If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Първо, точно ти няма как да ми даваш оценка, защото имаш само бегли познания по ТА.
Второ, много добре знам какви графики се гледат при ТА.
Трето, предпочитам да работя с дневни графики, защото съм спекулант и търгувам доста често. Едва ли правиш около 1000 сделки на година, тъй че не очаквам да ме разбереш
Първо ти пишеше двойки а сега среден 3....напредваш....
Цената Шаран е под 3-те важни МА,като за пръв път те се наредиха в меча формация,а именно ,най-отгоре 200,после 100,после 50,като и две от тях сочат надолу.
Яко подстригване на шарани и гугутки ще има
Първо, точно ти няма как да ми даваш оценка, защото имаш само бегли познания по ТА.
Второ, много добре знам какви графики се гледат при ТА.
Трето, предпочитам да работя с дневни графики, защото съм спекулант и търгувам доста често. Едва ли правиш около 1000 сделки на година, тъй че не очаквам да ме разбереш
Защо зорлем се правиш на луд не мога да разбера ? Какво значат ден или два спад а ? Защо не се върнеш по назад и гледай и сравнявай пак а ? Ама не ти отърва нали !
Рибарят всеки път показва тук една и съща цифра, като избушена латерна. И все било спад. Как така било спад а без да пада цената?? Такава мисловна несъстоятелност не е свойствена за нормално мислещ мозък.
Горилата Коко ряпа да яде пред теб Здравкееее
Зависи кои дни жено.Едно е рандом дни.
Едно е след "силен" отчет за Черния Петък и който отчет си чупи ръцете да го постваш.
Силен отчет,а пазара два дена яки шамари и аск ордери планини !
Почнаха ли да цъкат и да загряват жичките в реотана ?
тая горила коко, много те е впечатлила
през пост я цитираш
тя на теб сигурно нещо като бъфет ти се струва
Коментар