IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Шелли груп АД (A4L)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Голяма графика

Коментар

• Голяма графика

Коментар

• Първоначално изпратено от Key Ru Разгледай мнение
        Ако изкарам пари да кажем тук, какво да взема, което 2026 ще е със 150% отгоре?
        Изкарването на пари от тук ще ти спечели 40-50%
        .........

Очаквах ПОСФАКТУМ да кажеш ,че си чакал тази корекция и че си продал малко над върха,но уви
        Last edited by petrg5s; 05.09.2023, 20:14.

Коментар

Ако сте пропуснали тези 100лв са цел на компанията, като скоро ще стане година, от както обявиха тези си цел! Вглеждайки се в компанията те обявяват цели, които преизпълняват в годините назад! Нещо което е определящото тук и съм споделял назад във времето, че докато си изпълняват целите доверието на запад в компанията ще расте, а с това и цената. Убеден съм, че за млада компания на запад и то от България и трябва много повече енергия, за да достигне до същия брой чужди инвеститори, до които би достигнала една местна такава компания. Пътят е дълъг и затова спокойно очаквам това, което бъдещето ще донесе. Що се отнася до движенията нагоре и надолу, надявам се осъзнавате, че няма кака всекидневно цената да расте с 3-4%. Тези движения надолу са добри, така се одрусват спекулантите и остават дългосрочните инвеститори в компанията. А с оглед на 9-ти, 18-ти и 20-ти този месец, е добре! И да, тези 100лв са ниво, през което цената ще мине по път към нивото, което колегата от Чикаго Булс казва!
          недей убиии г с мълчание… септември ще е забавно интересен инвестиционни форуми в Германия…. Чикаго покана от саксо банк шоуто тепърва предстои!

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

А вие колко изкарахте ?
            малко, за фъстъчки Ако изкарам пари да кажем тук, какво да взема, което 2026 ще е със 150% отгоре?
            Last edited by Key Ru; 05.09.2023, 16:28.

Коментар

...100лв тук каза Key Ru.И то го каза на 45.40
              170лв каза Скота.
              Ако сте пропуснали тези 100лв са цел на компанията, като скоро ще стане година, от както обявиха тези си цел! Вглеждайки се в компанията те обявяват цели, които преизпълняват в годините назад! Нещо което е определящото тук и съм споделял назад във времето, че докато си изпълняват целите доверието на запад в компанията ще расте, а с това и цената. Убеден съм, че за млада компания на запад и то от България и трябва много повече енергия, за да достигне до същия брой чужди инвеститори, до които би достигнала една местна такава компания. Пътят е дълъг и затова спокойно очаквам това, което бъдещето ще донесе. Що се отнася до движенията нагоре и надолу, надявам се осъзнавате, че няма как всекидневно цената да расте с 3-4%. Тези движения надолу са добри, така се одрусват спекулантите и остават дългосрочните инвеститори в компанията. А с оглед на 9-ти, 18-ти и 20-ти този месец, е добре! И да, тези 100лв са ниво, през което цената ще мине по път към нивото, което колегата от Чикаго Булс казва!
              Last edited by Key Ru; 05.09.2023, 23:50.

Коментар

• Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнение
                Между другото, движението надолу е с приличен обем, което е много добре от техническа гледна точка .Някои техничари отдават голямо значение на обема
                Не знам какво точно искаш да кажеш,но ето един безплатен урок и за други списващи

Малък обем = фалшименто движение = после оттича 10% за 1ден и цялото движение нагоре ще бъде върнато

Голям обем =реално движение

Коментар

• Първоначално изпратено от acb Разгледай мнение
                  Е, няма как да е колега това комплексирано, заядливо човече, което освен да сипе обиди по колеги и да припява, че предстои срив на акции, друго не прави...
                  Е на тоя палячо 90% постовете му са отностно мен.

И после говори за комплекси и заяждания

Оная другата риба Батя говори за лъжи и сам лъже.Е ?
                  Last edited by petrg5s; 05.09.2023, 16:01.

Коментар

Колега, това 100, към което се е запътила акцията няма да е утре, няма да е и следващата седмица, то е за след няколко години. Сигурен съм сте наясно, че няма как да извърви пътя от точка А до точка Б по правя линия.

Виждам възторжените Ви постове, ама колко пари изкарахте от това движение надълу?
                    Е, няма как да е колега това комплексирано, заядливо човече, което освен да сипе обиди по колеги и да припява, че предстои срив на акции, друго не прави...

Коментар

• [QUOTE=petrg5s;n4109972]

Това можеш ли да го докажеш г-н патологичен ЛЪЖЕЦ ?
                      Щото аз мога да докажа обратното

Нека ти цитирам твой пост само отпреди 15 минути

Какво правим сега ? Отивам към 20 лв.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                        Колкото изкара и от това нагоре.. 0,00 лв.
                        Това можеш ли да го докажеш г-н патологичен ЛЪЖЕЦ ?
                        Щото аз мога да докажа обратното

Нека ти цитирам твой пост само отпреди 15 минути

Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                        В този форум не толерираме лъжците!
                        Какво правим сега ?

Коментар

Рибке,пак нищо не си разбрал
                          Минаването на върха без обем ГАРАНТИРАШЕ днешното фиаско,а не ходене до 100лв както ти ни увещаваше.
                          Затова и сега си нервен.

И това не е корекция.Когато балон изпусне 10% за 1 ден ,това се нарича "ПУКАНЕ" на балона.Вземи ги научи тези термини

Няма да ходи до 100
                          Няма да има и нов връх
                          Отдавна не съм писал в тази тема, но следя коментарите и забелязвам че те са предимно емоционални. Не мисля че цената е оправдана фундаментално, но и не мисля че техническия анализ е приложим. Все пак едно от основните условия, за да можеш да правиш качествен технически анализ е пазара да е ликвиден, и макар че Шелито е една от най-ликвидните акции напоследък, всеки с малко повече възможности може да закара цената където си поиска. Интересно ми е да видя промяната в акционерната книга през последните 2 месеца, защото подозирам че има нов голям акционер, който е бил убеден да купи, надявам се не с чужди пари. А относно днешния спад аз го отдавам на нуждата от свободен кеш за записването на Софарма.

Коментар

Колега, това 100, към което се е запътила акцията няма да е утре, няма да е и следващата седмица, то е за след няколко години. Сигурен съм сте наясно, че няма как да извърви пътя от точка А до точка Б по правя линия.

Виждам възторжените Ви постове, ама колко пари изкарахте от това движение надълу?
                            Колкото изкара и от това нагоре.. 0,00 лв.

Абе защо ли се занимавам с форумни демо герои.. ще си попълня игнор листата сега

Коментар

А вие колко изкарахте ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                                Къде съм увещавал за 100 лв.? Дай цитат!?
                                В този форум не толерираме лъжците!
                                Ако не ги толерираш,то трябва на секундата да се самобаннеш сам, защото мога да ти посоча поне 10 лъжи които си казал за мен ,къде и кога УЖ съм бил влизал/излизал,в различни теми.10 опашати лъжи

В случая може и да си прав,не ми се рови 3-4 мес. назад в темата.

100лв ти беше за Агрия.100лв тук каза Key Ru.И то го каза на 45.40
                                170лв каза Скота.

Коментар

Working...
                                X