If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Телелинк - вчера имаха 10 пъти по-голямо търсене от предлагането във видимите оферти (търсенето беше за над 700 000 лева), днес е само 4 пъти по-голямо търсенето. И качиха 8% вчера - затова казвам, че 2-3 дни като вчерашния и преливането оттук натам ще започне ударно, познавайки нашего брата инвеститора. А, и имат заявено обратно за до 20 кинта на папир, ма не са с Карол, ерго викачите там ги няма, щото няма кой да им звъни по телефона и да ми шушне на уше
Разбирам, благодаря! Каквото стане братлета. Не вярвам, че ще започне преливане ама ще видим, то докато почне преливане ръста ще спре, после, ако тук започне и преливане от пусто в празно... аз стискам тук и ако трябва червената риза и кафевите гащи ще слагам.
Извинявам се, ако съм пропуснал, но кое е Телекрава?
Телелинк - вчера имаха 10 пъти по-голямо търсене от предлагането във видимите оферти (търсенето беше за над 700 000 лева), днес е само 4 пъти по-голямо търсенето. И качиха 8% вчера - затова казвам, че 2-3 дни като вчерашния и преливането оттук натам ще започне ударно, познавайки нашего брата инвеститора. А, и имат заявено обратно за до 20 кинта на папир, ма не са с Карол, ерго викачите там ги няма, щото няма кой да им звъни по телефона и да ми шушне на уше
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
В диапазон от 50 стинки при телекрава се търсят 45 000 акции - ех, да имаше и там, да им сипеш, че да купиш тук тая убавъ артия, ама пусто кибик и акции са несъвместими понятия
Ше се забакнеш от плюнки, а Харко.
Посоката е яко нагоре!
Купил съм достатъчно когато е трябвало груйчо.. и на 3,65 и на 6,5 и на 8,90.. Точно когато ти плюваше акцията и предвещаваше скорошния и крах. А щом продължаваш да цвърчиш в темата, значи и пътя нагоре е все така в сила.. Та, в определен аспект можете и да сте полезни кибиците
Продължавай да се излагаш!
па нега е нагоре, аз има 15 акции и искам да стана мелионерче с тях Аз за телекрава ти говоря, не за халтурата - още ден-два като вчерашните там, и ще почне преливането оттук натам, а после финалът става предизвестен, за което пък говоря от много време.
П.С. Явно си изпуснал кончето на телекравата - интересно, дали щото не са с посредник Карол, та нямаш телефоона връзка с кораба-майка
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
В диапазон от 50 стинки при телекрава се търсят 45 000 акции - ех, да имаше и там, да им сипеш, че да купиш тук тая убавъ артия, ама пусто кибик и акции са несъвместими понятия
Купил съм достатъчно когато е трябвало груйчо.. и на 3,65 и на 6,5 и на 8,90.. Точно когато ти плюваше акцията и предвещаваше скорошния и крах. А щом продължаваш да цвърчиш в темата, значи и пътя нагоре е все така в сила.. Та, в определен аспект можете и да сте полезни кибиците
В диапазон 30 ст. се търсят 17 000 акции! Ех, ако кибиците имаха акции да изсипят тоя "преопаковчик" и после да си ги купуват много по-евтинооо..
Ама пусто кибик и акции са несъвместими понятия
В диапазон 30 ст. се търсят 17 000 акции! Ех, ако кибиците имаха акции да изсипят тоя "преопаковчик" и после да си ги купуват много по-евтинооо..
Ама пусто кибик и акции са несъвместими понятия
Ама как ги стреснахме с нашата нова ера, а? Сила сме, сила, затова се местят ден пред нас, дейва и анонимниците от епъл, дейва. Викам да им буменм едно враждебно изкупуване и да се свършва вече - ще ми разводяват те интереса към нашата нова ера, бахти.
В утрото на светла eра, с факела на нова вера,
идат шели и майкифони с устрем горд и набег смел...
Ах, летете, алтерко-ни! В устрема ви милиони
погледи са приковани със надежда и любов.
Абе, класика, сега ще видят те у Франкфурт на майната си кон боб яде ли - ще им пуснем пр статийка и ще забравят за тези загубеняци от епъл. И два инфлуенсъра сме взели, дето ще се снимат с отказани поръчки за новия айфони, за да си вземат майкифони, щото са по-яки
Знам, че тука няма мислещи, всичко е само вътрешна инфо, и всичко зависи само от това кога ще спрат покупките от Пенсионните и другите фондове, както и от Посредниците, но няколко въпроси:
Какво значи Next Gen? Значи ли че има и Old Shit? К
Как се прави Next Gen в такава технологична среда, с колко хора, с колко пари?
Колко е шанса за нещо наистина да е Next Gen?
И дано помните какво пишех преди година, че това е кошмарен бизнес, със нищо сигурно, че основният риск е пълните скалдове със стара, ненужна стока, и невъзможността да се излезе от това ниското ниво, елементарните сглобки. То става само ако си Американска, Китайска или такава с много пари и много време за загуби компания. А вие искате хем растеж, хем дивидент, хем веднага - ще ви го дадат, защото това искате да чуете! Но няма да е реалност.
Отдавна ми се иска да Ви попитам - " Любезни , Вие къщичка за птички някога правили ли сте?"
мненията ми не са препоръка за каквито и да е действия
Коментар