Първоначално изпратено от MrSi
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от cam Разгледай мнение
Дали се е отделила от фундамента не съм сигурен, ама факт е, че фундамента расте със 100% на година!
Нямам и никога не съм имал и от Спиди.
Много ще се се изкефя ако Алтерко стане първия Бг Еднорог, но мисля че Еднорога ще изкочи от там където най-малко очакваме.
Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеХубаво е,че почвате да се карате и да си изкарвате криливите ризи. Аз съм го казал, и ТСБ и Лещерко, НЕ СТРУВАТ колкото капитализациите си, НЕ СА ТЕК компании, НЕ СА РАСТЕЖНИ, а са поредните СЛУЖЕНИ дружества в Софикс, в случая на два големи посрендика. Нищо общо в добрите практики на инвестиране, морал и каквато и да било бизнес логика, освен ЛОВ НА ШАРАНИ.
Last edited by X_Y; 09.09.2021, 20:44.
Коментар
-
Ами защото тръгна от ниска база, за тази година печалбата ще е около лев на акция, догодина може би два, след като излезе във Франкфурт, 17 лв. ще е доста ниска цена за западните стандарти, даже прекалено...
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
именно, а цената с 350%
Коментар
-
Дали се е отделила от фундамента не съм сигурен, ама факт е, че фундамента расте със 100% на година!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнение
Сори. Не искам да прозвучи грубо - Алтерко е страхотна компания. Една от най-добрите на БФБ признавам. Нямам вече щото мисля че акцията много се отдели от фундамента. Не съм казал нищо лошо за Алтерко
- 1 like
Коментар
-
Сори. Не искам да прозвучи грубо - Алтерко е страхотна компания. Една от най-добрите на БФБ признавам. Нямам вече щото мисля че акцията много се отдели от фундамента. Не съм казал нищо лошо за АлтеркоLast edited by iezuita; 09.09.2021, 18:37.http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от iezuita Разгледай мнение
Дали сме тук или другаде, - айде запази си съветите.
Не виждам какъв ти е проблема - седи си в телекрава чакай там. В телеизмамата както виждаш не влизаме и не ти оскверняваме темата. Там е най-голямата измама - показано по начина в който я набутаха в софикс. Ако имаш измама още на входа - измама получаваш и в изхода. Нямам работа в телекрава, а ти каква работа имаш тук ?Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Хубаво е,че почвате да се карате и да си изкарвате криливите ризи. Аз съм го казал, и ТСБ и Лещерко, НЕ СТРУВАТ колкото капитализациите си, НЕ СА ТЕК компании, НЕ СА РАСТЕЖНИ, а са поредните СЛУЖЕНИ дружества в Софикс, в случая на два големи посрендика. Нищо общо в добрите практики на инвестиране, морал и каквато и да било бизнес логика, освен ЛОВ НА ШАРАНИ.
Коментар
-
Именно в това се надявам. Да следвате съвета на батя и да не влизате.
Спокойно може да чакате тук.
Не виждам какъв ти е проблема - седи си в телекрава чакай там. В телеизмамата както виждаш не влизаме и не ти оскверняваме темата. Там е най-голямата измама - показано по начина в който я набутаха в софикс. Ако имаш измама още на входа - измама получаваш и в изхода. Нямам работа в телекрава, а ти каква работа имаш тук ?http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related
- 1 like
Коментар
-
Телелинк-"крава", както я наричаш, е изкуствено набутана хартия в индекса и не би трябвало да е там!!!
Батя го каза добре- мажоритаря излиза, за какво ние да влизаме? Вероятно влизат пенсиите, на които си им харизал управлението на осигуровките. А както знаем където са пенсиите трева не никне дългосрочно!
Раздаването на голям дял от печалбата за дивидент означава - край с инвестирането и бързо развитието а тех. фирма да спре да инвестира...лоша перспектива. Да си раздадеш кеша, който може да расте с по-голям % спрямо средните % на борсови компании, означава вегетация
В случаят, след спиране на напомпването докато някои големи се наместват, очаквам засилване на цената до към 14.80, над това ниво е надута хартишка за мен.Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
- 1 like
Коментар
-
Телелинк-"крава", както я наричаш, е изкуствено набутана хартия в индекса и не би трябвало да е там!!!
Батя го каза добре- мажоритаря излиза, за какво ние да влизаме? Вероятно влизат пенсиите, на които си им харизал управлението на осигуровките. А както знаем където са пенсиите трева не никне дългосрочно!
Раздаването на голям дял от печалбата за дивидент означава - край с инвестирането и бързо развитието а тех. фирма да спре да инвестира...лоша перспектива. Да си раздадеш кеша, който може да расте с по-голям % спрямо средните % на борсови компании, означава вегетация
В случаят, след спиране на напомпването докато някои големи се наместват, очаквам засилване на цената до към 14.80, над това ниво е надута хартишка за мен.
Спокойно може да чакате тук.Last edited by MrSi; 09.09.2021, 17:51.Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Телелинк - вчера имаха 10 пъти по-голямо търсене от предлагането във видимите оферти (търсенето беше за над 700 000 лева), днес е само 4 пъти по-голямо търсенето. И качиха 8% вчера - затова казвам, че 2-3 дни като вчерашния и преливането оттук натам ще започне ударно, познавайки нашего брата инвеститора. А, и имат заявено обратно за до 20 кинта на папир, ма не са с Карол, ерго викачите там ги няма, щото няма кой да им звъни по телефона и да ми шушне на уше
В случаят, след спиране на напомпването докато някои големи се наместват, очаквам засилване на цената до към 14.80, над това ниво е надута хартишка за мен.Last edited by iezuita; 09.09.2021, 17:27.http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар