Първоначално изпратено от Грую Груев
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
- 6 Харесвания
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
Не мога, алфата приема само за сериозни компании с поне OTC търговийка. Вярно, че Шеллито има тикер в америката, ама като и една акция не минава, няма да стане в алфата.
https://www.otcmarkets.com/stock/SHGPF/overview
Пиши на немците и те да знаят..
Пиши на Монтега да за следващия анализ да ползват твойта информация...
Действай, че следващият отчет наближава и пак ще се окаже, че поне 95% от това което са заложили като прогноза са го постигнали и надминали...
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от evren Разгледай мнение
Панда-дисидентdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеПандата е сред малко, които разбутват блатото с нещо различно от ъп, удри, мачкай, гусин Димитров, гусин Кирш, Монтега и ала-бала - вместо да благодарите, че човекът предлага критично мислене, вие го псувате? Не го разбирам - даже ви прави услуга, като отказва влизащите тук, за да може да си "пазарите тънко"Благодарете му
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fackelmann17 Разгледай мнение
Не е много ефективен, цената не мърда...
Да увеличи малко усилията, че да купим тънко.
Може малко и в Алфата да ги нахейти...
https://www.otcmarkets.com/stock/SHGPF/overviewdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеПандата е сред малко, които разбутват блатото с нещо различно от ъп, удри, мачкай, гусин Димитров, гусин Кирш, Монтега и ала-бала - вместо да благодарите, че човекът предлага критично мислене, вие го псувате? Не го разбирам - даже ви прави услуга, като отказва влизащите тук, за да може да си "пазарите тънко"Благодарете му
Да увеличи малко усилията, че да купим тънко.
Може малко и в Алфата да ги нахейти...
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от anjihal Разгледай мнение
Виждам, че употребявате много чуждици, термини разбирам искате внимание. Но за съжаление възпитанието Ви е на много ниско ниво. Ще спра до тук, не искам да цапам темата повече.
https://youtu.be/e8HRcYG3Ftg?si=CAZRevJM-uUBkVV_destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иван Давидов Разгледай мнение
Не съм специалист, но в съобщението виждам XMUN, което не е XBUL. Може би в Германия/Мюнхен сроковете са други.
- 1 like
Коментар
-
Пандата е сред малко, които разбутват блатото с нещо различно от ъп, удри, мачкай, гусин Димитров, гусин Кирш, Монтега и ала-бала - вместо да благодарите, че човекът предлага критично мислене, вие го псувате? Не го разбирам - даже ви прави услуга, като отказва влизащите тук, за да може да си "пазарите тънко"Благодарете му
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
Чети бе, искам колове и путове ако се появят, следователно трябва да съм наясно кое е фундамент и кое хайп. Благодаря за номинацията, отдавна я заслужавам. Интервю вече имам, Мариян май каза че имало 4к прочитания и било най, с това беше преди 10г като бях келеш и никой не ме знаеше
- 10 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от anjihal Разгледай мнениеДа, не разбирам ако нямате акции и не сте инвестирали в Шейли, не вярвате в компанията в мениджмента в идеите им....... Защото сте в тази тема? Тя се превърна във Ваш чат. Преди време инвестора даваха награда за най-много коментари направени от член на форума. Аз предлагам, да Ви титоловат за най-големият инвеститор, да Ви вземат едно интервю и да отдъхнем от Вас. Аз рядко коментирам темите защото не съм разбирач, не мога да чета графики и.н. Но ми се иска, да се информирам за дадена компания, да се информирам как се развива, какво предстои.Last edited by Black and white cat-foot; 21.07.2025, 10:33.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнениеОткакто мечката осра темата само влизам, гледам, че има множество пацули от мечката и затварям. Модераторите - това ли е идеята?destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
- 1 like
Коментар
-
Да, не разбирам ако нямате акции и не сте инвестирали в Шейли, не вярвате в компанията в мениджмента в идеите им....... Защото сте в тази тема? Тя се превърна във Ваш чат. Преди време инвестора даваха награда за най-много коментари направени от член на форума. Аз предлагам, да Ви титоловат за най-големият инвеститор, да Ви вземат едно интервю и да отдъхнем от Вас. Аз рядко коментирам темите защото не съм разбирач, не мога да чета графики и.н. Но ми се иска, да се информирам за дадена компания, да се информирам как се развива, какво предстои.
- 7 Харесвания
Коментар
Коментар