Красота!!! Лека нощ и сладки сънища!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнениеАрматурата не издържа и Шменти груп пропадна под 200 дневната МА (пояснявам ,че е пълно с лайци,много важен индикатор за всяка една акция по света) за първи път от 2 години насам и цени под 10 евро !!!
"death cross" също ще последва след няколко дни.Все силно "бичи" знаци
https://www.tradingview.com/x/s1fR5oHX
Щом искат да горят пари,да дерзаят.
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнениеВсичко е добре пресметнато и върви по планLast edited by danetha; 14.11.2024, 18:29.
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
Където налазиш ,става подводница
Аз ти казах,че си бил моряк предишен живот.
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнениеАз нямам притеснения, а гледам да отигравам движения Средата на юли си продадох половината акции и сега мисля да си ги върна, ако слезе още
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнениеАз не съм типична мечка, защото все още имам акции
Аз ти казах,че си бил моряк предишен живот.
.....
Един музикален поздрав
Last edited by danetha; 14.11.2024, 16:14.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Slg Разгледай мнениеmontega CONNECT
Шелли Груп“ АД: Покана за участие в уебкаст/среща с инвеститорите на 14 ноември 2024 г. София / Мюнхен, 8 ноември 2024 г. - "Шелли Груп" АД (код SLYG / ISIN: BG1100003166) ("Шелли Груп"), доставчик на IoT продукти и решения за сградна автоматизация, базиран в София, България, кани инвеститори и анализатори на уебкаст/среща с ръководството на Дружеството на 14 ноември 2024 г. от 09.00 CET (10.00 EET), относно неодитираните консолидирани резултати към края на третото тримесечие на 2024 г.
Има ли го някъде записано в Тубата примерно, че не можах да се включа директно имах работа.
Преди ги имаше в тубата част от тея
Коментар
-
Shelly Group and Yamasoft Partner to Drive IoT Innovation
Shelly Group, a global leader in smart home and facility automation, and Yamasoft, specializing in IoT and IIoT software solutions, have announced a strategic partnership to deliver highly customizable and reliable IoT systems for homes and businesses.
“Partnering with Yamasoft allows us to deliver a new level of customization, including white-label solutions powered by AI and machine learning, to help our customers personalize their smart ecosystems,” said Dimitar Dimitrov, CEO of Shelly Group.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеShelly Pro 3EM-3CT63 - out of stock
Shelly DALI Dimmer Gen3- out of stock
Две от новите седем джаджи са изчерпани, как ще я караме така - не знам
Черен влак се композира за мечетата, черен петък се задава
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеShelly Pro 3EM-3CT63 - out of stock
Shelly DALI Dimmer Gen3- out of stock
Две от новите седем джаджи са изчерпани, как ще я караме така - не знам
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
49 пък ново лискане в очите на неориентирания БФБ масовик с -4% с масивен обем
Определно е акумулация
3-те офис служителя на Монтенега имат нужда от смяна,тези се изчерпаха.Трябват по-качествени викачи.
Тези непрестанни и кошмарни за масовика дъмпове стават при СП и НВ на ATH,ами като почне гигантския ски слалом И ще е с години остави другото
А най-изпадналите ще трябва да викат и по нов репертоар,
- 1 like
Коментар
-
montega CONNECT
Шелли Груп“ АД: Покана за участие в уебкаст/среща с инвеститорите на 14 ноември 2024 г. София / Мюнхен, 8 ноември 2024 г. - "Шелли Груп" АД (код SLYG / ISIN: BG1100003166) ("Шелли Груп"), доставчик на IoT продукти и решения за сградна автоматизация, базиран в София, България, кани инвеститори и анализатори на уебкаст/среща с ръководството на Дружеството на 14 ноември 2024 г. от 09.00 CET (10.00 EET), относно неодитираните консолидирани резултати към края на третото тримесечие на 2024 г.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение49 евро, казват
Определно е акумулация
3-те офис служителя на Монтенега имат нужда от смяна,тези се изчерпаха.Трябват по-качествени викачи.
Тези непрестанни и кошмарни за масовика дъмпове стават при СП и НВ на ATH,ами като почне гигантския ски слалом И ще е с години остави друготоLast edited by danetha; 08.11.2024, 06:40.
- 1 like
Коментар
Коментар