Първоначално изпратено от pipbel
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Кеффф, стискайте палци. Малко остана и ще водя с 10 на 0.
Сесията преполови, гледам индексите още под водата а , аз съм на + 0.48%.
Днеска се канех с кешеца от Тотала да гризна някоя хартийка сребро ( SLW or SLV)
ма се понаеха нещо.... Нищо, следващия път като им се стовари парния чук по сребърните кратуни и ще съм ин.
Не че не може и на 14-15$ да иде по нататък, ма ще усредняваме...
Урока от грешката с Петробраса съм си го научил. Никога не влизам в позиция колкото и примамлива да изглежда с повече от 1/4 до 1/3 от лимита.
Коментар
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнениеТия са луди след Гугъл и Майкрософт да не отварят къси на индексите. Ще имаме ден с 3-4% спад скоро. Тази нощ няма да се спи много.
Пълзим нагоре с 1% на седмица ...слаба работа
Искам здраво да раздрусаме крушата да има 2-3% надолу 3-4% нагоре и после пак така.
Коментар
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнениеТия са луди след Гугъл и Майкрософт да не отварят къси на индексите. Ще имаме ден с 3-4% спад скоро. Тази нощ няма да се спи много.Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеВ тая сфера съм общо взето гъба. Затова питам.
А инак мисля че и това говори в твоя подкрепа.
http://www.investor.bg/evropa/334/a/...idnost,154521/
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеКапитализираха се през изминалите години. Вече почнаха да изкарват печалби дори и рисковите. Американските вече дърпат силно и разликите в капитализациите са доста сериозни без да има голяма разлика в активите - поне при големите. Кривата на лихвите в САЩ, а и в Англия почва да става по-стръмна. От което по принцип банките печелят - стига да не държат много ДЦК.
Кои точно е по труден въпрос защото е на практика не възможно да се прогнозират резултати. Аз лично съм най-силно в английски, след това в австрийски и италиански. Но имам по малко и в други.
А инак мисля че и това говори в твоя подкрепа.
http://www.investor.bg/evropa/334/a/...idnost,154521/
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеЩо мислиш така ?
И на кои би заложил...
Кои точно е по труден въпрос защото е на практика не възможно да се прогнозират резултати. Аз лично съм най-силно в английски, след това в австрийски и италиански. Но имам по малко и в други.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЕвропейските банки ще са големия печеливш следващите месеци.
И на кои би заложил...
Коментар
-
http://finviz.com/quote.ashx?t=PZE
Кой гепа на дънцето туканка преди седмица на 3.63
Вчера 7%, днес 5, общо досега над 18%.
Ма не пускам никакъв гювеч преди 12 $.
Най подценения и перспективен нефтеняк в момента за мене.
Аче като капак на всичко и 3.5% дивидент има
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеНе знам дали сгреших, ма разкарах Тотала днес. Удари 52$, 6% за 8 дена, кой ти ги дава, избих му дивидента набързо... няма много де да ходи нагоре мисля, ще го дебна по нататък около 40-42$ при яко спихване.
Днес се движа малко по слабо от индексите....ма има време, едва започваме
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеСакън недей
Някой още държат шортовете от 1,600, а други от 1,500
Коментар
Коментар