Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Key Ru Разгледай мнениеАко изкарам пари да кажем тук, какво да взема, което 2026 ще е със 150% отгоре?
.........
Очаквах ПОСФАКТУМ да кажеш ,че си чакал тази корекция и че си продал малко над върха,но увиLast edited by petrg5s; 05.09.2023, 20:14.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Key Ru Разгледай мнение
Ако сте пропуснали тези 100лв са цел на компанията, като скоро ще стане година, от както обявиха тези си цел! Вглеждайки се в компанията те обявяват цели, които преизпълняват в годините назад! Нещо което е определящото тук и съм споделял назад във времето, че докато си изпълняват целите доверието на запад в компанията ще расте, а с това и цената. Убеден съм, че за млада компания на запад и то от България и трябва много повече енергия, за да достигне до същия брой чужди инвеститори, до които би достигнала една местна такава компания. Пътят е дълъг и затова спокойно очаквам това, което бъдещето ще донесе. Що се отнася до движенията нагоре и надолу, надявам се осъзнавате, че няма кака всекидневно цената да расте с 3-4%. Тези движения надолу са добри, така се одрусват спекулантите и остават дългосрочните инвеститори в компанията. А с оглед на 9-ти, 18-ти и 20-ти този месец, е добре! И да, тези 100лв са ниво, през което цената ще мине по път към нивото, което колегата от Чикаго Булс казва!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
А вие колко изкарахте ?Ако изкарам пари да кажем тук, какво да взема, което 2026 ще е със 150% отгоре?
Last edited by Key Ru; 05.09.2023, 16:28.
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение...100лв тук каза Key Ru.И то го каза на 45.40
170лв каза Скота.Last edited by Key Ru; 05.09.2023, 23:50.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнениеМежду другото, движението надолу е с приличен обем, което е много добре от техническа гледна точка .Някои техничари отдават голямо значение на обема
Малък обем = фалшименто движение = после оттича 10% за 1ден и цялото движение нагоре ще бъде върнато
Голям обем =реално движение
Коментар
-
Първоначално изпратено от acb Разгледай мнениеЕ, няма как да е колега това комплексирано, заядливо човече, което освен да сипе обиди по колеги и да припява, че предстои срив на акции, друго не прави...
И после говори за комплекси и заяждания
Оная другата риба Батя говори за лъжи и сам лъже.Е ?Last edited by petrg5s; 05.09.2023, 16:01.
Коментар
-
Колега, това 100, към което се е запътила акцията няма да е утре, няма да е и следващата седмица, то е за след няколко години. Сигурен съм сте наясно, че няма как да извърви пътя от точка А до точка Б по правя линия.
Виждам възторжените Ви постове, ама колко пари изкарахте от това движение надълу?
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеКолкото изкара и от това нагоре.. 0,00 лв.
Щото аз мога да докажа обратното
Нека ти цитирам твой пост само отпреди 15 минути
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеВ този форум не толерираме лъжците!
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Рибке,пак нищо не си разбрал
Минаването на върха без обем ГАРАНТИРАШЕ днешното фиаско,а не ходене до 100лв както ти ни увещаваше.
Затова и сега си нервен.
И това не е корекция.Когато балон изпусне 10% за 1 ден ,това се нарича "ПУКАНЕ" на балона.Вземи ги научи тези термини
Няма да ходи до 100
Няма да има и нов връх
- 4 Харесвания
Коментар
-
Колега, това 100, към което се е запътила акцията няма да е утре, няма да е и следващата седмица, то е за след няколко години. Сигурен съм сте наясно, че няма как да извърви пътя от точка А до точка Б по правя линия.
Виждам възторжените Ви постове, ама колко пари изкарахте от това движение надълу?
Абе защо ли се занимавам с форумни демо герои.. ще си попълня игнор листата сега
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Key Ru Разгледай мнениеВиждам възторжените Ви постове, ама колко пари изкарахте от това движение надълу?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеКъде съм увещавал за 100 лв.? Дай цитат!?
В този форум не толерираме лъжците!
В случая може и да си прав,не ми се рови 3-4 мес. назад в темата.
100лв ти беше за Агрия.100лв тук каза Key Ru.И то го каза на 45.40
170лв каза Скота.
Коментар
Коментар