Верно....бех забравил, нали днес съм в еуфория...... Е начи има време.Цял антракт и още една сцена.....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Груец, Франкфурт в кое действие се пада?Или е в антракта?
- В шеста сцена се прави коктейл (за някои само кок) за отбраната клиентела, която ще поднесе новините за пиесата Халтурко във Франкфурт на майната си. Изнася се важно инфо - в Германия си имали достатъчно китайски бракми, и преопаковани не им трябвали. Някои започват да се изнасят от театрото (ма аз само за малко, да видя жената как е)
- В седма сцена режисьорът продава и датския си махагон и раздава още билети - по 2 на всеки три, като казва на културтрегерите, че ако ги продадат на нова публика, ще реализират голяма печалба
- Следва втори антракт - на него режисьорът се изсулва, уж щото трябвало да вземе Оскар за цялостно творчество, но това остава незабелязано
- В осма сцена следва логичния финал - ако има заредена пушка, то тя задължително гърми на финала. Повече зрители и културтрегери викат, че това не било пушка, а главния актьор се бил набамкал с китайски боб, та затова. Най-близките до изходите напускат, за другите остава ботълнека на изхода и кока без тейла на коктейлаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
като се замисля какво стана, след като обяви, че излизаш от Неохим, сетя се за умните пари (т.е. такива, които не вярват особено в светлото бъдеще, а просто хвашат вълната, като теб), погледна в партитурата и видя, че сме в края на 6-то действие от общо 8 на халтурата, режисирана от яхтата и ....
Абе балонерко си е балонерко Или както казваха за една банка май беше, че и частна, ако не ме лъже паметта, преди 25+ години - като първа няма втора
Кажи какво искаше да кажеш сега, че започна несвързано да говориш и вече не ти се разбира.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
като се замисля какво стана, след като обяви, че излизаш от Неохим, сетя се за умните пари (т.е. такива, които не вярват особено в светлото бъдеще, а просто хвашат вълната, като теб), погледна в партитурата и видя, че сме в края на 6-то действие от общо 8 на халтурата, режисирана от яхтата и ....
Абе балонерко си е балонерко Или както казваха за една банка май беше, че и частна, ако не ме лъже паметта, преди 25+ години - като първа няма втораLife won't wait for you.
- 1 like
Коментар
-
In reference to the registration process of listing of the shares of Allterco JSCo for trading on the Frankfurt Stock Exchange, that was started at the beginning of 2021, we hereby inform you that the company has received a confirmation of its compliance with the listing requirements.
According to preliminary information, the indicative listing schedule envisages admission to trading of the shares of Allterco JSCo on the Frankfurt Stock Exchange on November 19, 2021 (Friday) and the first trading day on November 22, 2021 (Monday). Consultant of Allterco JSCo during the process of listing in Frankfurt is Expat Capital SA.
…………………………………
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнениеAз бях дотук ...супер профит стана и за първи път сложих на акция без да съм убеден просто да хвана вълната .. Успех на вси4ки пожелавам ви поне 50лв до една година
Абе балонерко си е балонерко Или както казваха за една банка май беше, че и частна, ако не ме лъже паметта, преди 25+ години - като първа няма втораNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от див осорляк Разгледай мнение
Ще тряаа, някои сега влизаме
И да не изключва изобщо възможността, ако в бъдеще започнат отново да му харесват отчетите на Алтерко, може спокойно да се върне пак, въпреки, че цената може да е нараснала. За мен например е по-добра опция да имам сигурна и ръстова позиция, отколкото по-спекулативен вариант.
Както казва Софикс, борсата затова също е интересна - има различни стратегии
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнениеAз бях дотук ...супер профит стана и за първи път сложих на акция без да съм убеден просто да хвана вълната .. Успех на вси4ки пожелавам ви поне 50лв до една година
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Напротив, даже съм много доволен. Тъко приключих в четвъртък с реорганизацията на портфейла и айде..... А Пдката ми е като обица на ушето и цяла нова диплома..... Вярвам, че Алтерко не е като Холдинг Пътища, но ще видим. А 2007 едва ли ще я бия сега, макар, че има време....
аз смятам да я бия 2007, е не за същото време де, но като ръст само от Алтерко без значение на времевия период.
В никакъв случай не го сравнявам с хдпатката като перспектива. Ако само си спомним кой беше мажовеца там, ще е достатъчно за да кажем че тук нямаме нищо общо с хдпатта той по едно време беше набутал в баланса някакъв самолет ... интересни години бяха..
Last edited by precakanoto; 03.11.2021, 12:27.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Ми, а сега де?! Кога ?!
Греъме, ама ти никак не бива недоволстваш с този твой портфейл
Ще вземеш да биеш незабравимата 2007-ма включая хдпатката
"Тапи тапи..." и после ."..изгоре ми душата..."Ах
тиии
шегувам се
Ps. Очертава се още един чудесен ден на бфб със златната артишкаLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеДенят ми започна супер с Доверие и Илевън..... а тук кога...?!?!?!
Греъме, ама ти никак не бива недоволстваш с този твой портфейл
Ще вземеш да биеш незабравимата 2007-ма включая хдпатката
"Тапи тапи..." и после ."..изгоре ми душата..."Ах
тиии
шегувам се
Ps. Очертава се още един чудесен ден на бфб със златната артишкаLast edited by aleks262; 03.11.2021, 11:52.
- 1 like
Коментар
Коментар