IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Шелли груп АД (A4L)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнение

Както вас ви изненада мечката ли?
    Как да ме изненада , като съм записвал на увеличението на 3-4лв, но тогава четричките още нищо не ви показваха
    Last edited by tony1975; 31.10.2024, 23:31.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
      Момчета докато палите свещ на мечката, да не ви изненадат биците
      Както вас ви изненада мечката ли?

Коментар

• Момчета докато палите свещ на мечката, да не ви изненадат биците

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение

Това не е много добър знак за бичетата
          Предполагам и си продал малко над върха,но чак сега го казваш..
          Казах го доста по-рано, но явно ти е слаба паметта

Трябваше да сложиш 2 хилки, за да ти ги прибера

Коментар

• Някой няма ли да коментира неконсолидирания отчет?

Коментар

Арматурата не издържа и Шменти груп пропадна под 200 дневната МА (пояснявам ,че е пълно с лайци,много важен индикатор за всяка една акция по света) за първи път от 2 години насам и цени под 10 евро !!!
              "death cross" също ще последва след няколко дни.Все силно "бичи" знаци

Както винаги си забавен до степен N-та. Твоя death cross e по-скоро дедо крос ...
              Толкова сме далеч от мечия сценарий, че от сега страдам за мъката, с която ще бъдеш обсипан за пореден път след някоя друга седмица, когато установиш, че чертичките отново не са се наредили в твоята желана посока.
              *Цената тества бързите средни за пореден път и много бързо намира отново своята посока, която продължава да бъде на север. За момента и технически и фундаментално картинката изглежда далеч от твоя апокалипсис... НО ... какво разбираме ние лаиците

Коментар

• Арматурата не издържа и Шменти груп пропадна под 200 дневната МА (пояснявам ,че е пълно с лайци,много важен индикатор за всяка една акция по света) за първи път от 2 години насам и цени под 10 евро !!!
                "death cross" също ще последва след няколко дни.Все силно "бичи" знаци

https://www.tradingview.com/x/s1fR5oHX

Last edited by danetha; 30.10.2024, 18:06.

Коментар

Сложи 2 хилки и пускам скрийншот на платформата.
                  Ако си продал над върха ще сложа и повече

Коментар

Сложи 2 хилки и пускам скрийншот на платформата.

Коментар

Средата на юли си продадох половината акции....и сега мисля да си ги върна, ако слезе още

Коментар

• Аз нямам притеснения, а гледам да отигравам движения Средата на юли си продадох половината акции и сега мисля да си ги върна, ако слезе още

Коментар

• Някой чака death cross, друг чака края на четвъртата вълна, трети чакат черния петък и гледайки отчетите, въобще не се притеснява за бъдещето на компанията.

Коментар

Иди да ти прегледат очите!
                            За какво БФБ ми говориш, след като на графиката която съм пуснал пише Франкфурт
                            И може да си на 100% сигурен, че не чакам нищо от теб, защото много неща в ТА не са ти ясни.
                            Аве момче неуко Данните които взимаш от бъгавия сайт за Шменти груп са от 2022 !!!!!!
                            Докато тези които аз взимам от БФБ са от 2017 !!!!! Това е огромна разлика
                            Първо правило в ТА е ,че по-дългата история е по-достоверна
                            Именно затова и там има пресичане,а тук не
                            Разбра ли сега защо се получават грешките ти , защо MSH падал и защо космоса бил крив ?

И защо не го постна преди мен,щом си го знаел?
                            Обичате да плагиатствате в тази тема,но не разбирате материята,нито това което пиша.Мисловния процес е важен момче ,така че и да плагиатсваш кел файда

В случая при теб си искал да покажеш на баш майстора,че знаеш нещо,но всъщност всичко което постна е грешно.
                            Слаб 2.Седни си
                            Last edited by danetha; 30.10.2024, 08:01.

Коментар

Аве момче неуко,не се ли научи,че за БФБ графики най-добре да се ползва самата https://www.bse-sofia.bg/bg/bse-charts
                              а не някви чужди сайтове с бъгове,които ъпдейтват понякога чак през 1 седмица

И защо не постна ,че предстои "death cross",а чакаше мен? Не е ли защото не знаеше ?
                              Иди да ти прегледат очите!
                              За какво БФБ ми говориш, след като на графиката която съм пуснал пише Франкфурт
                              И може да си на 100% сигурен, че не чакам нищо от теб, защото много неща в ТА не са ти ясни.

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                                Turnover in Euro 403,629
                                Turnover in units 12,406
                                Price fixings 113
                                Closing price prev trading day 33.50
                                Day range 30.50 / 33.80
                                52 week range 30.40 / 39.90
                                може би това е!!!
                                Прилича на продавача да се е изтощил, но трябва да видим отскока

Коментар

Working...
                                X