IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Шелли груп АД (A4L)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от August Разгледай мнение

Аха, те са всички софистикейтид тука, ама слага моментално едни 20М само в 1 позиция. Така се правят милионите, без идея , Ами прави като тях, за да имаш 20 мил джобни за една позиция, що не си като тях, без да си софистикейтид и умнокрасив... говориш глупости вече след въртенето из пералните
    Прав си, така се става от милионер, ама от милиардер. Абе я дай някакви прогнози колко ще струва завода и колко пари ще спестява на година като е готов

Коментар

• Първоначално изпратено от Phoenixheart Разгледай мнение

Демек sophisticated investor, който очевидно е взел внимателно обмислено решение и е тук дългосрочно
      Аха, те са всички софистикейтид тука, ама слага моментално едни 20М само в 1 позиция. Така се правят милионите, без идея , Ами прави като тях, за да имаш 20 мил джобни за една позиция, що не си като тях, без да си софистикейтид и умнокрасив... говориш глупости вече след въртенето из пералните

Коментар

• Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение

Нямаше такива въпроси или поне аз не чух. Обаче Митко спомена за малки европейски компании от сектора, които били закъсали и че наближавали консолидации. Нищо конкретно обаче.
        В една презентация Мартинов обясняваше как някакъв инвеститор дошъл за 1 ден ,огледал и набързо купил акции за 20М. Предполагам са тези сделки, но това няма връзка със днешния кол и предполагам си го гледал
        Демек sophisticated investor, който очевидно е взел внимателно обмислено решение и е тук дългосрочно

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

Благодаря, не съм го гледал!
          https://www.youtube.com/watch?v=cqpEQxSb7og
          Към 17мин

Коментар

Нямаше такива въпроси или поне аз не чух. Обаче Митко спомена за малки европейски компании от сектора, които били закъсали и че наближавали консолидации. Нищо конкретно обаче.
            В една презентация Мартинов обясняваше как някакъв инвеститор дошъл за 1 ден ,огледал и набързо купил акции за 20М. Предполагам са тези сделки, но това няма връзка със днешния кол и предполагам си го гледал

Благодаря, не съм го гледал!

Коментар

Някой зададе ли въпрос за тия нови револвиращи заеми,- както и за 4% сделките на 19,09,25, на Митко и Светлин ?
              -Не можах да се включа

Коментар

• Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнение

На мен си ми дава.
                Сутиена важи ли още или го отнесе реката?

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Как пък един път не даде сигнал преди събитията този техн. анализ
                  На мен си ми дава.

Коментар

• Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнение

Мечките направиха двойно дъно и се оттеглиха в заслужена почивка
                    Как пък един път не даде сигнал преди събитията този техн. анализ

Коментар

Някоя закъсала компанийка може и да се прилапа, нищо че уж нямали планове...

Някой зададе ли въпрос за тия нови револвиращи заеми,- както и за 4% сделките на 19,09,25, на Митко и Светлин ?
                      -Не можах да се включа

Коментар

В едно интервю преди няколко месеца Митко спомена за някаква немска компания, която има интерес "да се продаде", но каза, че преговарят дали да е цялата компания, или само продуктова линия.

Коментар

• Първоначално изпратено от Майната Разгледай мнение
                          мечките ги няма ) на 60 ) ми замириса )
                          Мечките направиха двойно дъно и се оттеглиха в заслужена почивка

Коментар

• мечките ги няма ) на 60 ) ми замириса )
                            Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

"""""10. Събития след края на отчетния период На 13.10.2025г. дъщерната компания Шелли Юръп ЕООД сключи анекс с банка ОББ АД за увеличение на разполагаемата сума по настоящия банков овърдрафт от 10 000 хил. лв до 20 000 хил. лв. На същата дата беше сключен и нов договор за револвираща кредитна линия с банка ОББ за 25 000 хил. лв. ."""""""

Има някои нови неща явно...

Коментар

• Price information Shelly Group SE - ФРАНКФУРТ ПОКАЗНО
                                Turnover in Euro 557,879
                                Turnover in units 10,390
                                Price fixings 92
                                50 54.60 54.80 538
                                160 54.20 55.00 92
                                489 54.00 55.20 175
                                86 53.80 55.40 62
                                135 53.60 55.60 100
                                182 53.40 55.80 122

Коментар

Working...
                                X