Първоначално изпратено от Спекулант79
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеМомчета докато палите свещ на мечката, да не ви изненадат биците
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
Това не е много добър знак за бичетата
Предполагам и си продал малко над върха,но чак сега го казваш..
Трябваше да сложиш 2 хилки, за да ти ги прибера
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнениеАрматурата не издържа и Шменти груп пропадна под 200 дневната МА (пояснявам ,че е пълно с лайци,много важен индикатор за всяка една акция по света) за първи път от 2 години насам и цени под 10 евро !!!
"death cross" също ще последва след няколко дни.Все силно "бичи" знаци
Както винаги си забавен до степен N-та. Твоя death cross e по-скоро дедо крос ...
Толкова сме далеч от мечия сценарий, че от сега страдам за мъката, с която ще бъдеш обсипан за пореден път след някоя друга седмица, когато установиш, че чертичките отново не са се наредили в твоята желана посока.
*Цената тества бързите средни за пореден път и много бързо намира отново своята посока, която продължава да бъде на север. За момента и технически и фундаментално картинката изглежда далеч от твоя апокалипсис... НО ... какво разбираме ние лаиците
- 6 Харесвания
Коментар
-
Арматурата не издържа и Шменти груп пропадна под 200 дневната МА (пояснявам ,че е пълно с лайци,много важен индикатор за всяка една акция по света) за първи път от 2 години насам и цени под 10 евро !!!
"death cross" също ще последва след няколко дни.Все силно "бичи" знаци
https://www.tradingview.com/x/s1fR5oHX
Last edited by danetha; 30.10.2024, 18:06.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнениеСложи 2 хилки и пускам скрийншот на платформата.
Коментар
-
Това не е много добър знак за бичетата
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнениеСредата на юли си продадох половината акции....и сега мисля да си ги върна, ако слезе още
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнениеИди да ти прегледат очите!
За какво БФБ ми говориш, след като на графиката която съм пуснал пише Франкфурт
И може да си на 100% сигурен, че не чакам нищо от теб, защото много неща в ТА не са ти ясни.
Докато тези които аз взимам от БФБ са от 2017 !!!!! Това е огромна разлика
Първо правило в ТА е ,че по-дългата история е по-достоверна
Именно затова и там има пресичане,а тук не
Разбра ли сега защо се получават грешките ти , защо MSH падал и защо космоса бил крив ?
И защо не го постна преди мен,щом си го знаел?
Обичате да плагиатствате в тази тема,но не разбирате материята,нито това което пиша.Мисловния процес е важен момче ,така че и да плагиатсваш кел файда
В случая при теб си искал да покажеш на баш майстора,че знаеш нещо,но всъщност всичко което постна е грешно.
Слаб 2.Седни сиLast edited by danetha; 30.10.2024, 08:01.
Коментар
-
Аве момче неуко,не се ли научи,че за БФБ графики най-добре да се ползва самата https://www.bse-sofia.bg/bg/bse-charts
а не някви чужди сайтове с бъгове,които ъпдейтват понякога чак през 1 седмица
И защо не постна ,че предстои "death cross",а чакаше мен? Не е ли защото не знаеше ?
За какво БФБ ми говориш, след като на графиката която съм пуснал пише Франкфурт
И може да си на 100% сигурен, че не чакам нищо от теб, защото много неща в ТА не са ти ясни.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеможе би това е!!!Turnover in Euro 403,629 Turnover in units 12,406 Price fixings 113 Closing price prev trading day 33.50 Day range 30.50 / 33.80 52 week range 30.40 / 39.90
- 1 like
Коментар
Коментар