If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Каква страхотна игра при Модерната шит.Алчноста на прасетата ще бъде наказана жестоко.Сутринта с отварянето на премаркета стигна 178 $ тая смотана артия.Е не се сдържах шортнах я само с 20 бр на 177 $ и чудо тя тръгна надолу.И така добавих още 180 бр и с доста шортвания и покривания средната цена на 200 бр ми е 165 $ Ооооо свещена алчност.Ха сега надолу до 120 $ та да направя една мазна печалба.
Ето, сега влязох пак без да се логна да видя какво е писал...
Какво ти се получава, бе душице златна? Нали директно си те цитирам и давам дата и час, че да може всеки, на кайто му се занимава да рови и да ти изнамери писанията
WFC на $30 и после уж щеше да добавяш още на по-ниското ама се отказа. Мога още твои цитати да постна за WFC ако искаш, ама сигурно няма да искаш
Оооооо Мишо здравей!Как си Мишенце? Гледам отново се занимаваш с Terziev.Мише ти оправи ли си доходноста? Беше ти отрицателна преди месец.Дали вече не си изкарал някой лев печалба или само стискаш артиите да станат по-мекички?
Ето, сега влязох пак без да се логна да видя какво е писал...
Какво ти се получава, бе душице златна? Нали директно си те цитирам и давам дата и час, че да може всеки, на кайто му се занимава да рови и да ти изнамери писанията
WFC на $30 и после уж щеше да добавяш още на по-ниското ама се отказа. Мога още твои цитати да постна за WFC ако искаш, ама сигурно няма да искаш
И мен ми се свиди да дам четири долара, за да получавам котировките със секунда по-бързо отколкото в jstock или направо в yahoo. От пишещите редовно във форума на никого не му трябват наистина. За себе си съм решил, че превключването към браузъра не е фатална загуба на производителност. Като ме мързи - имам 100 безплатни снапшота, които досега не съм надвишавал.
По-скоро ми е интересно защо ти са reuters fundamentals? Как ще подобри резултатите от търговията ти и с какво са уникални; т.е. кой показател го няма безплатно в TWS, yahoo, atom и т.н.
Искам да си правя valuation, през уикенда пробвах да дръпна с API fundamentals (Sales Revenue forecasts) и не връщаше нищо. Реших че искат да си плащам. Но днес успях да тегля данни, явно през уикенда ръчкат по системите.
Дали това ще подобри резултатите ми? Няма гаранция, но поне ако измисля някаква стратегия и бектест ми покаже, че не печели, няма да я пускам с реални пари. Сега да приемем, че имам достъп до fundamentals, но пък за да тегля historical price data, искат да плащам за real time data, което ми е странно пак, но такива данни сякаш е по-лесно да се намерят отколкото fundamentals.
В най-лошия случай, тоя valuation ще ми показва, че акциите са надценени и така ще ми помага да пасувам.
Ти, доколкото съм разбрал, имаш дей трейдинг. Защо на загуба? Те, същия ден, в който ти купи на 14 скочиха до 15.80. Следващите няколко дни пак си бяха на 14 и нещо.
Аз ще си ги държа.
Не съм точно за дневна търговия (по-скоро за момента понеже не вярвам на тези нива на пазара и чакам някой по-хубав спад се опитвам да стоя с повече кеш.. и така докато си стоя се заигравам от време на време). Ми продадох не всички на високото ... после купих още ... те паднаха .. и така нататъка ... и така и накрая като ударих чертата съм на лека загуба.
Иначе, който има топки не е лошо за шортене и на NKLA,KANDI ... XPEV. Макар че Николата за мен са пълен боклук и сега като GM ги отрязоха .. не знам дали ще има въобще нагоре в скоро време понеже това ги крепеше.
Нали и аз реших предната седмица да си поиграя със същите и едвам избягах на лека загуба и сега не искам и да ги поглеждам. Нещо по-солидно предпочитам, тези китайски електрички много екстремно ми идва.
Ти, доколкото съм разбрал, имаш дей трейдинг. Защо на загуба? Те, същия ден, в който ти купи на 14 скочиха до 15.80. Следващите няколко дни пак си бяха на 14 и нещо.
Ей, тия EV-та от миналата седмица насам направо ги разцепиха. Не им ли събраха стоповете, че да спират вече?
Бях "Господин за един ден" с Kandi.
Нали и аз реших предната седмица да си поиграя със същите и едвам избягах на лека загуба и сега не искам и да ги поглеждам. Нещо по-солидно предпочитам, тези китайски електрички много екстремно ми идва.
Ако успееш да накараш твоя приятел бат терзича, да пусне портфейла си сега и да го сравним с насдак след 6 мес примерно ще видиш, че представянето му ще е мн зле. Той и за това се притеснява да го пусне защото знае че ще е мн зле
Не знам какво му е представянето му,но знам,че Мишо Патъков например е много зле.Така писа той де.
Коментар