Първоначално изпратено от Zdravko
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
-
Никога не съм бил приятел с тока и вчера повече следях отзивите и коментарите на клиентите. Дискутирахме с приятел днес новите джаджи и той ми обърна внимание, че новата Про линия поддържа 12v и 24v, което за него като собственик на кемпер било супер и му давало много възможности за оптимизация на къщата на колела и разбира се опции за пестене на енергия, която както знаем при техния начин на предвижване и къмпингуване е ограничена и ценна. Сега разбрах, защо и снощи в коментарите не спираха да питат кога ще има димер...
От друга страна Гугъл казва:"In 2020, there were more than 94.5 million camper households throughout North America." - добър пазар
Успех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Е, де, не си от вчера на борсата, минал си през 2005-2008, знаеш какво може да се случи и в едната, и в другата посока. Странни въпроси ми задаваш, като за човек с толкова много опит (казвам го без ирония, да не се засегнеш нещо). Най-искрено ти препоръчвам да прочетеш digitalK на капитал или да помолиш Тони да ти пусне данните оттам, за да имаш с какво да сравняваш, щом искаш сравнениеИли просто прочети презентациита на различните компании - дори сравни тук с телекрава, че са борсови, за да усетиш нюансите - едните говорят за бизнес, за развитие, за проекти, за награди от мега утвърдени компании в бранша, другите се хвалят как борсата ги оценила на един колко си милиона и как им се качили акциите в последната година -да, наистина нямат база за сравнение
ЛаКоста, за Албена отдавна съм си казал мнението - ако направят ликвидация на дружеството, цена ще се качи минимум по 5 (да не кажа по 10, че и повече). Ама с този мениджмънт, и тази цена ѝ е висока - ще го видиш в отчета след месец, да не разводнявам темата тук
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Ама и ти ги пишеш едни ! Сигурно Карол им прави продажбите и печалбите ! С кой да сравняваме компаниите кажи ? Тесла е само един от многото примери по света ! Ако искаш да я сравняваме с някой производител на краставици тогава !Или просто прочети презентациита на различните компании - дори сравни тук с телекрава, че са борсови, за да усетиш нюансите - едните говорят за бизнес, за развитие, за проекти, за награди от мега утвърдени компании в бранша, другите се хвалят как борсата ги оценила на един колко си милиона и как им се качили акциите в последната година -да, наистина нямат база за сравнение
ЛаКоста, за Албена отдавна съм си казал мнението - ако направят ликвидация на дружеството, цена ще се качи минимум по 5 (да не кажа по 10, че и повече). Ама с този мениджмънт, и тази цена ѝ е висока - ще го видиш в отчета след месец, да не разводнявам темата тукNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Zdravko, начи, тъй като речеш, напрау шъ му убииш - нерде Тесла, нерде Халтурко, нерде на теслата дръжкатаАбсолютно по учебник проведена акция по бъмп на някой папир и, разбира се, пълна случайност е, че стана след като влязоха кинтите от увеличението. Щото "то просто се случи", нали? Тази година имам бас с 4Д, догодина мога и с теб да вържа, няма проблем - абсолютно чиста акция по теорията на професор Каро, който я изказа още преди да има тесли, чукове, триони или каквото и да е там друго Където е минал карол, трева не никне, но пък се появяват адепти, като тези в Атера, дето се кефят, че УД им прибира половината печалба всяка година. Хайпът тук е на привършване, зайчетата в ръкава изчезнаха и ако не са успели да прилъжат някой чужденец, на който да го шитнат тоя папир, а такъв явно няма, то посоката е, както казваше бай ви Тошо - приземяване, приземяване, приземяване
- 2 Харесвания
Коментар
-
Халтурата е най-големият балон на БФБ, заедно с Албена (ма там поне има фундамент)
- 5 Харесвания
Коментар
-
Сладур !Как пък не се уморихте с Груеца да плюете по растежните и печеливши компании ! Моето момче, Тесла нямаше и една продадена кола когато имаше милиардна капитализация ! Да си чувал, че на борсата се търгуват бъдеще и очаквания, а не само моментни резултати ?
Абсолютно по учебник проведена акция по бъмп на някой папир и, разбира се, пълна случайност е, че стана след като влязоха кинтите от увеличението. Щото "то просто се случи", нали? Тази година имам бас с 4Д, догодина мога и с теб да вържа, няма проблем - абсолютно чиста акция по теорията на професор Каро, който я изказа още преди да има тесли, чукове, триони или каквото и да е там друго Където е минал карол, трева не никне, но пък се появяват адепти, като тези в Атера, дето се кефят, че УД им прибира половината печалба всяка година. Хайпът тук е на привършване, зайчетата в ръкава изчезнаха и ако не са успели да прилъжат някой чужденец, на който да го шитнат тоя папир, а такъв явно няма, то посоката е, както казваше бай ви Тошо - приземяване, приземяване, приземяване
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 3 Харесвания
Коментар
-
Сладур !Как пък не се уморихте с Груеца да плюете по растежните и печеливши компании ! Моето момче, Тесла нямаше и една продадена кола когато имаше милиардна капитализация ! Да си чувал, че на борсата се търгуват бъдеще и очаквания, а не само моментни резултати ?
Казвал съм го преди. Тесла, Амазон и останалите Американски или Китайски компании, са са такива маркет капитализации ЗАЩОТО са ИЛИ АМЕКРИКАНСКИ ИЛИ КИТАЙСКИ, и СА ПОДКРЕПЯНИ ОТ ДЪРЖАВАТА САЩ ИЛИ КИТАЙ (НАЙ-ГОЛЕМИТЕ И СИЛНИ ДЪРЖАВИ!!))
Има ли нещо подобно или общо с Лешерко?
Отделно Ел коли е нещо нужно и ясно, че ще има масово ползване - лесно може да се сметне растежа!!! ОТДЕЛНО ИМАТ ДЕСЕТКИ МИЛИАРДИ R&D, и ХИЛЯДИ ХОРА НА СВЕТОВНО НИВО. А не такива които четат нещо на развален английски от някакво листче
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениемаркет капитализация от 322М?? WTF
Продължавам да питам, в цялата си истроя това дружество направило ли е 100М ПРОДАЖБИ? Дали?
Абсолютно неясен е ентусоизма, че имало видите ли кокко да са 50М продажби на т.н. Шелита има ли вече? май няма
Продължавам да питам, някой от вас би ли сложил такива ненужни "смарт", сложни, не знам и колко сигурни като това все пак е ток, а тока е опасен в къщи или където и да било?
Щом и в Икеа вече ги има, сами се сещайте за какво комодитизиране говорим, а щом на всяка година се налага Nex-gen да излиза, смятайте дали си струва човек да има такива, като след време ще има нови, които също не е ясно дали ще са нужни.
направихте голяма глупост с тази балонна капиталиция, и всичко тук в момента зависи кога фондовете ще спрат помпането!!
ВНИМАНИЕ БАЛОН!!!Как пък не се уморихте с Груеца да плюете по растежните и печеливши компании ! Моето момче, Тесла нямаше и една продадена кола когато имаше милиардна капитализация ! Да си чувал, че на борсата се търгуват бъдеще и очаквания, а не само моментни резултати ?
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениемаркет капитализация от 322М?? WTF
Продължавам да питам, в цялата си истроя това дружество направило ли е 100М ПРОДАЖБИ? Дали?
Абсолютно неясен е ентусоизма, че имало видите ли кокко да са 50М продажби на т.н. Шелита има ли вече? май няма
Продължавам да питам, някой от вас би ли сложил такива ненужни "смарт", сложни, не знам и колко сигурни като това все пак е ток, а тока е опасен в къщи или където и да било?
Щом и в Икеа вече ги има, сами се сещайте за какво комодитизиране говорим, а щом на всяка година се налага Nex-gen да излиза, смятайте дали си струва човек да има такива, като след време ще има нови, които също не е ясно дали ще са нужни.
направихте голяма глупост с тази балонна капиталиция, и всичко тук в момента зависи кога фондовете ще спрат помпането!!
ВНИМАНИЕ БАЛОН!!!
- 5 Харесвания
Коментар
-
маркет капитализация от 322М?? WTF
ВНИМАНИЕ БАЛОН!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от cam Разгледай мнениеВзе парите, по 3 лв. на акция и ги направи 18 лв....Не е препоръка
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеТака е, но такива ордери имаше и при Доверие на една определена дата, след което изчезнаха
Отново ще кажа, че тази акция ще се изучава като христоматийна на БФБ - дали ще е със славата на разни други христоматийни акции, или не, предстои да видим, на абсолютно всичко се прави като по учебник.
Пробвай поне да смениш молитвите към адептите.Не е препоръка
- 2 Харесвания
Коментар
-
Презентацията освен очакваните ПРО и ПЛЮС линии, лично мен приятно ме изненада с новия СМАРТ ключ с клик система за всички ШЕЛИ релета и лесен монтаж. Добър дизайн, цветове, съвместими и с ЛЕГРАНД.
Отзивите от клиентите им във ФБ са отлични. С тази лесна инсталация и добър дизайн ще бъдат според мен конкуренция на утвърдени имена като Шнайдер и Легранд - особено за новостроящи се домове. Това си е нов пазар реално - предлагаш изцяло нов продукт - СМАРТ ключ за стена с лесен монтаж с клик система и избор на 1, 2 и 4 бутона...
А накрая презентацията завърши с новина, че ще представят в началото на ноември нови устройства, които не са релетаПоздравления за Алтерко
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнение
Глупаците, които продаваха, за да купят ТБС ще започнат да зацепват и да се позавръщат. Ще имаме движение нагоре !Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
Коментар