните споразумения за затягане на правилата за фискална дисциплина в Европа, които включват повече автоматични санкции, "ще имат разубеждаващ ефект".
Според лидера на Еврогрупата еврото не е изложено на риск и няма криза на еврото, а дългова криза в някои държави членки.
Коментар
Коментар