If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Сега ще се разбере накъде ще отидат парите оттук. Очаквах това развитие. Инерцията спадаше, оборотите, както и темпа на качване на цената. И да продадох на 47. Всичко сега ще се оглеждам за нов вход, ама ще има още един такъв рунд.
Изглежда лошите чичковци с Кразовете се подготвят за първите по-сериозни разтоварителни дейности
Дългосрочната картина е връх тук около 50 и ще пътува към Магнита,който е поставен къде ?
Преди време стана дума, че с класическия ТА не се вижда много ясно и добре това което дават следващите по-нови ТА-теории. На същия чарт който си постнал, пробвай да броиш по Елиът и ще видиш, къде най вероятно ще ни закара тази вълна. Понеже ме мързи да чертая я сметнах алгебрично - магнита ни дърпа нагоре до към 56левчета за драгоценна книжка. Брой сам да се убедиш
Искаш да кажеш,че Елиът вълните били по-висок левел ТА и давали по-точна картина ?
хаахаха развесели ме
Първо,Елиът изобщо,ама 99% не работи на БФБ.Не ,че и на другите пазари работи де.Имам опит с едни от най-добрите Елиът броячи в Европа, словенци.
Второ,Елиът не е по-висок левел ТА,а един от многото !
Това жълтото на последния чертеж не е някъв рандом правоъгълник,а плод на няколко други чертежи и анализи и от Германия и от БФБ.Дългосрочно (2024-2025) пътя му е натам
Постни чертеж да ти видим броенето като те отмързи (Но имам чувството,че грам идея нямаш от ТА )
"По-добре врабче в ръката, отколкото орел в небето" -стара индийска поговорка
Преди време стана дума, че с класическия ТА не се вижда много ясно и добре това което дават следващите по-нови ТА-теории. На същия чарт който си постнал, пробвай да броиш по Елиът и ще видиш, къде най вероятно ще ни закара тази вълна. Понеже ме мързи да чертая я сметнах алгебрично - магнита ни дърпа нагоре до към 56левчета за драгоценна книжка. Брой сам да се убедиш
Тази по-долу е много по-актуална, вярвай ми И още този месец ще те накарат да напълниш един пакет памперси
Малко пояснение за новобранци като теб.Това е психология на пазарите.Сега сме в стадия "Еуфория"
Защо мисля така?
1.Ами я виж сантимента на масовката в темата ? Почва ли малко да загрява реотана ти?
2.Я се виж и ти.След 188% ръст от есента,какво "прогнозираш" ? Нови 120%.И това при ФЕД
лихви 5.50%.Аз бих те определил като еуфоричен
3.Прочети на картинката какво пише под Еуфоричен и помисли ти какво си написал в темата
Коментар