IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Шелли груп АД (A4L)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• https://www.youtube.com/watch?v=nwfV...annel=TechFlow
    Поздрави от Икеа. Да не се чудите след време, защо маржа изчезва, къде са печалбите? При тех стоката има термин - комодитизиране - изчезване на маржа с други думи!
    Вие чудите ли се защо тази т.н. "растежна" компания, не харчи кеша си? Не набира капитал? Всеки знае, че растежът иска капитал, работи на загуба обикновено, не дава дивитенти, А вие стоите на някаква камара от кеш, 300 милиона маркер кап без никаква връзка с отчета и се мислите за растежни. WTF!

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
      Г-н Груев, не виждам нито една причина да загубя баса. Освен това постовете ви ясно и систематично показват, че не разбирате как работи и тази компания, макар да е най-успешната ви инвестиция, като процент доходност. Отдавам го на това, че сте инвестирали в нея на късмет.
      времето ще покаже, а най-успешна инвестиция се брои като абсолютна печалба, а не като процент от 15-20-100 акции засега най-успешната чи кеширана печалба в последните 10 години на бфб, че преди имаше други, е Спиди, като печалбата там е повече от портфейлите на 99% от викачите тук. Хубаво е, че държиш на думата си, уважавам такива хора и желая успех, освен за баса де

Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
        Отчетът отдавна няма никакво знамение за тази акция, Тони, и ти го знаеш не по-зле от мен. Акцията е тотално откачена от фундамента и доближава дефинцията за чиста на професор каро. А обясненоето е - ми то просто се случи, а що се случи точно след увеличението - ми просто съвпадение. И те така. Успех, аз си имам бас с 4д и ако не стане нещо извънредно щ, ще пия едно за негово здраве. На теб най-искрено желая успех! Поздрави от морето
        Г-н Груев, не виждам нито една причина да загубя баса. Освен това постовете ви ясно и систематично показват, че не разбирате как работи и тази компания, макар да е най-успешната ви инвестиция, като процент доходност. Отдавам го на това, че сте инвестирали в нея на късмет.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
          Ръст на нетната печалба 145% за полугодието!!!
          Кибиците нека си реват.. и тяхната не е лесна
          Не само печалнбата ръсте, също и активи и т.н. !!!

Коментар

• Вземане от Link Mobility Group AS

Във връзка с реализирана през 2019 година сделка по продажбата на участието на „Алтерко“ АД в пет дъщерни дружества на Link Mobility Group AS, съгласно сключен между тези страни Договор за покупко-продажба на дружествени дялове SPA от 29.06.2019 г., на 12 август 2021 г. настъпи падежът на последното плащане, представляващо остатъка от 20% от цената на придобиване в размер на 1 562 хил. евро, като към датата на съставяне на настоящия доклад, плащане на посочената сума не е получено. Ръководството на Алтерко АД е предприело необходимите действия за установяване на причините за неплащане, и при необходимост ще предприеме правни действия за събиране на дължимата сума.

Явно скандинавците не са по-"стока" и от балканците!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
              Отчетът отдавна няма никакво знамение за тази акция, Тони, и ти го знаеш не по-зле от мен. Акцията е тотално откачена от фундамента и доближава дефинцията за чиста на професор каро. А обясненоето е - ми то просто се случи, а що се случи точно след увеличението - ми просто съвпадение. И те така. Успех, аз си имам бас с 4д и ако не стане нещо извънредно щ, ще пия едно за негово здраве. На теб най-искрено желая успех! Поздрави от морето
              Koлкото оцени Спиди на 18 лв,, толкова ще оцениш и това на 18лв. Спиди трябваше да поскъпне 3 пъти за да го оцениш.
              За неизлечимата болка при споменаване на думата "увеличение" също те разбираме - последните "успешни" увеличения в които участва, не бяха при доверие и алтерко, а при софарама трейдинг /чичикака/ и при лихварския фонд на елана /евереста/
              Колкото повече сипеш на акцията тука, толкова повече сме спокойни, че си я изтървал и нея като спиди на 18лв и предстои преоценката когато я оцениш на 50. за да хванеш още 60% до 80. Нищо ново под слънцето и приятно изкарване до мургашите из морето - ма така е, който не е ваксиниран е затворен и не може да кръстосва както преди, Батя точно каза с една дума - Не е лесно,

Коментар

• Ръст на нетната печалба 145% за полугодието!!!
                Кибиците нека си реват.. и тяхната не е лесна

Коментар

• Отчетът отдавна няма никакво знамение за тази акция, Тони, и ти го знаеш не по-зле от мен. Акцията е тотално откачена от фундамента и доближава дефинцията за чиста на професор каро. А обясненоето е - ми то просто се случи, а що се случи точно след увеличението - ми просто съвпадение. И те така. Успех, аз си имам бас с 4д и ако не стане нещо извънредно щ, ще пия едно за негово здраве. На теб най-искрено желая успех! Поздрави от морето
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Такава тишина е обхванала темата, че дори и отчета не се коментира !?!?

Коментар

• Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнение

Кой човек, какви пари е взел?
                      Модератори, докога троловете ще омазват форума
                      И аз бих попитал същото!

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

Човека взе парите и рече - няма да се видим вече.
                        Кой човек, какви пари е взел?
                        Модератори, докога троловете ще омазват форума

Коментар

• 18-ката се оказа доста трудна задача, от юни е все така с малки изключения, но както казвате да бъдем търпеливи!

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                            Напъвате се сякаш сте в акцията за седмица - две!
                            Споко бе пичове, хубавите неща искат време
                            Човека взе парите и рече - няма да се видим вече.

Коментар

• Напъвате се сякаш сте в акцията за седмица - две!
                              Споко бе пичове, хубавите неща искат време

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение

пълно радиомълчание.
                                Пускат туитове като .....айде да не пиша Мъск ама като Каролев .... но инфо нъцки
                                Life won't wait for you.

Коментар

X