Първоначално изпратено от Ivetka
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Само че адашът Бъри не е ритейл инвеститор с няколко мизерни хиляди в сметката и много бръмбари в главата...
Иначе наистина има шепа ритейлъра с по над милион от GМЕ. Единият е ивестирал $140К в GME в края на миналата година. Другият е направил около $3 милиона от $26К
Има случаи, не казвам, че няма ни един
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеПерфектният сетъп за колове за няколко хиляди да се изкарат милиони. А и Майкъл Бъри е бил от рано на борда. Малък кап , оромна шорт позиция, хиляди ритейл фенове в Редит........Last edited by Money; 13.02.2021, 16:01.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеРазбира се, че познавеш. Даже един от тях е със реализирана печалба от над $100млн.
Коментар
-
Разбира се, че познавеш. Даже един от тях е със реализирана печалба от над $100млн.
Първоначално изпратено от Ivetka Разгледай мнениеНека силното учудване започне сега
Само аз познавам над 15 човека с повече от $1млн реализиран профит от GME. Няколко от тях са с реализирани над $10млн.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеЗнам... пътя от 50 до 300 е като от 300 до 50. На над $250 няколко пъти споменах, че това нещо плаче за къса продажба... точно при най-голямата еуфрия
Силно ще се учудя, ако се намерят дори само 5-6 ритейлъра, които са се пенсионирали от GME
Само аз познавам над 15 човека с повече от $1млн реализиран профит от GME. Няколко от тях са с реализирани над $10млн.
- 3 Харесвания
Коментар
-
dddd, разгледай тази статия. Ще ти хареса
https://www.johnkay.com/2016/08/29/t...ing-fetishism/
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеИнтелектуалният труд не е работа. Някакви се лигавят и се опитват да избягат от мината и фабриката където истинските мъже въртят каменарския чук. IT лигльовци.
Смяташ ли, че terziev търгува? Терзае се тук като трол, защото това му е "работата". Както и на bvg и други подобни. Те са истинските кибици и са озолобени, защото трябва да киснат по форуми, където пишат хора с пари и правещи още повече пари, а те дращят булшит. Това сероизно ги мисля
Нещата, които пускат са от разни дема в "работата" им, които ползват за зарибяване на балъци
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеМога ли да се опитам да преведа текста ти на разбираем езика за Мариан и Мишо?
Надявам се, че съм бил полезен на Money и Мариян в разбирането на текста и това ще облекчи комуникацията им с Терзиев. Надявам се и Терзиев да е доволен, че ще го разберат по-добре и споровете поради загуба в превода ще намалеят.
- 1 like
Коментар
-
Terziev Така е, цената изостава и трябва време да навакса. Това си е една много дългосрочна опция. Ако да кажем цената на акциите през следващите седмици не мърда и си стои на $2.00, цената на варънта ще продължава да расте (полека) и да догонва цената на акциите. Поне така би трябвало, освен ако има аномалии по незнайни причини. Стискай ги възможно по-дълго, аз още не съм продал, но най-късно в края на месеца ще ги разкарам.
Изобщо не съм им чел проспекта, но често се слагат условия за да стане конвертируем варънта в акция, като типичното е: В 30 дневен прозорец, 20 дена цената на акциите да е била над страйка.
Но няма как цената на варънтите да не се вдигне, появява се яка арбитражна възможност както казваш, когато се упражнят. Така или иначе, досега би трябвало поне да си удвоил вкараното.Last edited by Д.Петков; 12.02.2021, 23:53.
- 1 like
Коментар
-
Петков, пак нещо не съм доразбрал явно. В момента имаме itm варънт, който обаче продължава да се търгува все едно не е itm. Разликата е наистина няколко цента, но все пак. За мен не е далавера да купувам варънти, да ги упражнявам и после да ги продавам с няколко цента +, защото комисионните ще ми изядат печалбаъа. За някой по-голям играч с автоматизация обаче си е златна мина... или не
SHIPW (@2) - 0,19
SHIP - 2,07
Какво пропускам?
Коментар
-
Знам... пътя от 50 до 300 е като от 300 до 50. На над $250 няколко пъти споменах, че това нещо плаче за къса продажба... точно при най-голямата еуфрия
Силно ще се учудя, ако се намерят дори само 5-6 ритейлъра, които са се пенсионирали от GME
Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнениеПо важното е кога ще видим и споменатите други нива за покупка $150- $200-$250.Между другото защо новините сега не пищят акцията на GME спадна от 450 на 50 долара.Защо е това гробно мълчание
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеБях споменал ILMN през октомври на около $265, сега е 2х нагоре
Яко нали? Инвестиране стил "аз споменах у форумо и вижте сега къде е"
Като стана дума за това GME е цели 3% нагоре днес. Някой споменал го на $50 е на споменателен плюс все още
"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Д.Петков Разгледай мнение
Аз не видях да са излезли данните за печалбите, а трябваше вчера да ги обявят, затова не бързам да затварям. И да коригира, пак ще съм взел доволно. Но играта (почти) свърши. На облажилите - честито!
...
почернял съм. някой да не си помисли нещо друго.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Още малко и сме ITM!
Машала, Петков!Last edited by Д.Петков; 12.02.2021, 19:55.
- 1 like
Коментар
Коментар