Първоначално изпратено от 15-
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Plemennika_na_shefa Разгледай мнение
Фрий флоутът не обхваща ли и Германия, и БългарияLast edited by спекуланта; 26.04.2025, 13:57.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от m_nedev Разгледай мнение
Какво имаш предвид с израза „не са емитирани акции“? Че се търгуват опции върху Шели или някакъв друг дериват???
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
Ако фри флоута намалява в тези дни с подобни бройки значи продавача е от Булгария както казваш ти.В случай че не се променя особенно значи са си немски инвеститори
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15- Разгледай мнение
Поправете ме ако греша, но на Ксетра не са емитирани акции. Т.е. ако има голям продавач, то той е от България, но понеже пазарът му е тесен, използва Ксетра и съответно марект-мейкъри, които ги прехвърлят.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15- Разгледай мнение
Поправете ме ако греша, но на Ксетра не са емитирани акции. Т.е. ако има голям продавач, то той е от България, но понеже пазарът му е тесен, използва Ксетра и съответно марект-мейкъри, които ги прехвърлят.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение
Има голям продавач на XETRA, но акциите му се абсорбират без паника. Приключи ли с продаването и сме ъп + макрото е с нас
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеНякой май се активизира да събира акции на Шелли в Германия, не знам кога последно е имало такава активност - 3 дни подред:
23 април - 10,202 акции
24 април - 15,815 акции
25 април - 18,256 акции
п.п. Няма да мечтаем да се запази тенденцията, защото е ясно, че в дългосрочен план не е възможно
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеНякой май се активизира да събира акции на Шелли в Германия, не знам кога последно е имало такава активност - 3 дни подред:
23 април - 10,202 акции
24 април - 15,815 акции
25 април - 18,256 акции
п.п. Няма да мечтаем да се запази тенденцията, защото е ясно, че в дългосрочен план не е възможно
Коментар
-
Някой май се активизира да събира акции на Шелли в Германия, не знам кога последно е имало такава активност - 3 дни подред:
23 април - 10,202 акции
24 април - 15,815 акции
25 април - 18,256 акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеЕдно трябва да знаем - Грую винаги ще е прав, ако утре фалира ще се пукне от кеф, ако отиде на 200 ще каже, че му е било ясно от първия ден (а тези дето са си купували, когато е трябвало - те нищо не разбират).
Та скоро ще гръмне първа пушка, когато Шели се набабани в немски индекс, а Груйчо Груев Брмалиев ще е захапал дулото. Ще гледаме филма "първа кръв.." ...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеЕдно трябва да знаем - Грую винаги ще е прав, ако утре фалира ще се пукне от кеф, ако отиде на 200 ще каже, че му е било ясно от първия ден (а тези дето са си купували, когато е трябвало - те нищо не разбират).
Коментар
-
- 1 like
Коментар
Коментар