IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Шелли груп АД (A4L)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от TheDude Разгледай мнение

Благодарим му от сърце. Супер пичага е. На 1 страница във форума има 16 негови коментара и 4 от други хора. Нека си събере мислите за деня, да ги систематизира и да напише каквото иска да каже, лошо няма. По-добре отколкото да помпа F5 все едно е на 6 редбула и да отскача до кенефа през 15 минути да види белата фея.
    E, не е като да седя залепен за екрана белким нещо мине на БФБ и да не пиша почти нищо във форума. Тука споделям знание, теории и тн докато съм в кенефа, докато малкия се люлее и тн. Аре някой най-после да каже нещо за чипа на Шелли

https://www.investor.bg/a/363-blogos...ya-kato-tsyalo

Каква е мотивацията ти да стоиш почти постоянно пред платформата за търговия на БФБ?

Ами това е професията ми, това е работното ми място. Да, понякога търговията на БФБ е толкова скучна и замряла, че определено не си заслужава човек да "виси" постоянно пред екрана. В такива моменти си позволявам да "зарежа" търговията за няколко часа, но и рискувам да пропусна нещо съществено. Случва се по дадена позиция да стане някое по-голямо движение, от което бързият и "дебнещ" спекулант може да се възползва.

Колко часа среднодневно следиш търговията?

Почти 7 часа, колкото е продължителността на борсовата сесия на БФБ - София
    destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
      Пандата е сред малко, които разбутват блатото с нещо различно от ъп, удри, мачкай, гусин Димитров, гусин Кирш, Монтега и ала-бала - вместо да благодарите, че човекът предлага критично мислене, вие го псувате? Не го разбирам - даже ви прави услуга, като отказва влизащите тук, за да може да си "пазарите тънко" Благодарете му
      Благодарим му от сърце. Супер пичага е. На 1 страница във форума има 16 негови коментара и 4 от други хора. Нека си събере мислите за деня, да ги систематизира и да напише каквото иска да каже, лошо няма. По-добре отколкото да помпа F5 все едно е на 6 редбула и да отскача до кенефа през 15 минути да види белата фея.

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение

Не мога, алфата приема само за сериозни компании с поне OTC търговийка. Вярно, че Шеллито има тикер в америката, ама като и една акция не минава, няма да стане в алфата.

https://www.otcmarkets.com/stock/SHGPF/overview
        Ами направи нещо , пиши им ...
        Пиши на немците и те да знаят..
        Пиши на Монтега да за следващия анализ да ползват твойта информация...
        Действай, че следващият отчет наближава и пак ще се окаже, че поне 95% от това което са заложили като прогноза са го постигнали и надминали...

Коментар

• Първоначално изпратено от evren Разгледай мнение

Панда-дисидент
          хаха това е иронично защото съм ляв
          destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

Пандата е сред малко, които разбутват блатото с нещо различно от ъп, удри, мачкай, гусин Димитров, гусин Кирш, Монтега и ала-бала - вместо да благодарите, че човекът предлага критично мислене, вие го псувате? Не го разбирам - даже ви прави услуга, като отказва влизащите тук, за да може да си "пазарите тънко" Благодарете му
            Панда-дисидент

Коментар

• Първоначално изпратено от Fackelmann17 Разгледай мнение

Не е много ефективен, цената не мърда...
              Да увеличи малко усилията, че да купим тънко.
              Може малко и в Алфата да ги нахейти...
              Не мога, алфата приема само за сериозни компании с поне OTC търговийка. Вярно, че Шеллито има тикер в америката, ама като и една акция не минава, няма да стане в алфата.

https://www.otcmarkets.com/stock/SHGPF/overview

Коментар

Не е много ефективен, цената не мърда...
                Да увеличи малко усилията, че да купим тънко.
                Може малко и в Алфата да ги нахейти...

Коментар

• Първоначално изпратено от anjihal Разгледай мнение

Виждам, че употребявате много чуждици, термини разбирам искате внимание. Но за съжаление възпитанието Ви е на много ниско ниво. Ще спра до тук, не искам да цапам темата повече.
                  Нещо за Шелли по темата няма ли да кажеш? Нещо за чипа например? Иначе навремето научният ми ръководител за магистърската теза ме навиваше доктор да съм станел и да преподавам, но прав си, да се занимавам с възпитание не ми се занимава. I'm not a shaper of young minds hahahha

https://youtu.be/e8HRcYG3Ftg?si=CAZRevJM-uUBkVV_

Коментар

• Първоначално изпратено от Иван Давидов Разгледай мнение

Не съм специалист, но в съобщението виждам XMUN, което не е XBUL. Може би в Германия/Мюнхен сроковете са други.
                    Сроковете са според общоевропейски регламент, а не според местно законодателство. Изключения са възможни, като например тежко финансово затруднение, но след одобрение от емитента.

Коментар

• Присъединявам се на 100 % към anjihal. Много е жалко как можа един комп....ар да съсипе няколко форумни теми, в които все пак пишеха доста читави хора и можеше да се прочете нещо свестно. Алал да му е.

Коментар

• Пандата е сред малко, които разбутват блатото с нещо различно от ъп, удри, мачкай, гусин Димитров, гусин Кирш, Монтега и ала-бала - вместо да благодарите, че човекът предлага критично мислене, вие го псувате? Не го разбирам - даже ви прави услуга, като отказва влизащите тук, за да може да си "пазарите тънко" Благодарете му
                        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение

Чети бе, искам колове и путове ако се появят, следователно трябва да съм наясно кое е фундамент и кое хайп. Благодаря за номинацията, отдавна я заслужавам. Интервю вече имам, Мариян май каза че имало 4к прочитания и било най, с това беше преди 10г като бях келеш и никой не ме знаеше
                          Виждам, че употребявате много чуждици, термини разбирам искате внимание. Но за съжаление възпитанието Ви е на много ниско ниво. Ще спра до тук, не искам да цапам темата повече.

Коментар

• Първоначално изпратено от anjihal Разгледай мнение
                            Да, не разбирам ако нямате акции и не сте инвестирали в Шейли, не вярвате в компанията в мениджмента в идеите им....... Защото сте в тази тема? Тя се превърна във Ваш чат. Преди време инвестора даваха награда за най-много коментари направени от член на форума. Аз предлагам, да Ви титоловат за най-големият инвеститор, да Ви вземат едно интервю и да отдъхнем от Вас. Аз рядко коментирам темите защото не съм разбирач, не мога да чета графики и.н. Но ми се иска, да се информирам за дадена компания, да се информирам как се развива, какво предстои.
                            Чети бе, искам колове и путове ако се появят, следователно трябва да съм наясно кое е фундамент и кое хайп. Благодаря за номинацията, отдавна я заслужавам. Интервю вече имам, Мариян май каза че имало 4к прочитания и било най, а това беше преди 10г като бях келеш и никой не ме знаеше.
                            Last edited by Black and white cat-foot; Днес, 10:33.

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
                              Откакто мечката осра темата само влизам, гледам, че има множество пацули от мечката и затварям. Модераторите - това ли е идеята?
                              Нещо невярно съм казал за чипа ли? Не можеш да го намериш за 2лв? Не е китайски? Митко не е мрънкал, че му пречи българското? Нали уж искахте да дискутираме факти, еми дискутирай, какви са тея лични нападки

Коментар

• Да, не разбирам ако нямате акции и не сте инвестирали в Шейли, не вярвате в компанията в мениджмента в идеите им....... Защото сте в тази тема? Тя се превърна във Ваш чат. Преди време инвестора даваха награда за най-много коментари направени от член на форума. Аз предлагам, да Ви титоловат за най-големият инвеститор, да Ви вземат едно интервю и да отдъхнем от Вас. Аз рядко коментирам темите защото не съм разбирач, не мога да чета графики и.н. Но ми се иска, да се информирам за дадена компания, да се информирам как се развива, какво предстои.

Коментар

Working...
                                X