Първоначално изпратено от Slg
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеПанда, постовете ти се превръщат в откровено тролене.
Какво значение има възрастта и пола на присъстващите на ОСА, на потребителите на продукти Шели?
Нима смяташ, че ще промениш мисленето на хора изкарали от тази компания стотици % ?!
И да, може и да си прав, че ликвидността е слаба ама с покачване на цената ще е още по-слаба, все пак не сме щатите.
Факт е, че компанията преизпълнява заложените планове, факт е и че на борсите се търгуват очаквания и шели ще расте, докато се изпълняват плановете. Факт е че имат много силен маркетинг, но да ги виним ли за това?
Като не ти харесва компанията, казваш си мнението и до там, а ти всеки ден едно и също, то не бяха споделяне, лайкове, обеми, ликвидност........ всеки си е намерил истината за него и я търгува.
Успех и отделяй по-малко време на компаниите, които не ти харесват.
Проси си по дълбоко внимание, но ако се случи ... не знам прокурорката дали ще му е от полза!
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Key Ru Разгледай мнение
Колега направо не мога да се сдържа, като ми подавате такава топка, а все пак сме в разгара на световното клубно първенство по футбол, а и за да сме по темата все пак, бе засегнат въпроса, че сред инвеститорите в компанията трудно ще се съберем един футболен отбор. Та в кои точно позиции влизате след допитване с тези спортни дами...?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Slg Разгледай мнение
Има две момичета със спортен морал - едната е на 27 и работи в клуб, другата на 22 сервитьорка. И двете ги питам преди да влезна в дадена позиция.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Slg Разгледай мнение
Има две момичета със спортен морал - едната е на 27 и работи в клуб, другата на 22 сервитьорка. И двете ги питам преди да влезна в дадена позиция.Ако моя приятел г-н Груев не ме беше игнорирал щях да наема него за съветник по сделките !
- 7 Харесвания
Коментар
-
Панда, постовете ти се превръщат в откровено тролене.
Какво значение има възрастта и пола на присъстващите на ОСА, на потребителите на продукти Шели?
Нима смяташ, че ще промениш мисленето на хора изкарали от тази компания стотици % ?!
И да, може и да си прав, че ликвидността е слаба ама с покачване на цената ще е още по-слаба, все пак не сме щатите.
Факт е, че компанията преизпълнява заложените планове, факт е и че на борсите се търгуват очаквания и шели ще расте, докато се изпълняват плановете. Факт е че имат много силен маркетинг, но да ги виним ли за това?
Като не ти харесва компанията, казваш си мнението и до там, а ти всеки ден едно и също, то не бяха споделяне, лайкове, обеми, ликвидност........ всеки си е намерил истината за него и я търгува.
Успех и отделяй по-малко време на компаниите, които не ти харесват.Last edited by polax; 03.07.2025, 11:40.
- 14 Харесвания
Коментар
-
[QUOTE=Black and white cat-foot;n4283141]Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение
Пчи, трябва да си голям комплексар да те вълнуват лайкове и лош инвеститор да ти правят впечатление пропуснати печалби. Имаше един тука дето тролеше във всяка тема и пускаше едни снимки на подводници, ти ми напомняш на него с хлебенето на оги по другите теми. А да, не плюеше само Агрия, нея си я хвалеше, сигурно защото имаше акции. Същата Агрия дето има завод за олио на Шродингер за 100 милиона - хем се строи, хем не се строи
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
Знам, затова и не смея да го шортя - така сте се набухали, че като нищо ще направите някой шорт скуиз и ще го докарате на 10х. Тея по ОСА също ли са чичаци? Някоя жена или някой под 30г?Всъщност какво значение имат възръстта и пола на инвеститорите в компанията? Пак подмятания които не придават качествен анализ, на акцията на компанията!
- 9 Харесвания
Коментар
-
Знам, затова и не смея да го шортя - така сте се набухали, че като нищо ще направите някой шорт скуиз и ще го докарате на 10х. Тея по ОСА също ли са чичаци? Някоя жена или някой под 30г?Last edited by Slg; 03.07.2025, 11:35.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Key Ru Разгледай мнение
Колега, единия ден няма R&D, на следващия като се покажат новите неща, ама малко са споделянията, на края на годината ръста на приходите ще е малко, ох да не забравяме и ликвидността! И като човек участващ на общите събрания на компанията мога да Ви кажа, че голяма част от инвеститорите спокойно могат да си купят по някой от отборите от А група.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
- 1 like
Коментар
-
мани го зарядното, какво мислиш за раклонителя и камерите, които ще пускат? бебешкия термометър ползвал ли си? все уникални продукти без конкуренция на пазара!
https://mykifamily.com/myki-care
Аз например сега ползвам камери на друг производител, цената на всяка една от тях е висока - около 700-800 евро, а ми се иска да са интегрирани и в Шели аппа.
- 4 Харесвания
Коментар
-
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от coolio_ Разгледай мнение
Моето зарядно е на 3 години вече и си е смарт(самото зарядно е монтирано на фасадата на къщата, а кабелът ми е без каквато и да е електроника) , за load balancing ползвам една мини джаджа, която се включва директно към електромера през P1 порта.
Нещо не схващам идеята освен ако и Шели не пуснат нещо, което получава данни за общата консумация на всяка фаза от самия електромер… Например, пускам си фурната в даден момент и колата получава 9 вместо 11 кв, така работи моето зарядно.
https://mykifamily.com/myki-careLast edited by Black and white cat-foot; 03.07.2025, 08:05.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
- 2 Харесвания
Коментар
-
[QUOTE=Zdravko74;n4283131]Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
Пич, ти по добре да се замислиш защо под твоите постове няма дори един лайк ? Пропуснатите печалби ли те тормозят толкова много ?
destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
- 1 like
Коментар
Коментар