Първоначално изпратено от August
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Аха, те са всички софистикейтид тука, ама слага моментално едни 20М само в 1 позиция. Така се правят милионите, без идея , Ами прави като тях, за да имаш 20 мил джобни за една позиция, що не си като тях, без да си софистикейтид и умнокрасив... говориш глупости вече след въртенето из пералнитеПървоначално изпратено от Phoenixheart Разгледай мнение
Демек sophisticated investor, който очевидно е взел внимателно обмислено решение и е тук дългосрочно
- 3 Харесвания
Коментар
-
Демек sophisticated investor, който очевидно е взел внимателно обмислено решение и е тук дългосрочноПървоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение
Нямаше такива въпроси или поне аз не чух. Обаче Митко спомена за малки европейски компании от сектора, които били закъсали и че наближавали консолидации. Нищо конкретно обаче.
В една презентация Мартинов обясняваше как някакъв инвеститор дошъл за 1 ден ,огледал и набързо купил акции за 20М. Предполагам са тези сделки, но това няма връзка със днешния кол и предполагам си го гледал
Коментар
-
https://www.youtube.com/watch?v=cqpEQxSb7ogПървоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Благодаря, не съм го гледал!
Към 17мин
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение
Нямаше такива въпроси или поне аз не чух. Обаче Митко спомена за малки европейски компании от сектора, които били закъсали и че наближавали консолидации. Нищо конкретно обаче.
В една презентация Мартинов обясняваше как някакъв инвеститор дошъл за 1 ден ,огледал и набързо купил акции за 20М. Предполагам са тези сделки, но това няма връзка със днешния кол и предполагам си го гледал
Благодаря, не съм го гледал!
Коментар
-
Нямаше такива въпроси или поне аз не чух. Обаче Митко спомена за малки европейски компании от сектора, които били закъсали и че наближавали консолидации. Нищо конкретно обаче.Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Някой зададе ли въпрос за тия нови револвиращи заеми,- както и за 4% сделките на 19,09,25, на Митко и Светлин ?
-Не можах да се включа
Коментар
-
Сутиена важи ли още или го отнесе реката?Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнение
На мен си ми дава.
- 2 Харесвания
Коментар
-
На мен си ми дава.Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Как пък един път не даде сигнал преди събитията този техн. анализ
Коментар
-
Как пък един път не даде сигнал преди събитията този техн. анализПървоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнение
Мечките направиха двойно дъно и се оттеглиха в заслужена почивка
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение
Някоя закъсала компанийка може и да се прилапа, нищо че уж нямали планове...
Някой зададе ли въпрос за тия нови револвиращи заеми,- както и за 4% сделките на 19,09,25, на Митко и Светлин ?
-Не можах да се включа
Коментар
-
В едно интервю преди няколко месеца Митко спомена за някаква немска компания, която има интерес "да се продаде", но каза, че преговарят дали да е цялата компания, или само продуктова линия.Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение
Някоя закъсала компанийка може и да се прилапа, нищо че уж нямали планове...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Мечките направиха двойно дъно и се оттеглиха в заслужена почивкаПървоначално изпратено от Майната Разгледай мнениемечките ги няма
) на 60
) ми замириса
)
- 2 Харесвания
Коментар
-
Някоя закъсала компанийка може и да се прилапа, нищо че уж нямали планове...Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
"""""10. Събития след края на отчетния период На 13.10.2025г. дъщерната компания Шелли Юръп ЕООД сключи анекс с банка ОББ АД за увеличение на разполагаемата сума по настоящия банков овърдрафт от 10 000 хил. лв до 20 000 хил. лв. На същата дата беше сключен и нов договор за револвираща кредитна линия с банка ОББ за 25 000 хил. лв. ."""""""
Има някои нови неща явно...
- 2 Харесвания
Коментар

))))))
Коментар