Ей не се спряхте значи - епъл са днес след час и половина, ама нищо, здраве да е. Халтурко уебинар - кугааа?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
Казвал съм го и преди. ОТ СМАРТ СГЛОБКИ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПЕЧЕЛИ. Може да има печалби в отчетите някоя година, НО НЕ И ДЪЛГОСРОЧНО!!!!
Същото и е за продажбите на такива гаджи, може да продадеш нещо на някой Черен петък, някой сезон, НО НЕ И ДЪЛГОСРОЧНО!!!
МИСЛЕТЕ!!!
Но на нас ни даваш акъли, което може да значи само едно, че не си пиеш редовно хапчетата.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ka64abezgue Разгледай мнениеКакво представляват "Финансови приходи" и "Печалба от други дългосрочни капиталови инструменти" в отчетите на Алтерко?
Същото и е за продажбите на такива гаджи, може да продадеш нещо на някой Черен петък, някой сезон, НО НЕ И ДЪЛГОСРОЧНО!!!
МИСЛЕТЕ!!!
Коментар
-
Какво представляват "Финансови приходи" и "Печалба от други дългосрочни капиталови инструменти" в отчетите на Алтерко?
Last edited by ka64abezgue; 12.09.2021, 22:53.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеДвижението от последните три месеца го описват в книгите по технически анализ като странично движение (консолидация)Сега аз не искам да правя прогноза накъде ще тръгне цената, защото не ми се влиза в излишни спорове, но пък някой техничар може да се пробва да предскаже посоката
Консолидацията представлява липса на ясна посока на движение. Наричат я още странично движение (Sideways Action). Индексите и отделните акции или валутните двойки изпадат в консолидация тогава, когато липсва ясно изразена водеща група между биковете и мечките.
Въпреки различния си облик всички консолидации имат сходни белези и характеристики. Важна тяхна особеност е, че пазарът напуска страничното движение в същата посока, в която се е движел преди влизането в самата консолидация.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Не знаеш какво е еднорог.По твоите критерии такива са били и БТК, и ПИБ, и СИБанк./май/...
Е па я се са сещам за един доста закръглен еднорог направо глиган.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеДвижението от последните три месеца го описват в книгите по технически анализ като странично движение (консолидация)Сега аз не искам да правя прогноза накъде ще тръгне цената, защото не ми се влиза в излишни спорове, но пък някой техничар може да се пробва да предскаже посоката
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
като ламбичка дето може да свети и гасне примерноО чудо
Ама ти си плямпай де.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнениеAllterco's CEO Dimitar Dimitrov will be your main host at Shelly NEXT-GEN Devices LIVE Launch event!
And he has prepared quite a few surprises!
See you on 15 September 2021, 19:30 CET!
#ShellyNextGenО чудо
Коментар
-
Allterco's CEO Dimitar Dimitrov will be your main host at Shelly NEXT-GEN Devices LIVE Launch event!
And he has prepared quite a few surprises!
See you on 15 September 2021, 19:30 CET!
#ShellyNextGen
Коментар
Коментар